Laskimet

Essential calculators

Peruslaskimet

Ammattitaidolla valmistetuissa Canonin peruslaskimissa yhdistyvät yksinkertaisuus, ympäristöystävällisyys ja helppokäyttöisyys. Malliston niin suuret kuin taskukokoisetkin laskimet ovat käteviä, tyylikkäitä ja kevyitä, niissä on selkeät näytöt, ja niitä on helppo käyttää. Nämä laskimet sopivat erinomaisesti yrityskäyttöön.

Economical calculators

Edulliset laskimet

Ajatuksella suunniteltu ja ympäristöä säästävä laskinmallisto. Näissä koti- ja toimistokäyttöön suunnitelluissa kevyissä ja kaarevissa laskimissa on suuri kalteva nestekidenäyttö, joka helpottaa numeroiden lukemista.

Scientific calculators

Funktiolaskimet

Canonin pienet mutta tehokkaat funktiolaskimet suorittavat jopa 610 erilaista toimintoa. Ammattilaisille, kouluihin ja yliopistoihin soveltuvat, ohuet ja kevyet laskimet tarjoavat yksinkertaisen ratkaisun vaikeimpiinkin ongelmiin.

Printing calculators

Tulostavat laskimet

Näissä laskimissa on nopea ja kestävä tulostusyksikkö, jolla voi tulostaa yksi- tai kaksivärisiä tulosteita. Ergonomisesti suunnitellun näppäimistön ja suuren näytön ansiosta nämä kätevät laskimet sopivat täydellisesti vaativaan käyttöön ja kiireisiin toimistoihin. Nopea tulostus takaa tehokkaan työskentelyn.

K Series

K Series

Canonin uudet K Series laskimet ovat värikkäitä ja edustavia. Näiden perusyritystoiminnoilla varustettujen laskimien valmistuksessa on käytetty Canon-tuotteista saatuja kierrätysmateriaaleja, ja ne tuovat tyyliä niin kotiin kuin toimistoonkin.

Aiemmat laskinmallit

Etsi aiempien laskinmallien ja yhteensopivien lisävarusteiden teknisiä tietoja tuotearkistostamme.