Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Canonin arvostettuun L-sarjaan kuuluvassa EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM -kamerassa erinomainen suorituskyky yhdistyy laajaan zoomausalueeseen, upeaan kuvan laatuun ja kestävään mutta kompaktiin muotoiluun.

Edut

  • Laadukas telezoom-objektiivi
  • Kuuluu Canonin ylistettyyn L-sarjaan
  • Neljän askeleen kuvanvakain
  • Kaksi UD-elementtiä
  • Suojattu hyvin pölyltä ja kosteudelta
  • Pyöreä 8-lamellinen himmenninaukko
  • Hiljainen ja nopea automaattitarkennus
  • Yhteensopiva jalustapidikkeiden kanssa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Laadukas telezoom-objektiivi


Kompaktissa ja monikäyttöisessä EF 70-300mm f4-5.6L IS USM -telezoom-objektiivissa on 70–300 mm:n polttovälialue, ja objektiivi tuottaa poikkeuksellisen kuvanlaadun. Sopii erityisesti luonto- ja urheilukuvaajille, mutta myös kuvajournalismiin ja muotokuvaukseen.

L-sarjan laatua


L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit on suojattu hyvin pölyltä ja kosteudelta.

4 askeleen kuvanvakain


Objektiivin erityistä polttoväliä varten suunniteltu neljän askeleen optinen kuvanvakain estää kuvien epätarkkuutta, joka on riskinä käsivaralta tai pitkällä valotusajalla kuvattaessa. Automaattinen panoroinnin tunnistus takaa tehokkaan suorituskyvyn liikkuviin kohteisiin tarkennettaessa, ja objektiivin kuvanvakainjärjestelmän ansiosta tarkennustulos näkyy etsimessä rajauksen aikana.

Kaksi UD-elementtiä


Kaksi UD-elementtiä poistavat väriaberraation lähes kokonaan ja takaavat optimaalisen kuvanlaadun ja terävyyden.

Taustan pehmennys


EF 70-300mm f4-5.6L IS USM -kameran pyöreä, 8-lamellinen himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti ja saa kohteen erottumaan vaikuttavasti ympäristöstään.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus


Rengasmallinen ultraäänimoottori hyödyntää ultraäänivärähtelyjä ja takaa erittäin nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Myös tehokas suoritin ja optimoidut AF-algoritmit parantavat tarkennusnopeutta. Erinomainen pitovoima pysäyttää tarkennuksen linssiryhmän ilman edestakaista hakua. Jatkuvaan elektroniseen käsintarkennukseen voidaan siirtyä poistumatta automaattitarkennustilasta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

Teleobjektiivit

Pidempien polttovälien ansiosta pääset lähemmäs häiritsemättä kuvauskohdetta.

kampanja