Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

EF 24-70mm f/4L IS USM

Monipuolinen L-sarjan 24–70 mm:n f/4 -objektiivi, jossa on 0,7-kertainen suurennus lähikuvaustilassa ja lähes äänettömästi toimiva ultraäänitarkennus. Asfääriset ja UD-elementit takaavat erinomaisen kuvanlaadun.

Edut

  • Laaja zoomausalue monien erilaisten kohteiden kuvaamiseen.
  • Lähikuvaustilassa 0,7-kertainen suurennus.
  • Neljän askeleen kuvanvakain.
  • Kaksi asfääristä ja kaksi UD-linssielementtiä.
  • Nopea ultraäänitarkennus.
  • Pöly- ja kosteussuojaus.
  • Yhdeksänlamellinen himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti.

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Laaja zoomausalue


Objektiivi sopii moniin erilaisiin tarkoituksiin aina muoto- ja maisemakuvauksesta kuvajournalismiin. EF 24–70 mm f/4L IS USM on erinomainen valinta täysikokoisella kennolla varustettuihin Canon-järjestelmäkameroihin. Sen polttoväli ulottuu laajakulmasta teleen ja valovoima f/4 pysyy muuttumattomana koko zoomausalueella.

Lähikuvaustila


Objektiivin säätörenkaassa on lähikuvaustila, jolla voidaan tarkentaa lyhimmillään 38 cm:n etäisyydelle millä tahansa zoomin asennolla sekä käyttää 0,7-kertaista suurennusta.

Kuvanvakain


Heikossa valaistuksessa voidaan kuvata jopa neljä askelta suositeltua pidemmällä valotusajalla. Kuvanvakain myös tunnistaa liikkuvan kohteen panoroinnin automaattisesti ja kytkee vakautuksen pois panorointisuunnassa. Hybridikuvanvakain tunnistaa erisuuntaiset liikkeet lähikuvaustilassa.

Huipputason optinen rakenne


Objektiivi tuottaa laadukkaita kuvia koko zoomausalueella, sillä kaksi erityyppistä asfääristä linssielementtiä yhdessä UD-elementtien kanssa poistavat optisia vääristymiä. Lisäksi Super Spectra -pinnoitteet vähentävät heijastumia ja takaavat erinomaisen kontrastin.

Edistyksellinen automaattitarkennus


Rengasmallinen ultraäänimoottori mahdollistaa nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Lisäksi käsintarkennus on käytettävissä koko ajan.

Vaativaan käyttöön


Objektiivi mahdollistaa kuvaamisen vaativissakin olosuhteissa, sillä se on pöly- ja kosteussuojattu ja siinä on helposti puhdistettavat fluoripinnoitteiset linssielementit.

Laadukkaita kuvia


Yhdeksänlamellinen pyöreä himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti ja tuo kuvan etualalla olevat kohteet hyvin esiin.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 24-70mm f/4L IS USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products

kampanja

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.