maisemakuvaus

• Tulosta langattomasti mistä tahansa

• Skannaa helposti

• Kopioi luotettavasti

• Tulosta ja skannaa helposti pilven avulla

• Yhdistä helposti NFC-tekniikalla


Kaikkia toimintoja ei voi käyttää kaikilla laitteilla. Tietoja yhteensopivuudesta on alla olevassa taulukossa.


Tulosta langattomasti mistä tahansa

Free_download

Maksuton sovellus

Maksuttoman Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovelluksen ansiosta tulostaminen älypuhelimista ja taulutietokoneista on nyt helpompaa kuin koskaan. Voit ladata sovelluksen iPhoneen, iPodiin tai iPadiin App Storesta ja Android-älypuhelimiin ja -taulutietokoneisiin Google Playsta.

Helppo tulostus Wi-Fi-yhteydellä

Voit tulostaa älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen tallennettuja asiakirjoja ja valokuvia vaivattomasti joko oman Wi-Fi-verkkosi kautta tai käyttämällä tukiasematilaa tai Wi-Fi Direct -yhteyttä näitä ominaisuuksia tukevilla tulostimilla ja laitteilla. Yhdistä, valitse ja tulosta – näin helppoa se on.

Easy_wifi_printing
SettingsAsetukset ja ylläpito

Voit tarkistaa tulostimen tilan ja mustetiedot, lukea käyttöopasta verkossa ja tehdä tulostimen ylläpitotoimia älypuhelimen tai taulutietokoneen avulla.

Rekisteröi useita tulostimia

Voit jakaa jopa kymmenen MAXIFY-, PIXMA- tai SELPHY-tulostinta useille käyttäjille langatonta tulostusta varten. Sovellus löytää automaattisesti yhteensopivat Wi-Fi-verkon langattomat tulostimet, joten niitä ei tarvitse etsiä joka kerta uudelleen. Tulostimia voi lajitella, poistaa ja nimetä uudelleen, ja uusia tulostimia voi siirtää luettelon ylimmäksi.

Register
Doc_conversion

Muunna asiakirjat helposti

Voit muuntaa erilaiset laitteeseesi tallennetut asiakirjat helposti PDF-muotoon tulostamista varten. Laitteessa tai pilvessä olevien asiakirjojen tulostamisen lisäksi iOS 8 -käyttöjärjestelmää käyttävissä laitteissa voi myös valita ja tulostaa muihin sovelluksiin tallennettuja asiakirjoja.

Skannaa helposti

Skannaus mobiililaitteisiin

Skannaa suoraan mobiililaitteeseen

Voit skannata asiakirjoja ja valokuvia useissa eri muodoissa älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen.

Skannaus sähköpostiin

Skannaus sähköpostiin

Voit lähettää skannatut tiedostot haluamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostiskannaustoiminnolla.*


* Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin ovat ainoastaan sellaisten käyttäjien käytettävissä, jotka käyttävät aitoja Canon-musteita.

Tulosta ja skannaa helposti pilven avulla

Ota enemmän irti tulostimestasi. Canon Inkjet/SELPHY -sovelluksella voit käyttää pilviominaisuuksia missä vain – voit etäkäyttää pilvitoimintoja tukevia tulostimia internetin kautta ja tulostaa sekä skannata suoraan suosituista pilvipalveluista.*

* Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin ovat ainoastaan sellaisten käyttäjien käytettävissä, jotka käyttävät aitoja Canon-musteita.

Muodosta yhteys helposti

Yhdistäminen tulostimeen onnistuu nopeasti ja helposti Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovelluksen ja NFC-yhteyden avulla: kosketa vain NFC-yhteensopivalla Android-laitteella tulostinta, ja yhteys on valmis.

Tulostus ja skannaus koskettamalla

Voit tulostaa valokuvia ja asiakirjoja helposti ja nopeasti NFC-yhteensopivasta Android-laitteesta avaamalla sovelluksen, valitsemalla tulostettavan tiedoston ja koskettamalla laitteella tulostinta.

Laitteiden välille muodostetaan saman tien yhteys NFC-tekniikan avulla, tulostin rekisteröidään ja tiedot siirretään ilman ajureita tai salasanoja.

Touch_to_print