Objektiivit järjestelmäkameroihin

Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Ammattitason laajakulmaobjektiivi takaa luonnollisen perspektiivin, f/1,4-valovoiman ja hyvän suorituskyvyn heikossakin valaistuksessa.

Edut

 • Laajakulmanäkymä ja luonnollinen kuvakulma

 • Erinomainen terävyysalueen hallinta ja suorituskyky heikossa valaistuksessa

 • Ensiluokkainen kuvanlaatu

 • Nopea ja huomaamaton tarkennus

 • Kuvaa myös vaativissa olosuhteissa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

 • Laajakulmanäkymä ja luonnollinen kuvakulma

  Klassinen, hieman laajakulmainen 35 mm:n polttoväli on etenkin kuvajournalistien suosiossa, sillä se pystyy tallentamaan kohteen ympäristössään kuvakulmaa vääristämättä.

 • Erinomainen suorituskyky heikossa valaistuksessa

  Suuren f/1,4-valovoiman objektiivi päästää sisään kaksi askelta enemmän valoa kuin f/2,8-valovoiman zoom-objektiivi, joten objektiivi sopii erinomaisesti käsivarakuvaukseen heikossa valaistuksessa.Suurella aukolla kuvattaessa terävyysalueen rajaaminen onnistuu kätevästi. Kapean terävyysalueen käyttäminen on hyvä keino saada kohde erottumaan taustasta. Se on erityisen tehokas yhdistettynä objektiivin laajakulmaiseen kuva-alaan.Objektiivin yhdeksänlamellinen himmenninaukko pehmentää tarkentumattomia alueita luonnollisesti.

 • Ensiluokkainen kuvanlaatu

  Sinisen spektrin refraktio-optiikka on valmistettu Canonin kehittämästä orgaanisesta optisesta materiaalista. Se ehkäisee värivääristymiä korjaamalla väriaberraatiota paljon aiempia tekniikoita tarkemmin.UD (Ultra Low-Dispersion) -optiikka ja kaksi asfääristä elementtiä takaavat uskomattoman terävyyden koko kuva-alalla – jopa silloin, kun objektiivin valovoima on suurimmillaan.SWC-pinnoite (Subwavelength Structure Coating) tehostaa kontrastia sekä auttaa vähentämään haamukuvia ja heijastumia vastavaloon kuvattaessa.

 • Nopea ja huomaamaton tarkennus – ikuista yllättävät hetket

  Rengasmallinen USM-automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi, joten voit kuvata häiritsemättä kohdettasi.Myös manuaalitarkennus on käytettävissä koko ajan, joten voit säätää tarkennusta milloin tahansa tarkennustapaa vaihtamatta ja laskematta kameraa kasvoilta.

 • Kuvaa myös vaativissa olosuhteissa

  Canonin legendaarisen L-sarjan laadukas rakenne vakuuttaa luotettavuudellaan ja tekee objektiivista kestävän. Sääsuojaus pitää pölyn ja kosteuden loitolla. Fluoripinnoite suojaa objektiivin etu- ja takaelementtiä rasvalta ja lialta ja helpottaa sen puhdistamista.

 • Sinisen spektrin refraktio-optiikka

  Canonin kehittämä sinisen spektrin refraktio-optiikka (Blue Spectrum Refractive, BR) ehkäisee värivääristymiä kuvattaessa läpimitaltaan suurilla objektiiveilla. Canonin kehittämä orgaaninen optinen materiaali korjaa värivääristymiä tehokkaammin kuin muut tekniikat, kuten fluoriitti, Ultra Low-Dispersion (UD) tai Super UD -lasi. Värivääristymät johtuvat väriaberraatiosta, ilmiöstä, jossa eri värien valo tarkentuu eri kohtiin. EF 35mm f/1.4L II USM -objektiivissa käytetty optinen BR-materiaali minimoi tämän vaikutuksen. Objektiivin muilla elementeillä voidaan tällöin luoda kuviin paras mahdollinen terävyys ja kontrasti sekä ehkäistä heijastumia tehokkaasti.

Canon EF 35mm f/1.4L II USM
Arvostelut

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.
Lue lisää