Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM on monikäyttöinen ammattikäyttöön suunniteltu telezoom-objektiivi. Tässä lujatekoisessa objektiivissa on neljän askeleen kuvanvakain ja erikoislinssielementit.

Edut

  • Laadukas L-sarjan telezoom-objektiivi
  • Muuttumaton suurin valovoima (f/2.8)
  • Neljän askelen optinen kuvanvakain
  • Fluoriitti- ja UD-linssielementit
  • Entistä kestävämpi
  • Vähimmäistarkennusetäisyys 1,2 m
  • Kosteus- ja pölysuojaus
  • Automaattitarkennus rengasmallisella ultraäänimoottorilla

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

L-sarjan laatua


L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit ovat pöly- ja kosteussuojattuja.

Suuri ja muuttumaton valovoima


Suuren f/2,8-valovoiman ansiosta kuvaaminen onnistuu käsivaralla myös heikossa valaistuksessa. Valovoima säilyy muuttumattomana koko zoomausalueella. Suuri valovoima mahdollistaa myös terävyysalueen monipuolisen säädön.

Kuvanvakain


Canonin neljän askeleen kuvanvakaimen ansiosta EF 70-200mm f/2.8 IS II USM sopii erinomaisesti kuvaamiseen heikossa valaistuksessa myös silloin kun jalustaa ei voi käyttää. Kuvanvakainjärjestelmä mahdollistaa valotusajan määrittämisen jopa neljä askelta normaalia pidemmäksi ilman kuvien sumentumista.

Fluoriitti- ja UD (ultra-low dispersion) -linssielementit


Fluoriittilinssielementit vähentävät väriaberraatiota. Viisi UD (ultra-low dispersion) -linssielementtiä takaavat suuren kontrastin ja värien luonnollisen toiston koko zoomausalueella.

Taustan pehmennys


Pyöreä himmenninaukko pehmentää epäterävät alueet kauniisti ja tasaisesti. Etualan kohteet erottuvat hyvin pehmennettyä taustaa vasten.

Ultraäänitarkennus


Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman edestakaisin hakua. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Lisävarusteet


Objektiivin mukana toimitetaan vakiona ET-87-vastavalosuoja, joka estää kuvien heijastumat, irrotettava jalustasovitin ja pehmeä laukku.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

kampanja