A man photographing a black male model in a studio with a laptop in front showing the picture in EOS Utility software.

OHJELMISTO

CANON EOS UTILITY

Ohjaa EOS-kameraasi etäyhteydellä ja siirrä tiedostoja helposti maksuttomalla Canon-ohjelmistolla (Windows- ja Mac-tietokoneet).

Maksuton tiedostonsiirto- ja etäkuvausohjelma EOS-kameroille

Siirrä kuvia ja videoita Windows- tai Mac-tietokoneeseen tai käytä kameraa etäohjauksella. Käytä USB-kaapelia tai Wi-Fi-yhteyttä* langattomaan kuvansiirtoon ja etäohjaukseen.

Kameran hallinta

Voit käyttää kameraasi normaaliin tapaan, mutta EOS Utility -ohjelmisto siirtää ottamasi kuvat automaattisesti tietokoneeseen, kameran muistikorttiin tai molempiin. Voit esimerkiksi antaa asiakkaasi valita suosikkikuvasi jo kuvaussession aikana.

A man photographing a black male model in a studio, a woman in red headscarf pointing at the laptop standing in the foreground showing the picture in EOS Utility software.
Laptop standing on a table in the garden showing a picture of a bird feeder and a bird in EOS Utility software. A camera on a tripod in the background facing into the garden.

Kuvaa etäohjauksella

Reaaliaikaisen esikatselun ansiosta voit tarkistaa sommittelun ja rajauksen sekä esikatsella erilaisia reunuksia ja muita tehosteita. Voit ohjata kameraasi tietokoneellasi kiinteällä tai langattomalla* yhteydellä – kätevä ominaisuus esimerkiksi studiokuvauksessa tai urheilutapahtumissa. EOS Utility -ohjelmistolla voit myös käyttää intervallivideotoimintoa.

Järjestä siirretyt tiedostot

Siirretyt kuvat voi nimetä uudelleen automaattisesti ja tallentaa kansioihin, jotka on nimetty kuvauspäivämäärän, -ajan ja muiden asetusten perusteella, jolloin niiden järjestely on helpompaa. Voit myös lisätä tai muuttaa kuvien metatietoja ja tekijänoikeustietoja.

A man creating a folder structure in EOS Utility software on a laptop. A camera is shown next to it on the table.
Laptop showing multiple pictures of the same black male model in EOS Utility software with DPP connected. A camera is next to the laptop on a table.

Lisää mukautettuja kuva-asetuksia ja yhdistä DPP-ohjelmistoon

Tallenna ladatut kuva-asetukset EOS-kameraan ja luo omia videosimulaatioita tai väriprofiileja. EOS Utility on helppo yhdistää Digital Photo Professional -ohjelmistoon, joten työnkulku on saumaton.

Päivitä kameran asetukset ja laiteohjelmisto

EOS Utilityn avulla kamera-asetusten valitseminen on helppoa. Päivitä kamera-asetukset, kuten verkko- ja ftp-asetukset, synkronoi aika ja päivämäärä tietokoneen kanssa ja asenna laiteohjelmistopäivitykset kameraan ja objektiiveihin.

A black man shown with camera in his hands in front of the laptop, updating firmware on the camera.
A laptop on a table with camera next to it. Camera screen is showing a picture of a black male model. Laptop screen is showing EOS Utility software with a selection of images of the same man.

Siirrä kuvia ja videoita kamerasta

Käytä EOS Utility -ohjelmistoa kuvien ja videoiden siirtämiseen kamerasta Windows- tai Mac-tietokoneeseen. Valitse siirrettäviksi tietyt kuvat, kaikki kuvat tai kuvat, joita ei ole vielä siirretty. Jaa kuvat etäsijainnista muiden kanssa.

*Katso lisätietoja kameran käyttöoppaasta.

Saatavana Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmiin

Lataa Canon EOS Utility -ohjelmisto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Muuta kiinnostavaa...