sharp image low light
alt text goes here

Terävä tarkennus

EOS 6D Mark II tarkentaa nopeasti ja täsmällisesti, joten saat teräviä kuvia sekä kuvatessasi kameran näytöllä muotokuvia studiossa että käyttäessäsi etsintä juuri oikean hetken kuvaamiseen.

focus in low light

Tarkenna varmasti myös heikossa valaistuksessa

EOS 6D Mark II -kameran 45 tarkennuspistettä ovat ristikkäistyyppisiä ja siten erityisen herkkiä ja tarkkoja. Kaksoisristikkäistyyppinen tarkennuspiste keskellä tarkentaa terävästi jopa kuunvalossa (–3 EV), joten voit olla varma, että kuvistasi tulee aina teräviä.

Herkkyyden ansiosta automaattitarkennus (jopa 27 tarkennuspistettä) aukon arvolla f/8 esimerkiksi käytettäessä superteleobjektiiveja ja telelisäkkeitä.

45 kuvapisteen laaja tarkennusalue ja jatkuva kuvaus 6,5 kuvaa sekunnissa

EOS 6D Mark II -kameran 45 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä asettuvat laajasti etsimeen ja ne tarkentavat erittäin tarkasti. Liikkuvat kohteet pysyvät terävinä myös silloin, kun kuvaa nopeatempoista toimintaa 6,5 kuvaa sekunnissa.

canon wide area focusing

Nopea tarkennus kuvattaessa näytöllä

Kun kuvaat EOS 6D Mark II -kameran kääntyvällä näytöllä, Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus tarkentaa henkeäsalpaavan nopeasti ja terävästi. Valitse kohde napauttamalla näyttöä, ja se pysyy terävänä liikkuessaan kuvausalueella.

fast focusing shooting in live view