Print app
alt text goes here

Canon

Print -sovellus

Ota kaikki irti älylaitteestasi ja vapauta tapasi tulostaa, kopioida ja skannata

Lataa App Storesta
Lataa Google Play Kaupasta

Saumaton ja älykäs

Canon PRINT -sovellus takaa sujuvan yhteyden kämmenestä tulostimeen. Tulosta, kopioi ja skannaa vaivattomasti älylaitteista, tarkista tulostimen tila ja hallitse toimintoja joustavasti yhdistämällä pilveen*.

*Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa tuotteissa.

Moderni ja mobiili

Ilmaiseksi ladattava Canon PRINT -sovellus on täydellinen tulostuskumppani. Yhdistä älypuhelimesi tai tablet-laitteesi tulostimeen Wi-Fi-yhteydellä, sisäisellä tukiasemalla tai Wi-Fi Direct -yhteydellä ja olet valmis tulostamaan. Myös ylläpito on vaivatonta – tarkista tulostimen tila ja mustemäärät ja tee ylläpitotehtäviä etäyhteydellä älylaitteesta.

Capture and create

Skannauksen helppoutta

Virtaviivaista skannausta sovelluksella. Voit skannata asiakirjoja ja valokuvia, tallentaa ne useissa eri muodoissa ja lähettää ne suoraan älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Voit myös lähettää skannatut asiakirjat suoraan sähköpostiin tai ladata ne pilveen* PIXMA Cloud Linkillä.

*Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin vain aitojen Canon-musteiden käyttäjille

Simple scanning

Pilviyhteydet

Tee tulostimellasi enemmän – yhdistä pilveen missä tahansa. PIXMA Cloud Linkillä voit lähettää skannattuja tiedostoja pilveen tai tulostaa suosituista pilvipalveluista* kuten Dropboxista, Google Drivesta ja OneDrivesta. Voit myös tulostaa suosikkikuvasi suoraan sosiaalisen median tileiltä, kuten Facebookista ja Instagramista.

*Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin vain aitojen Canon-musteiden käyttäjille

Cloud connections

Älypuhelimen käyttäminen skannerina

Canon PRINT -sovelluksen Smartphone Capture and Copy -toiminnolla voit luoda helposti ja nopeasti asiakirjakopioita käyttämällä älypuhelimen kameraa. Voit tulostaa, tallentaa tai lähettää tiedoston sähköpostilla suoraan puhelimesta.

Use your smartphone as a scanner

Canon PRINT -sovelluksen yhteensopivuus

Canon PRINT -sovellus toimii useimpien tulostimien kanssa, joissa on Wi-Fi-ominaisuus, mukaan lukien uusimmat PIXMA-, MAXIFY- ja SELPHY-mallit. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteisiin. Yhteensopiva iOS 11.0–12.0- ja Android OS 4.4–9.0 -käyttöjärjestelmien kanssa.

Tuetut kielet – englanti, ranska, saksa, espanja, italia, hollanti, portugali, puola, venäjä, tanska, suomi, norja, ruotsi, tšekki, turkki

Tehoa kämmenelläsi

Näillä Canon-sovelluksilla muutat älylaitteesi kehittyneeksi tulostustyökaluksi