EOS 1300D Lifestyle-

Canon-valokuvausopas

Opi uusia valokuvaustekniikoita ja ota uudesta kamerastasi kaikki irti.

Tutustu valokuvauksen maailmaan

Valokuvausopassovellus korvaa nykyiset opassovellukset. Sen tarkoituksena on lisätä valokuvaustaitojasi räätälöityjen artikkelien ja kuvausvinkkien avulla. Lataa sovellus nyt, rekisteröidy Canonin palveluun ja ota entistä parempia kuvia.

Mikä on valokuvausopassovellus?

Kehity valokuvaajana: opi hallitsemaan valotusta ja hyödynnä asiantuntijatason vinkkejä ja tekniikoita.

Räätälöity profiili

Kun olet ladannut sovelluksen, valitse kamerasi ja kuvaustapasi, niin valitsemme sinulle sopivimmat artikkelit ja videot. Kun olet tehnyt harjoitukset ja lukenut vinkit, pääset aina uudelle, edistyneemmälle tasolle, kunnes saavutat korkeimman tason.

Voit seurata edistymistäsi ja muuttaa asetuksia profiilisivulla.

Mobile

Inspiroidu

Tutustu kaupunkioppaisiimme ja kuvaa esimerkiksi Lontoota tai Amsterdamia aivan uudella tavalla.

Tutustu Canon-lähettiläiden ja Canon Explorer -kuvaajien vaiheisiin valokuvauksen maailmassa, tarkastele muiden Canon-kuvaajien otoksia galleriassa ja inspiroidu kokeilemaan uutta.
Kuva: Brent Stirton, Canon-lähettiläs

Brent Stirton, Canon Ambassador

Valokuvaustekniikat

Tutustu sommitteluvinkkeihimme, opi kuinka kohteen saa erottumaan taustasta ja luo vaikuttavia intervallivideoita opetusvideoidemme avulla.

Mobile Photography Techniques
Compatibility

Yhteensopivuus

Sovellus on tällä hetkellä yhteensopiva vain 80D-, 1300D-, 1200D-, 100D-, 750D-, 760D-, 7D Mark II-, 700D-, M3-, M5-, M6- ja M10-, kameroiden kanssa, mutta tukea laajennetaan pian useampiin laitteisiin.

Tutustu valokuvauksen maailmaan

Valokuvausopassovellus korvaa nykyiset opassovellukset. Sen tarkoituksena on lisätä kameroiden tuntemustasi räätälöityjen artikkelien ja kuvausvinkkien avulla. Lataa sovellus nyt ja ota entistä parempia kuvia.