Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

EF-S 24mm f/2.8 STM

Pienikokoinen, litteä objektiivi sopii erinomaisesti mukaan matkalle tai kaupungille. Sen tasokas optinen rakenne takaa laadukkaat kuvat, ja suuren f/2,8-valovoiman ansiosta käsivarakuvaus onnistuu heikossakin valaistuksessa. STM-tarkennus takaa tasaisen ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen videokuvauksen aikana.

Edut

  • Erittäin ohut ja litteä
  • Luonnollinen, ihmissilmää vastaava kuvakulma
  • Tasainen ja hiljainen tarkennus videokuvauksessa*
  • Suuren aukon ansiosta voit kuvata hämärässä
  • Lyhin tarkennusetäisyys 0,16 m

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Pienikokoinen ja litteä


EF-S 24mm f/2.8 STM-objektiivi on vain 22,8 mm korkea ja painaa vain 125 g. Sen ansiosta EOS-kamera kulkee helposti mukana kaikkialla. Pienen kokonsa ansiosta objektiivi on lähes huomaamaton, joten se sopii hyvin kaupunkikuvaukseen.

Luonnollinen kuvakulma


APS-C EOS -rungossa käytettynä 24 mm:n polttoväli vastaa täyden kennokoon järjestelmäkameran 38 mm:n objektiivin kuvakulmaa. Se vastaa ihmissilmän polttoväliä ja saa kuvat näyttämään luonnollisilta.

Tasainen ja hiljainen tarkennus


Lähes äänetön STM-tarkennus lukittuu kohteeseen nopeasti still-kuvauksen aikana ja pehmentää siirtymiä videokuvauksessa ilman häiritsevää tarkennuksesta aiheutuvaa ääntä.*

Suuri valovoima kuvaamiseen heikossa valaistuksessa


Suuren valovoiman f/2,8 ansiosta kuva valottuu oikein hämärässäkin ilman salamaa. Sen avulla voi myös käyttää syvätarkkuutta vaikutelman tehostamiseen ja tuoda kohteen esille terävänä pehmeää, tarkentumatonta taustaa vasten.

Edistynyt optinen rakenne


Saat kauttaaltaan veitsenterävät kuvat ilman heijastumia ja värivääristymiä. Lähikuvat ovat hämmästyttävän tarkkoja, sillä pääset kuvaamaan pientä kohdetta vain 16 cm:n etäisyydeltä.
*Yhteensopivassa EOS-kamerassa käytettynä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF-S 24mm f/2.8 STM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products

kampanja