Make your stories real with the Canon Photo Print Shop app.
alt text goes here


Canon Photo

Print Shop

Tee tarinoistasi totta

Lataa App Storesta

Herätä tarinasi henkiin

Tarinasi ovat yksilöllisiä. Säilytä ja jaa ne Canon Photo Print Shop -sovelluksen avulla. Tilaa laadukkaat valokuvatuotteet helposti ja nopeasti suoraan mobiililaitteella tai tietokoneella.

Herätä tarinasi henkiin

Tee kuvistasi käsinkosketeltavia. Canonin valokuvatulostussovellus tarjoaa useita eri tapoja kertoa tarinasi.

Touch and feel your images, make them real. Canon’s photo printing app gives you this and more, with so many ways to tell your story.

Ainutlaatuiset tuotteet

Ikuista tarinasi tyynyihin, canvas-tauluihin, mukeihin ja muihin tuotteisiin monipuolisesta valikoimastamme.

Print your story on to cushions, canvas prints, mugs – some of the great range available.

Tilaus suoraan sovelluksesta

Nopea ja kätevä sovellus on saatavilla iOS-laitteille, minkä lisäksi Photo Print Shopia voi käyttää tavallisilla verkkoselaimilla.

Quick and easy to use, the photo printing app is available for iOS, or use Photo Print Shop straight from your web browser.

Helppokäyttöinen

Sovelluksen käyttö on intuitiivista. Helpoilla zoomaus- ja rajaustoiminnoilla teet upeita lahjoja ja printtikuvia hetkessä.

Using the app is so intuitive. With useful sizing and cropping features, you’ll create great gifts and prints in moments.

Nopea toimitus

Canon Photo Print Shop toimittaa tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiovellesi. Voit nauttia kuvista ja muista tuotteista helpommin kuin koskaan!

Canon Photo Print Shop offers fast, reliable delivery straight to your door. You’ll be enjoying your prints and gifts with ease.

Galleria

Katso myös