Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivin laaja zoomausalue, laajakulma- ja telezoom mukaan lukien, ja neljän askeleen kuvanvakain takaavat huippuluokan suorituskyvyn ja joustavuuden.

Edut

  • Suorituskykyinen 5,6 x 24–136 mm vastaava EF-S-vakiozoom
  • Neljän askeleen kuvanvakain
  • Automaattinen panorointi ja jalustan tunnistus
  • Vähimmäistarkennusetäisyys 0,35 m
  • UD- ja asfääriset linssit
  • Super Spectra -pinnoite
  • 7-lamellinen himmenninaukko
  • Lisävarusteena vastavalosuoja

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Tehokas ja joustava laajakulmazoom-objektiivi


EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivin tehollinen polttovälialue on noin 24–136 mm (vastaavuus 35 mm). Joustavat käyttömahdollisuudet tarjoava objektiivi tuottaa erinomaisen kuvanlaadun. Moniin muihin objektiiveihin verrattuna sen kulma on laajempi, joten se tallentaa suuremman kuva-alueen ja tuo valokuviin lisää tilantuntua ja perspektiiviä.

Kuvanvakain


EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivissa on Canonin neljän askeleen kuvanvakain. Objektiivi sopii käsivaralta kuvaukseen, ja kuvanvakaimen ansiosta valotusaika voi olla jopa neljä askelta tavallista pidempi ilman kameran tärähtelyn aiheuttamaa kuvan sumenemista. Kuvanvakain helpottaa kuvausta heikossa valaistuksessa tai liikkuvasta ajoneuvosta käsin.

Tyylikäs ja suorituskykyinen


EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivissa on EOS-kameraan sopiva kuvioitu pinta, jonka ansiosta se näyttää ja tuntuu laadukkaalta.

Erittäin nopea ja hiljainen automaattitarkennus


Rengasmallinen ultraäänimoottori hyödyntää ultraäänivärähtelyjä ja takaa herkästi reagoivan, nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta tarkennusta voidaan hienosäätää käsin milloin tahansa ilman automaattitarkennustilasta poistumista, mikä lisää käytettävyyttä.

Super Spectra -pinnoite


Canonin Super Spectra -linssipinnoite vähentää heijastumia ja estää haamukuvat, joita syntyy todennäköisemmin digitaalisissa kameroissa kuvakennolta heijastumisen seurauksena. Canonin Super Spectra -pinnoite parantaa myös luonnollista väritasapainoa ja tehostaa kontrastia. Näin se tuottaa elävät ja luonnolliset kuvat.

Taustan pehmennys


7-lamellinen pyöreä himmenninaukko tuottaa kauniin taustan sumennuksen ja tuo kohteen esiin taustasta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

kampanja

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.