Täydellistä valokuvahetkeä varten

Kuvaajille, jotka rakastavat nopeutta. Ole ensimmäisenä kuvaamassa poikkeukselliset hetket, jotka jäävät muilta kuvaamatta. Tuo esiin luova puolesi niin still-kuvilla kuin videoillakin.

story-02-left

Seuraa nopeasti liikkuvia kohteita ja tarkenna niihin.

story-02-right

Anna luovuudelle siivet

0%

  Pysy mukana kovassakin vauhdissa

  Ikuista haluamasi hetket nopeastakin toiminnasta

  Kuvaa sarjoja jopa 10 kuvaa sekunnissa täydellä automaattitarkennuksella ja -valotuksella. Nopean toiminnan ansiosta saat kuvattua juuri haluamasi hetken ja puskurin ansiosta voit jatkaa kuvaamista tehokkaasti.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Tartu hetkeen

   Kahden DIGIC 6 -kuvaprosessorin ansiosta EOS 7D Mark II -kameran suorituskyky on nopea. Minimaalinen laukaisuviive tarkoittaa, että saat kuvattua ohikiitävät hetket tarkasti.

   65 pisteen laaja-alainen automaattitarkennus

   EOS 7D Mark II -kameran 65 tarkennuspistettä takaavat nopeasti liikkuvien kohteiden terävän tarkennuksen. Kukin tarkennuspiste on ristikkäistyyppinen*, eli se lukittuu sekä vaaka- että pystysuuntaiseen yksityiskohtaan nopeasti ja tarkasti. Kuvaamista erittäin heikossa valaistuksessa helpottaa, että 7D Mark II -kameralla voi tarkentaa myös kuunvalossa, jossa valon määrä voi olla niinkin alhainen kuin -3 EV.

   * Käytettävissä olevien tarkennuspisteiden, ristikkäistyyppisten ja kaksoisristikkäistyyppisten tarkennuspisteiden määrä vaihtelee eri objektiiveissa

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   Tarkennuspisteen valinta

   Käytä kaikkia 65:tä tarkennuspistettä yhdessä tai ryhmittele ne siirrettäviin alueisiin, joilla saat kuvaan myös kuva-alueen reunoilla olevat kohteet. Voit myös valita vain yhden tarkennuspisteen ja tarkentaa kuvan tiettyyn alueeseen.

   Edistynyt iTR-tarkennus

   EOS 7D Mark II -kameran iTR-automaattitarkennusjärjestelmä käyttää väri- ja kasvotietoja ruudussa liikkuvien kohteiden tunnistamiseen ja seuraamiseen. Automaattitarkennuksen tehokkuutta kaikissa tilanteissa voidaan mukauttaa helppokäyttöisellä työkalulla, jolla säädetään tarkennuksen seurantaa kuvausympäristön ja kohteen mukaan. Kohteen editse kulkevat muut kohteet eivät häiritse tarkennusta.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Näyttelylaatuiset kuvat

    Uudella 20,2 megapikselin kennolla saat upeita näyttelytasoisia kuvia niin luonto-, moottoriurheilu- kuin kaupunkikuvauksessakin. Jopa heikossa valaistuksessa EOS 7D Mark II -kameralla otetuissa kuvissa ja videoleikkeissä näkyy runsaasti yksityiskohtia.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    150 000 kuvapisteen mittausanturi ja IR-tunnistus

    Tasaisen ja tarkan valotusmittauksen takaamiseksi EOS 7D Mark II -kamerassa on 150 000 kuvapisteen anturi, joka jakaa ruudun 252 alueeseen. Kukin alue analysoidaan ja oikeat valotusasetukset määritetään joko automaattisesti tai niitä suositellaan kuvaajalle. Infrapunavalon ja spektrin näkyvän osan mittaamisella varmistetaan tarkkuus vaikeissakin valaistusolosuhteissa.

    Huippulaadukkaat kuvat hämärässä valaistuksessa

    Voit kuvata heikossakin valaistuksessa luovuudesta tinkimättä. EOS 7D Mark II -kameralla saat huippulaadukkaat kuvat jopa ISO-herkkyydellä ISO 16 000 (laajennettavissa arvoon ISO 51 200 asti). Siksi se sopii täydellisesti kaupunkikuvaukseen, toiminnan pysäyttämiseen vaikeissa olosuhteissa ja jopa lähikuvaukseen käsivaralla.

    EOS 7D Mark II

    Välkkymisen tunnistus

    Esimerkiksi loisteputkien aiheuttama valon välkkyminen voi sotkea kirkkauden ja värien mittaustulosta. EOS 7D Mark II pystyy havaitsemaan sellaiset olosuhteet ja ajoittamaan kunkin kuvan välkkyvän valonlähteen kirkkauden huippuun, jolloin kuvista tulee tasalaatuisia.

    0%

     Kamera juuri sinulle

     Miten käytät EOS 7D Mark II -kameraasi? Määritä kuvaussäätimet, tarkennusjärjestelmä ja muut mukautettavat säätimet toimimaan juuri haluamallasi tavalla. Jopa kameran 100-prosenttisen etsimen voi mukauttaa reaaliaikaisen elektronisen näytön ansiosta.

     Mukautettavat säädöt

     EOS 7D Mark II

     Kuvaa haluamallasi tavalla

     Monet EOS 7D Mark II -kameran toiminnot voidaan mukauttaa kuvaustilanteen mukaan. Voit tallentaa mukautetut toiminnot esiasetuksiksi myöhempää käyttöä varten.

     Älykäs etsin II

     EOS 7D Mark II

     Älykäs etsin II

     EOS 7D Mark II:n etsimellä on noin 100 prosentin peitto ja 1,0x suurennus, joten se tarjoaa kuvaajalle luonnollisen näkymän. Läpinäkyvä nestekidenäyttö näyttää tarkennus- ja kuvaustiedot. Kaksiakselisen sähköisen vesivaa'an ansiosta saat kuvat kohdistettua suoraan.

     6 automaattitarkennuksen esiasetusta

     Automaattitarkennus mielesi mukaan

     Voit säätää EOS 7D Mark II -kameran automaattitarkennuksen kuvauskohteen ja kuvaustapasi mukaan. Nopeasti eteen tulevissa tilanteissa voit ohjata kameraa kuuden esiasetetun automaattitarkennusasetuksen avulla.

     EOS 7D Mark II

     Mukautuva EOS-muotoilu

     EOS 7D Mark II takaa laadukkaat kuvat niin kadulla kuin studiossakin. Nopeutensa ja tarkkuutensa ansiosta se on täydellinen valinta urheilu- ja toimintakuvaukseen, ja sisäinen GPS-paikannin sopii täydellisesti matkakuvaukseen. Miten sinä käytät omaasi?

     EOS 7D Mark II

     Sääsuojaus

     Voit jatkaa kuvausta ongelmitta huonoissakin olosuhteissa. Sääsuojatut säätimet suojaavat EOS 7D Mark II -kameraa vedeltä ja pölyltä, ja magnesiumseosrunko tekee kamerasta kestävän.

     GPS-toiminto

     EOS 7D Mark II voi lisätä kuviin ja videoihin tarkat sijaintitiedot missä tahansa. Tallenna pituus- ja leveysaste, korkeus ja ilmansuunta sekä UTC-aika.

     EOS 7D Mark II

     Laajan dynaamisen alueen tila (HDR)

     HDR-tila auttaa säilyttämään jyrkkäkontrastisten kuvien tummat ja kirkkaat sävyt yksityiskohtaisen tarkkoina. EOS 7D Mark II ottaa peräkkäin kolme kuvaa eri valotuksilla ja yhdistää ne, joten saat luonnollisen lopputuloksen suoraan kamerasta.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     HDR

     multi-exposure

     päällekkäisvalotus

     Päällekkäisvalotustilassa voit luoda yhdistelmäkuvia kerrostamalla kuvia päällekkäin.

     dual-memory

     Kaksi muistikorttipaikkaa

     EOS 7D Mark II -kamerassa on kaksi muistikorttipaikkaa. Niiden ansiosta voit varmuuskopioida tiedostot kuvauksen aikana ja saat samalla lisää tallennustilaa.

     EOS 7D Mark II

     Sisältää Wi-Fi-yhteyden kameran etäohjausta ja kuvien jakamista varten

     Aseta mukana toimitettu Wi-Fi-sovitin W-E1 kameran SD-korttipaikkaan langatonta kuvausta ja kameran ohjausta varten. Käytetään myös etäkuvaukseen näytöllä älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen kautta. Siirrä kuvatiedostot älylaitteeseen jo kuvauspaikalla ja lataa ne helposti sosiaaliseen mediaan ja tiedostojen jakopalveluihin.

     Edistykselliset videokuvausominaisuudet

     Vie elokuvaprojektisi uudelle tasolle alan standardien mukaisilla ominaisuuksilla. Kuvaa hidastettuja Full HD -videoita 60 kuvan sekuntinopeudella ja hallitse ääntä mikrofoni- ja kuulokeliitäntöjen kautta.

     EOS 7D Mark II

     Tehokas tarkennus videokuvauksessa ja Kuvaus näytöllä -tilassa

     EOS 7D Mark II -kameran Dual Pixel CMOS -tarkennustekniikka takaa nopean ja tasaisen automaattitarkennuksen videokuvauksessa ja tilanteissa, joissa käytetään Kuvaus näytöllä -tilaa. Jokainen pikseli sisältää kaksi fotodiodia, jotka voidaan lukea erikseen automaattitarkennuksen aikana tai yhdessä kuvanottovaiheessa. Hitaita tarkennuspisteen siirtoja voit tehdä säätämällä tarkennuksen seurannan nopeutta ja herkkyyttä.

     EOS 7D Mark II

     Pysy yhteydessä

     Full HD -otoksia voi siirtää erillisiin tallentimiin HDMI-liitännällä. Näin EOS 7D Mark II -kameraa voi käyttää ammattimaisen videoeditoinnin saumattomana osana. Kuuloke- ja mikrofoniliitäntöjen ansiosta voit tallentaa videoon laadukkaan äänen, ja hiljaisilla säätimillä kameraa voi säätää ilman häiritseviä ääniä.

     Canon-valokuvausopas

     Canon-valokuvausopas

     Valokuvausopas-sovellus on täydellinen apu visuaaliseen tarinankerrontaan. Se tarjoaa käyttöösi yksilöityä, asiantuntevaa tietoa ja ammattimaista sisältöä silloin, kun sitä eniten tarvitset. Herätä tarinasi henkiin ennennäkemättömällä tavalla!

     Lue lisää

     Lataa Canon-valokuvausopas iTunesista
     Lataa Canon-valokuvausopas Androidille

     Tuotepalkinnot

     EOS 7D Mark II -arvostelut

     Tekniset tiedot

     Lue lisää EOS 7D Mark II -kameran ominaisuuksista ja toiminnoista.

     Jopa 10 kuvaa sekunnissa

     Kuvaa jatkuvalla kuvauksella jopa 10 kuvaa sekunnissa.

     kaksi DIGIC 6 -prosessoria

     Nopeat kuvataajuudet ja huippulaadukkaat värit.

     150 000 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturi

     Kaikkien kuvien valotus analysoidaan ja mitataan tarkasti ja tasalaatuisesti.

     Ristikkäistyyppinen, enintään 65 pisteen automaattitarkennus

     Tarkenna kohteet kaikissa tilanteissa ja koko kuva-alueella ristikkäistyyppisellä 65 pisteen automaattitarkennuksella.

     Full HD EOS -videot

     Kuvaa videoita jopa 1080p:n tarkkuudella ja 60 kuvan sekuntinopeudella. Täydellinen äänenhallinta mikrofoni- ja kuulokeliitäntöjen kautta.

     Kaksi CF- ja SD-korttipaikkaa

     Kahden muistikorttipaikan ansiosta kuvat voidaan varmuuskopioida automaattisesti ja tallennustilaa on entistä enemmän.

     20,2 megapikselin CMOS-kenno

     Saat laadukkaat ja elävän yksityiskohtaiset kuvat.

     Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus

     Tarkenna kuvat ja videot tasaisesti jatkuvalla tarkennuksella Kuvaus näytöllä -tilassa.

     GPS

     Kuviin ja videoihin lisättävät sijaintitiedot tekevät kamerasta kätevän matkakumppanin.

     Pakkauksen sisältö

     Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmia ja käyttöoppaita.

     Tuotetuki

     Suositellaan sinulle