Canon Product Hero
Blank-Rect Image

Canon EOS 6D Mark II

Oletko valmis astumaan kohti uusia ja kiinnostavia haasteita? EOS 6D Mark II -kameralla voit kuvata entistä kunnianhimoisempia projekteja ja ammattimaisempia kuvia

Osta nyt

Woman taking a photo

Tervetuloa tutustumaan EOS 6D Mark II -kameraan

Tutustu ominaisuuksiin ja toimintoihin, joilla saat luovaa etumatkaa

Katso video

Pieni täyden kennokoon kamera, jolla on suuri sydän

Tässä ennennäkemättömässä digitaalisessa järjestelmäkamerassa on tiiviit saumat, jotka suojaavat pölyltä ja kosteudelta. Se tuntuu heti tutulta ja sopii siksi yhteen muiden EOS-kuvausvälineiden kanssa.

Katso kaikki tekniset tiedot

The small full-frame camera with a big heart
Your next creative steps in photography

Uusia luovia askeleita

EOS 6D Mark II - kameran täysikokoisen kuvakennon tarjoama kapea terävyysalue on muotokuvaajan unelma. Kamera pystyy myös kuvaamaan ohimeneviä ilmeitä 6,5 kuvan sekuntinopeudella. Maisemia kuvatessa kameran 26,2 megapikselin kenno ikuistaa kuvat, joissa on paljon yksityiskohtia ja laaja dynaaminen alue. Näin kuviin tulee luonnollista syvyyttä ja selkeyttä.

Lue lisää

Tarkennus pitää kuvan terävänä liikkeessäkin

Edistyksellinen automaattitarkennus käyttää 45:ttä ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä, jotka toimivat erittäin tarkasti jopa kuunvalossa. Voit siis käyttää rohkeasti kapeaa terävyysaluetta ja seurata liikkuvia kohteita.

Lue lisää

Precision focusing for critical sharpness

Ikkunasi maailmaan

EOS 6D Mark II -kameran suuren pentaprismaetsimen ansiosta näet maailman uskomattoman selkeänä ja luot luonnollisen suhteen kuvauskohteisiisi.

Your window on the world

Kuvaa mistä tahansa kuvakulmasta

EOS 6D Mark II -kameran kääntyvän näytön ansiosta voit kuvata helposti matalalta ja erittäin korkealta. Kääntyvä näyttö kiertyy molempiin suuntiin. Voit kuvata vaikka vyötärön tasolta ja ottaa luonnollisempia muotokuvia.

Compose from any angle
Built-in GPS* tracks your every move

Sisäinen GPS* pitää kirjaa matkastasi

Voit lisätä kuviin kuvaushetken sijaintitiedot missä ikinä oletkin. Näin näet reittisi ja sijaintisi ja voit kirjoittaa tarkkoja kuvatekstejä.

Toimii yhdessä älylaitteiden kanssa

EOS 6D Mark II -kameran voi yhdistää Bluetoothin® avulla helposti älylaitteisiin** Wi-Fi-yhteydellä. Voit selata ja valita kuvia laitteen näytöltä ja jakaa ne ystävillesi. Laitetta voi myös käyttää kameran kauko-ohjaimena myös kuvattaessa näytöllä.

Designed to work hand-in-hand with your smart devices

Canon-valokuvausopas

Valokuvausopas-sovellus on täydellinen apu visuaaliseen tarinankerrontaan. Se tarjoaa käyttöösi yksilöityä, asiantuntevaa tietoa ja ammattimaista sisältöä silloin, kun sitä eniten tarvitset. Herätä tarinasi henkiin ennennäkemättömällä tavalla!

Lue lisää

Canon Photo Companion app
Cinematic Full Hd Movies

Elokuvamaiset Full HD -videot

Voit kuvata laadukkaita Full HD -videoita ammattimaisille videoille ominaisella kapealla terävyysalueella. Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen ansiosta liikkuvat kohteet pysyvät terävinä. Jos tarkennus muuttuu yllättäen, kameran sisäinen viisisuuntainen kuvanvakautusjärjestelmä vähentää kameran tärähtelyn ja liikkumisen vaikutusta.

Voit luoda nopeutettuja 4K-videoita ja ikuistaa hitaasti muuttuvan näkymän upeat yksityiskohdat.

Welcome to the world of EOS

Tutustu EOS-kameroiden maailmaan

EOS 6D Mark II on osa kamera-, objektiivi- ja lisävarusteperhettä, johon kuvaajat ympäri maailmaa luottavat.

Lue lisää

Dynaamisesti erilainen

Canonin vertailu

EOS 6D Mark II

Canonin vertailu

EOS 6D

Teholliset pikselit (noin miljoonaa)

26,2

20,2

Kuvaprosessori

DIGIC 7

DIGIC 5+

Suurin ISO-herkkyys

40000

32000

Tarkennuspisteitä etsimessä

45

11

Tarkennuspisteitä nestekidenäytössä

Dual Pixel CMOS -tarkennus

Kontrastin tunnistus

Jatkuva kuvaus (kuvaa/s)

6,5

4,5

Video-otokset

Full HD 60p -videot

Full HD 30p -videot

Viisisuuntainen kuvanvakain

kyllä

ei

Kääntyvä nestekidenäyttö

kyllä

ei

Kosketusnäyttö

kyllä

ei

Jaksoittainen kuvaus

kyllä

ei

Intervallivideo

4K, Full HD

ei

GPS

kyllä

kyllä

Liitettävyys

Wi-Fi, NFC ja Bluetooth®

Wi-Fi

What's in the box

Pakkauksen sisältö

EOS 6D Mark II

Silmäsuojus Eb

Kamerasuojus R-F-3

Kameran hihna

Akku LP-E6N

Akkulaturi LC-E6E

Käyttöoppaat

EOS 6D Mark II Arvostelut

Awards

Lisävarusteet

Katso myös

* GPS:n käyttöön voi kohdistua rajoitteita joissakin maissa tai alueilla. GPS:n käytön tulee noudattaa käyttömaan ja -alueen lakeja ja säännöksiä mukaan lukien elektroniikan mahdolliset käyttörajoitukset.

** Älylaitteen ja kameran välinen jatkuvasti käytössä oleva Bluetooth®-yhteys edellyttää ensiasetusten tekemistä Canon Camera Connect -sovelluksella. Bluetooth®-yhteyden vakaus riippuu älylaitteen mallista ja muista ympäristömuuttujista. Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth® SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Inc. käyttää niitä lisenssin nojalla. Kaikki muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä. Yhteensopivassa älylaitteessa on oltava Bluetooth®-versio 4 (tai uudempi) sekä iOS 8.4 (tai uudempi) tai Android 5.0 (tai uudempi) sekä Canon Camera Connect -sovelluksen uusin versio asennettuna (saatavana Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta).