Canon Camera

OHJELMISTO

CANON EOS UTILITY

Ohjaa EOS-kameraasi etäyhteydellä ja siirrä tiedostoja helposti maksuttomalla Canon-ohjelmistolla (Windows- ja Mac-tietokoneet).

CANON EOS UTILITY

Maksuton tiedostonsiirto- ja etäkuvausohjelma EOS-kameroille

Siirrä kuvia ja videoita Windows- tai Mac-tietokoneeseen tai käytä kameraa etäohjauksella. Käytä USB-kaapelia tai Wi-Fi-yhteyttä* langattomaan kuvansiirtoon ja etäohjaukseen.
 • Kameran hallinta

  Voit käyttää kameraasi normaaliin tapaan, mutta EOS Utility -ohjelmisto siirtää ottamasi kuvat automaattisesti tietokoneeseen, kameran muistikorttiin tai molempiin. Voit esimerkiksi antaa asiakkaasi valita suosikkikuvasi jo kuvaussession aikana.

 • Kuvaa etäohjauksella

  Reaaliaikaisen esikatselun ansiosta voit tarkistaa sommittelun ja rajauksen sekä esikatsella erilaisia reunuksia ja muita tehosteita. Voit ohjata kameraasi tietokoneellasi kiinteällä tai langattomalla* yhteydellä – kätevä ominaisuus esimerkiksi studiokuvauksessa tai urheilutapahtumissa. EOS Utility -ohjelmistolla voit myös käyttää intervallivideotoimintoa.

 • Järjestä siirretyt tiedostot

  Siirretyt kuvat voi nimetä uudelleen automaattisesti ja tallentaa kansioihin, jotka on nimetty kuvauspäivämäärän, -ajan ja muiden asetusten perusteella, jolloin niiden järjestely on helpompaa. Voit myös lisätä tai muuttaa kuvien metatietoja ja tekijänoikeustietoja.

 • Lisää mukautettuja kuva-asetuksia ja yhdistä DPP-ohjelmistoon

  Tallenna ladatut kuva-asetukset EOS-kameraan ja luo omia videosimulaatioita tai väriprofiileja. EOS Utility on helppo yhdistää Digital Photo Professional -ohjelmistoon, joten työnkulku on saumaton.

 • Päivitä kameran asetukset ja laiteohjelmisto

  EOS Utilityn avulla kamera-asetusten valitseminen on helppoa. Päivitä kamera-asetukset, kuten verkko- ja ftp-asetukset, synkronoi aika ja päivämäärä tietokoneen kanssa ja asenna laiteohjelmistopäivitykset kameraan ja objektiiveihin.

 • Siirrä kuvia ja videoita kamerasta

  Käytä EOS Utility -ohjelmistoa kuvien ja videoiden siirtämiseen kamerasta Windows- tai Mac-tietokoneeseen. Valitse siirrettäviksi tietyt kuvat, kaikki kuvat tai kuvat, joita ei ole vielä siirretty.

Saatavana Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmiin

Lataa Canon EOS Utility -ohjelmisto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Muuta kiinnostavaa...