Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

EF 16-35mm f/4L IS USM

Ota upeita maisema- ja arkkitehtuurikuvia kompaktilla ja kevyellä monikäyttöisellä ultralaajakulmaisella zoom-objektiivilla, jossa on kiinteä f/4-aukko ja kuvanvakain. Sopii ammattikäyttöön ja harrastajille.

EF 16-35mm f/4L IS USM Detail Image

Edut

  • Saat enemmän sisältöä kuviin ultralaajakulmaisella zoom-objektiivilla
  • L-sarjan huippusuorituskyky ja tasokas optiikka
  • Saat tasaisesti valottuneet kuvat kiinteän f/4-aukon ansiosta
  • Kuvaa vakaita kuvia myös heikossa valaistuksessa neljän askelen kuvanvakaimella
  • Käytä kaikki kuvaustilaisuudet hiljaisen ja nopean automaattitarkennuksen ansiosta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

Ultralaajakulmainen 16–35 mm:n zoom-objektiivi


Tässä ultralaajakulmaisessa zoom-objektiivissa yhdistyvät erinomainen optinen suorituskyky ja monikäyttöisyys. Siksi objektiivi sopii erityisen hyvin maisemien ja rakennusten kuvaamiseen, valokuvajournalismiin, mukaan matkalle ja yleiseen käyttöön. Kameralla kuvaat selkeitä, teräviä ja laaja-alaisia kuvia ilman mainittavia vääristymiä.

L-sarjan laatua


L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit ovat pöly- ja kosteussuojattuja.

Kiinteä f/4-valovoima


Valovoima f/4 sopii hyvin erilaisiin valaistusolosuhteisiin ja pysyy muuttumattomana koko polttovälillä, joten valotusaika tai ISO-herkkyys eivät muutu zoomattaessa.

Terävät kuvat neljän askeleen kuvanvakaimella


EF 16-35mm f/4L IS USM -objektiivi takaa vakaat kuvat kaikissa tilanteissa erityisesti kuvattaessa käsivaralta heikossa valaistuksessa tai käytettäessä makroasetusta. Objektiivissa on Canonin neljän askelen kuvanvakaintekniikka. Se havaitsee tavallisen kuvauksesta tai panoroinnista aiheutuvan liikkeen ja valitsee kuvaustilanteeseen sopivimman kuvanvakaintilan.

Ultraäänitarkennus


Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman edestakaisin hakua. Voit hienosäätää kuvaa aina käytettävissä olevalla käsintarkennuksella automaattitarkennustilasta poistumatta.

Taustan pehmennys


Yhdeksänlamellinen himmenninaukko pehmentää ja tasoittaa tarkentumattomia alueita ja tuo etualalla olevat kohteet esiin terävinä kauniin tasaista taustasumennusta vasten.

Erinomainen kuvanlaatu


EF 16-35mm f/4L IS USM -objektiivissa on kolme asfääristä elementtiä, jotka varmistavat terävyyden kulmasta kulmaan ja selkeyden koko zoomin alueella. Kaksi UD (Ultra Low Dispersion) -elementtiä poistavat kromaattiset vääristymät lähes täydellisesti. Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita voi ilmetä valon heijastuessa kameran kennosta. Fluoripinnoite estää pölyn ja vesipisaroiden tarttumisen etu- ja takalinssielementteihin ja varmistaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun.

Lyhin tarkennusetäisyys 0,28 m


Lyhin tarkennusetäisyys koko zoomausalueella on vain 0,28 metriä. Sen ansiosta pääset lähemmäksi kohdetta ja kuva-ala säilyy silti laajana.

Pyörimätön etuelementti


Kääntymättömän etuelementin ansiosta 77 mm:n suodattimet on helppo kiinnittää.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 16-35mm f/4L IS USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products

kampanja

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.