Koe Wi-Fi-yhteyden vapaus

iOS- ja Android-laitteisiin saatavan Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovelluksen avulla tulostus, kopiointi ja skannaus onnistuvat helposti älypuhelimella tai taulutietokoneella. Sovelluksen kautta voi myös käyttää suoraan pilvipalveluita ja vaikka tarkistaa tulostimen tilan ja mustetilanteen tai selata laitteen käyttöopasta. Lataa maksuton sovellus ja tulosta, kopioi ja skannaa aivan uudella tavalla.


App Store
Google Play

maisemakuvaus

• Tulosta langattomasti mistä tahansa

• Skannaa helposti

• Kopioi luotettavasti

• Tulosta ja skannaa helposti pilven avulla

• Yhdistä helposti NFC-tekniikalla


Kaikkia toimintoja ei voi käyttää kaikilla laitteilla. Tietoja yhteensopivuudesta on alla olevassa taulukossa.


Tulosta langattomasti mistä tahansa

Free_download

Maksuton sovellus

Maksuttoman Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovelluksen ansiosta tulostaminen älypuhelimista ja taulutietokoneista on nyt helpompaa kuin koskaan. Voit ladata sovelluksen iPhoneen, iPodiin tai iPadiin App Storesta ja Android-älypuhelimiin ja -taulutietokoneisiin Google Playsta.

App Store
Google Play

Helppo tulostus Wi-Fi-yhteydellä

Voit tulostaa älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen tallennettuja asiakirjoja ja valokuvia vaivattomasti joko oman Wi-Fi-verkkosi kautta tai käyttämällä tukiasematilaa tai Wi-Fi Direct -yhteyttä näitä ominaisuuksia tukevilla tulostimilla ja laitteilla. Yhdistä, valitse ja tulosta – näin helppoa se on.

Easy_wifi_printing
SettingsAsetukset ja ylläpito

Voit tarkistaa tulostimen tilan ja mustetiedot, lukea käyttöopasta verkossa ja tehdä tulostimen ylläpitotoimia älypuhelimen tai taulutietokoneen avulla.

Rekisteröi useita tulostimia

Voit jakaa jopa kymmenen MAXIFY-, PIXMA- tai SELPHY-tulostinta useille käyttäjille langatonta tulostusta varten. Sovellus löytää automaattisesti yhteensopivat Wi-Fi-verkon langattomat tulostimet, joten niitä ei tarvitse etsiä joka kerta uudelleen. Tulostimia voi lajitella, poistaa ja nimetä uudelleen, ja uusia tulostimia voi siirtää luettelon ylimmäksi.

Register
Doc_conversion

Muunna asiakirjat helposti

Voit muuntaa erilaiset laitteeseesi tallennetut asiakirjat helposti PDF-muotoon tulostamista varten. Laitteessa tai pilvessä olevien asiakirjojen tulostamisen lisäksi iOS 8 -käyttöjärjestelmää käyttävissä laitteissa voi myös valita ja tulostaa muihin sovelluksiin tallennettuja asiakirjoja.

Skannaa helposti

Skannaus mobiililaitteisiin

Skannaa suoraan mobiililaitteeseen

Voit skannata asiakirjoja ja valokuvia useissa eri muodoissa älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen.

Skannaus sähköpostiin

Skannaus sähköpostiin

Voit lähettää skannatut tiedostot haluamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostiskannaustoiminnolla.*


* Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin ovat ainoastaan sellaisten käyttäjien käytettävissä, jotka käyttävät aitoja Canon-musteita.

Tulosta ja skannaa helposti pilven avulla

Ota enemmän irti tulostimestasi. Canon Inkjet/SELPHY -sovelluksella voit käyttää pilviominaisuuksia missä vain – voit etäkäyttää pilvitoimintoja tukevia tulostimia internetin kautta ja tulostaa sekä skannata suoraan suosituista pilvipalveluista.*

* Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin ovat ainoastaan sellaisten käyttäjien käytettävissä, jotka käyttävät aitoja Canon-musteita.

Muodosta yhteys helposti

Yhdistäminen tulostimeen onnistuu nopeasti ja helposti Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovelluksen ja NFC-yhteyden avulla: kosketa vain NFC-yhteensopivalla Android-laitteella tulostinta, ja yhteys on valmis.

Tulostus ja skannaus koskettamalla

Voit tulostaa valokuvia ja asiakirjoja helposti ja nopeasti NFC-yhteensopivasta Android-laitteesta avaamalla sovelluksen, valitsemalla tulostettavan tiedoston ja koskettamalla laitteella tulostinta.

Laitteiden välille muodostetaan saman tien yhteys NFC-tekniikan avulla, tulostin rekisteröidään ja tiedot siirretään ilman ajureita tai salasanoja.

Touch_to_print

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Toimiiko sovellus tulostimeni kanssa?

Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa, toimiiko sovellus tulostimesi kanssa.

Toimivatko kaikki toiminnot (tulostus, kopiointi, skannaus, pilvitoiminnot) kaikissa tulostimissa?

Kaikki toiminnot eivät toimi kaikissa malleissa. Alla olevasta yhteensopivuusluettelosta voit tarkistaa, mitkä toiminnot toimivat tulostimesi kanssa.

Miten voin lisätä tulostimen, kun olen asentanut sovelluksen?

Varmista, että tulostin ja älylaite ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon. Paina sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa Add Printer (Lisää tulostin) -kuvaketta ja valitse sitten Register Printer (Rekisteröi tulostin).

Tämän jälkeen sovellus etsii tulostimet, jotka ovat laitteesi kanssa samassa Wi-Fi-verkossa. Voit valita sovelluksen löytämistä tulostimista haluamasi ja antaa sille yksilöllisen nimen.

Voinko käyttää sovellusta tulostamiseen/kopiointiin/skannaukseen ilman internetyhteyttä?

Kyllä. Voit käyttää sovellusta myös ilman internetyhteyttä käyttämällä tukiasematilaa tai Wi-Fi Direct -tilaa, jos tulostimesi/laitteesi tukee sitä.

Miten PIXMA Cloud Linkin avulla tulostetaan?

Seuraavien ohjeiden avulla voit rekisteröidä tulostimesi ja laitteesi PIXMA Cloud Link -palveluun.


Vaihe 1 – Valitse näytön yläreunasta oman tulostimesi mallinumeroa vastaava kuvake.

Vaihe 2 – Valitse Printer Information (Tulostimen tiedot).

Vaihe 3 – Valitse Open (Avaa).

Vaihe 4 – Anna käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus = ADMIN Salasana = canon

Vaihe 5 – Valitse IJ Cloud Printing Centre Setup (Mustesuihkutulostimien pilvitulostuskeskuksen määritys).

Vaihe 6 – Valitse Register with this service (Rekisteröidy tähän palveluun).


Luo PIXMA Cloud Link -tili ja rekisteröidy näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

(Sinun on pystyttävä kirjautumaan sisään kelvolliseen sähköpostiosoitteeseen, jotta voit suorittaa rekisteröinnin loppuun.)

Toimiiko NFC-yhteys kamerani kanssa?

Ei. NFC-tekniikkaa tukevilla tulostimilla voi tulostaa vain älylaitteista NFC-yhteydellä käyttämällä Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovellusta.

Miten voin rekisteröidä sovellukseen toisen tulostimen?

Varmista, että tulostin ja älylaite ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon. Paina sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa Add Printer (Lisää tulostin) -kuvaketta ja valitse sitten Register Printer (Rekisteröi tulostin).

Mitä tiedostomuotoja sovelluksella voi tulostaa?

Voit tulostaa useita eri muodossa olevia älylaitteisiin tallennettuja asiakirjoja ja kuvia. Tuettuja tiedostotyyppejä ovat muun muassa JPEG, PDF ja MS Office -asiakirjat.

Miten voin poistaa tulostimen?

iOS-laitteet – paina päävalikossa Add printer (Lisää tulostin) -kuvaketta ja valitse oikeasta yläkulmasta EDIT (Muokkaa). Voit poistaa haluamasi tulostimen painamalla tulostimen vieressä näkyvää punaista kuvaketta.

Android-laitteet – paina päävalikossa Add printer (Lisää tulostin) -kuvaketta ja poista haluamasi tulostin painamalla tulostimen vieressä näkyvää X-kuvaketta.

Miksi en pysty käyttämään Easy-PhotoPrint+-sovellusta älypuhelimellani?

Easy-PhotoPrint+-sovellusta voi käyttää vain taulutietokoneella.

Miten voin antaa palautetta?

Kuulemme mielellämme kaikenlaista palautetta sovelluksesta. Otamme myös mielellämme vastaan ehdotuksia siitä, miten voisimme tehdä siitä entistä paremman.