The Full Frame Advantage
alt text goes here

Täysikokoisen kennon edut

26,2 megapikselin CMOS-kennon ja DIGIC 7 -kuvaprosessorin ansiosta EOS 6D Mark II tuottaa aina ammattitasoista laatua

Dynaaminen alue

EOS 6D Mark II -kameran uusimman CMOS-kennon dynaaminen alue on laaja, ja se säilyttää niin kirkkaiden kuin varjoistenkin kohtien yksityiskohdat. Näin näyttävät ja tuntuvat autenttisilta. Suuri valotusvara antaa enemmän mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn.

Vähän kohinaa heikossa valaistuksessa

Kameran ISO-herkkyys on jopa 40000 (laajennettavissa arvoon ISO 102400), joten heikossa valaistuksessa kuvatuissa kuvissa on vähän kohinaa ja ne ovat erittäin selkeitä. EOS 6D Mark II -kameran CMOS-kenno kerää kaiken mahdollisen valon, ja sen DIGIC 7 -kuvaprosessori ehkäisee häiriöitä, kuten digitaalista kohinaa.

Uudenlainen kuvankäsittely

Objektiivin vääristymien korjaus parantaa optista suorituskykyä korjaamalla muun muassa diffraktiota ja väriaberraatiota. Tuloksena on selvästi parempi kuva ilman jälkikäsittelyä.

Next level image processing
Powerful portraits

Vaikuttavia muotokuvia

Täysikokoisen EOS 6D Mark II -kameran terävyysalue on luontaisesti kapeampi kuin kameroissa, joiden kenno on pienempi. Siksi se soveltuu erinomaisesti ammattimaiseen muotokuvaukseen. Saat kohteen erottumaan terävänä pehmeän sumennettua taustaa vasten ja voit kokeilla ainutlaatuisen valovoimaisilla objektiiveilla, kuten EF 85mm f/1.2L II USM, joilla terävyysalue on erittäin kapea.