Creative Park
alt text goes here

Luovan kuvauksen Creative Park -sovellus

Askartele tyylikkäitä koristeita, persoonallisia onnittelukortteja ja paljon muuta. Lataa maksuton sovellus.

Lataa iOS:lle
Lataa Androidille

Askartele. Taiteile. Esittele.

Helppoja askartelutehtäviä, haastavia origameja ja upeita 3D-malleja – valitse askartelumalli ja tee siitä oma persoonallinen luomuksesi.

Tutustu

Creative Park -sovelluksella löydät inspiraatiota juhlien koristeluun ja monia hauskoja askarteluideoita.

Explore
Try something new

Kokeile uusia juttuja

Helppokäyttöisen selaustoiminnon, luovien askartelumallien ja tuoreiden ideoiden ansiosta et enää ikävysty tylsinä sadepäivinä. Pidä silmällä päivityksiä, tarjolla on säännöllisin väliajoin uutta puuhaa!

Hanki omasi

Valitse askartelumalli ja tee siitä oma persoonallinen luomuksesi. Lisää valmiisiin mallipohjiin omia kuvia ja kirjoita haluamasi teksti. Tallenna suosikkisi ja käytä niitä myöhemmin uudelleen.

Make it your own
Create with ease

Luovaa kuvausta vaivattomasti

Siirry sovelluksessa suoraan muokkauksesta tulostukseen. Tarvitset yhteensopivan Canon InkJet -tulostimen ja Creative Park -sovelluksen. Rekisteröidy* ja hyödynnä sovellusta missä ja milloin tahansa.

Luo Canon ID -tunnus

Creative Park -sovelluksen yhteensopivuus

Lisätietoja yhteensopivista Canon InkJet -tulostinmalleista on osoitteessa https://ij.start.canon/cpapp-model

Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteisiin, joissa on vähintään iOS 12.0- tai Android OS 5.0 -käyttöjärjestelmä.

Kielet
Saatavilla seuraavilla kielillä: tšekki, tanska, hollanti, englanti, suomi, ranska, saksa, italia, norja, puola, portugali, venäjä, espanja, ruotsi ja turkki.

*Creative Park on maksuton sisältöpalvelu, joka on saatavana vain Canon-tulostimien omistajille. Kirjaudu sisään Canon ID -tunnuksellasi, rekisteröi Canon-tulostimesi ja lataa Creative Park -sovellus, jotta voit käyttää muokkaus- ja tulostusominaisuuksia.

Luo Canon ID -tunnus

Canon ID -tunnuksella pääset omalle tilillesi, jonka kautta voit käyttää Canonin palveluja ja sovelluksia sekä rekisteröidä kaikki Canon-tuotteesi. Kerää Print Rewards -palkintopisteitä, hyödynnä Canonin verkkokaupan tarjoukset ja nauti vain jäsenille suunnatusta sisällöstä.

Luo Canon ID -tunnus

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Käteviä tulostusohjeita, hauskoja askarteluvinkkejä ja kekseliäitä tapoja hyödyntää suosikkivalokuviasi tehokkaasti.

Näytä kaikki artikkelit

Muuta kiinnostavaa