Canon F-715SG

F-715SG

Monipuolisessa F-715SG-funktiolaskimessa on kahden rivin nestekidenäyttö, ja saatavana on kolme värivaihtoehtoa. Valmistuksessa on käytetty kierrätetyistä Canon-tuotteista saatuja materiaaleja, joten laskin on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Edut

  • Suuri kaksirivinen nestekidenäyttö
  • 250 toimintoa ja ominaisuutta
  • Jopa 16 numeron sisäiset laskutoiminnot
  • Ympäristöystävällinen – laskimen alaosassa ja kannessa on käytetty Canonin kierrätysmuovia
  • Kaksi luotettavaa virtalähdettä: valokenno ja paristo
  • Kolme värivaihtoehtoa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon F-715SG

Luvut näkyvät selkeästi erittäin suuressa kaksirivisessä näytössä


F-715SG-funktiolaskin soveltuu erinomaisesti oppimis- ja koetilanteisiin sekä kotitehtävien tekemiseen. Laskimessa on erittäin suuri kaksirivinen nestekidenäyttö. Syötetyt merkit näkyvät ylärivillä ja tulokset alarivillä – lopputuloksessa voi olla jopa kymmenen merkkiä ja kaksi eksponenttia. Päänäytön merkkikoko on 9,6 x 3,96 mm, joten tulokset on helppo lukea yhdellä silmäyksellä.

250 toimintoa ja ominaisuutta


Monin tavoin älykkäässä funktiolaskimessa on kaikki toiminnot, joita opiskelijat tarvitsevat esimerkiksi yleisen matematiikan, trigonometrian, tilastotieteen, fysiikan ja erilaisten teknisten alojen opinnoissa. Edistynyttä ongelmaratkaisua varten F-715SG-laskimessa on 250 toimintoa ja ominaisuutta. Laskimen muistiin voi tallentaa jopa 17 laskutoimitusta, joten käyttäjät voivat tutkia erilaisia malleja ja käsitteitä. Koska sisäisten laskutoimitusten tekemiseen on käytettävissä 16 numeroa, tuloksista saadaan erittäin tarkkoja.

Valmistuksessa käytetty kierrätettyjä Canon-materiaaleja


F-715SG on sekä käytännöllinen että ympäristöystävällinen vaihtoehto: Canon käyttää laskinten alaosan ja kovan kannen valmistamiseen kierrätysmuovia. Tällä tavoin jätteet tulevat hyötykäyttöön.

Kaksi luotettavaa virtalähdettä


Funktiolaskin toimii sekä valokennolla että vaihdettavilla paristoilla, joten sitä voi käyttää huoletta tenteissä. Käytä energiaa säästävää valokennoa, jos olosuhteet sen sallivat. Tarpeen vaatiessa voit siirtyä käyttämään paristoja. F-715SG myös varoittaa hyvissä ajoin, jos virta on loppumassa. Kun laskinta ei käytetä seitsemään minuuttiin, automaattinen virrankatkaisu sammuttaa laskimen virran säästämiseksi.

Kolme tyylikästä värivaihtoehtoa


Käytännöllisen ja tyylikkään F-715SG-laskimen värivaihtoehdot ovat musta sekä kaksi eri valkoista, joissa nuolinäppäimen ja kannen väri on joko magenta tai sininen. Laskin painaa vain 124 grammaa, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Paikalleen liu'utettava kansi suojaa näppäimistöä ja näyttöä kolhuilta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon F-715SG ominaisuuksista ja toiminnoista.