Järjestelmäkamerat

Canon EOS-1D X Mark II

20,2 megapikselin täysikokoinen kenno. 61 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä. Jopa 14 kuvaa sekunnissa. ISO-herkkyys jopa 409600.

Edut

 • Ylivertainen kuvanlaatu

 • Huipputarkka automaattitarkennus takaa terävät kuvat

 • Nopealla ja luotettavalla kameralla saat talteen jokaisen tärkeän hetken

 • Edistynyt 4K-videokuvaus auttaa herättämään kuvaamasi tarinat eloon

 • Nopea kuvien siirto ja hallinta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

 • EOS-1D X Mark II -kamerassa on Canonin 20,2 megapikselin CMOS-kenno, jonka avulla saavutetaan laaja dynaaminen alue ja suuri ISO-herkkyys. Objektiivinkorjaus, edistynyt RAW-kuvien käsittely ja muut kameran toiminnot sekä Yksityiskohdat-kuva-asetus ja parannetut valkotasapainoasetukset takaavat huippulaadukkaat kuvat.AI Servo AF III+ -algoritmia hyödyntävän edistyneen älykkään tarkennuksen ja parannetun EOS iTR -järjestelmän (EOS Intelligent Tracking and Recognition) ansiosta kamera tarkentaa nopeasti ja tarkasti. Kamerassa on käytettävissä 61 valaistua tarkennuspistettä aina aukon arvoon f/8 asti, mikä parantaa tarkennuksen tarkkuutta käytettäessä telelisäkkeitä ja pitkän polttovälin objektiiveja.EOS-1D X Mark II on ennennäkemättömän nopea. Tehokkaiden DIGIC 6+ -kuvaprosessorien ja uuden peilinhallintajärjestelmän ansiosta sillä voi kuvata jopa 14 kuvaa sekunnissa käytettäessä seuraavaa automaattitarkennusta ja automaattivalotusta tai jopa 16 kuvaa sekunnissa kuvattaessa näytöllä. Uuden sukupolven CFast 2.0™ -muistikortti mahdollistaa jopa XXX pakkaamattoman 14-bittisen RAW-kuvan kuvauksen sarjana. Lujatekoinen magnesiumrunko ja säänkestävä rakenne takaavat kameran luotettavan toiminnan ankarimmissakin olosuhteissa.Vaikuttava 4K-tarkkuus herättää kuvaamasi tarinat eloon. Voit kuvata videoita CFast 2.0™ -muistikortille 4K-tarkkuudella (4 096 x 2 160) enimmillään 60p-kuvataajuudella tai Full HD -tarkkuudella enimmillään 120p-kuvataajuudella ja käyttää hidastettua kuvaa luovasti. Kosketusnestekidenäytön ja Dual Pixel CMOS -tarkennuksen ansiosta tarkennus onnistuu helposti ja tarkasti. Dual Pixel CMOS -tekniikka toimii kaikkien Canonin EF-objektiivien kanssa ja mahdollistaa erittäin tarkan tarkennuksen seurannan sekä videokuvauksessa että näytöllä kuvattaessa.Kameran GPS-toiminto, SuperSpeed USB 3.0- ja Gigabit Ethernet -liitännät sekä WFT-E8-lähettimen kautta käytettävä Wi-Fi-yhteys sujuvoittavat kuvien kanssa työskentelyä paikasta riippumatta. IPTC-tuen ansiosta kuvatekstit voi liittää kuvan EXIF-tietoihin, jolloin kuvasta on käytettävissä tarkat ja luotettavat tiedot.

Objektiivit

EOS-1D X Mark II avaa täysin uuden EOS-maailman. Etsi tyyliisi sopiva objektiivi ja valitse tehokkaat lisävarusteet.

 • Objektiivit järjestelmäkameroihin

  EF 24mm f/1.4L II USM

  Ammattitason laajakulmaobjektiivissa on L-sarjan optiikka ja suuri f/1,4-valovoima, joten se sopii erinomaisesti hämäräkuvaukseen.
 • Objektiivit järjestelmäkameroihin

  EF 35mm f/1.4L II USM

  Ammattitason laajakulmaobjektiivi takaa luonnollisen perspektiivin, f/1,4-valovoiman ja hyvän suorituskyvyn heikossakin valaistuksessa.
 • Objektiivit järjestelmäkameroihin

  EF 16-35mm f/2.8L II USM

  Ammattitason ultralaajakulmainen L-sarjan zoom-objektiivi, jonka valovoima on f/2,8 – erinomainen valinta hämärä- ja reportaasikuvaukseen.
 • Objektiivit järjestelmäkameroihin

  EF 24-70mm f/2.8L II USM

  Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu ammattitason L-sarjan zoom-objektiivi – laadukkaita kuvia muuttumattomalla f/2,8-valovoimalla.
 • Objektiivit järjestelmäkameroihin

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

  Ammattitasoinen L-sarjan zoom-objektiivi, jossa keskipitkä telepolttoväli, tehokas kuvanvakain ja f/2,8-valovoima.
 • Objektiivit järjestelmäkameroihin

  EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

  Ammattitasoinen L-sarjan zoom-objektiivi urheilu- ja luontokuvaukseen – kuvanvakain ja ASC-pinnoite mahdollistavat huippuluokan terävyyden.
 • Canon EOS-1D X Mark II
  Arvostelut