Canon EOS R10

Peilittömät kamerat

Canon EOS R10

Monipuolinen kamera sopii lähes kaikkiin kuvaustilanteisiin. Täydellinen matkakumppani. Täydellinen valinta hybridisisällön luomiseen. Työkalusi luovaan itseilmaisuun.

Tekniset tiedot

 • Dual Pixel CMOS II -automaattitarkennus

  Automaattitarkennus tunnistaa ihmiset, eläimet ja ajoneuvot ja seuraa niitä sekä valokuvaus- että videotilassa

 • Jatkuva kuvaus 15 kuvaa/s1

  Mekaanisella sulkimella voit ottaa huippulaadukkaita kuvia erittäin nopeasti.

 • 4K/30p

  Korkealaatuista ylinäytteistettyä 6K-videokuvaa

 • Tarkennus heikossakin valaistuksessa (-4 EV)2

  Täsmällinen tarkennus heikossa valaistuksessa

 • Valokuvaus jopa ISO 32000, videokuvaus jopa ISO 12800

  Laajennettavissa ISO 51200 -herkkyyteen valokuvauksessa ja ISO 25600 -herkkyyteen videokuvauksessa.

 • 4K/60p3

  Tasainen ja sujuva liikkeen kuvaaminen

 • 2,36 miljoonan pisteen elektroninen etsin

  Kuvatiheys 60 tai 120 kuvaa sekunnissa4

 • Jatkuva kuvaus 23 kuvaa/s5

  Elektroninen suljin lisää nopeutta ja mahdollistaa äänettömän kuvauksen6

 • DIGIC X -prosessori

  Reagoi nopeasti, minimaalinen elektronisen etsimen viive

 • image.canon

  Suora Wi-Fi-yhteys pilveen tiedostojen lataamista varten

 • 7,5 cm:n 1,04 miljoonan pisteen kääntyvä kosketusnäyttö

  Kuvaa uudesta näkökulmasta

 • YouTube-striimaus

  Live-striimaus YouTube-kanavallesi7

ESITTELYSSÄ EOS R10

Tutustu kameraan, jolla on paljon annettavaa

Katso, miten matkabloggaaja Diana Millos käyttää EOS R10 -kameraa kuvatessaan 48 tunnin ajan Sevillassa.
Canon EOS R10 on maalatun keraamisen pylvään juurella.

Julkaisutarjous ja EF-EOS R -kiinnityssovitin

Järjestelmäkamerasta siirtyminen helpottuu tarjouksemme avulla: pakkauksessa on myös Canonin EF-EOS R -kiinnityssovitin. Kiinnityssovittimen ansiosta voit käyttää järjestelmäkamerasi EF- ja EF-S-objektiiveja EOS R10 -kamerassa – kuvanlaatu, suorituskyky ja ominaisuudet säilyvät täysin ennallaan. Saatavuus voi vaihdella Canon EOS R7- ja EOS R10 -kameroiden julkaisun aikana.

Julkaisutarjous ja EF-EOS R -kiinnityssovitin

EOS R10 lyhyesti

 • Parempi terävyys

  EOS R10 -kamerassa on Dual Pixel CMOS AF II -tarkennusjärjestelmä, jonka edistynyt kohteiden tunnistus on ohjelmoitu käyttämällä syväoppimiseen perustuvaa tekoälyä.

 • Enemmän nopeutta

  Reagoi vaistomaisesti ja tallenna ohikiitävät hetket nopealla sarjakuvauksella, joka sopii erinomaisesti luonto- ja urheilukuvaukseen.

 • Joustavampi käyttö

  Kuvaatpa valokuvia, videoita tai molempia, EOS R10 tuottaa aina upean kuvanlaadun.

 • Helpompi ja miellyttävämpi käyttää

  Kun otat EOS R10 -kameran käteesi, se tuntuu heti luontevalta välineeltä luovaan työskentelyyn.

 • Paremmat yhteydet

  EOS R10 muodostaa langattoman yhteyden älypuhelimeen, jotta voit jakaa luovan työsi tulokset ystäville ja seuraajille.

 • Esimerkkigalleria

  Katso, mihin EOS R10 pystyy.

 • Parempi terävyys

  EOS R10 -kamerassa on Dual Pixel CMOS AF II -tarkennusjärjestelmä, jonka edistynyt kohteiden tunnistus on ohjelmoitu käyttämällä syväoppimiseen perustuvaa tekoälyä. Se on nopea, tarkka ja erittäin herkkä heikossa valaistuksessa, ja toimii tarkasti myös pelkässä kuunvalossa.

  Canon EOS R10 – koe uudenlainen automaattitarkennus

  Tutustu täysin uudenlaiseen automaattitarkennukseen

  EOS R10 voi tunnistaa ihmiset, ajoneuvot ja eläimet, kuten kissat, koirat ja linnut, ja seurata niitä niiden liikkuessa kuvassa8. Jopa nopeasti liikkuvat kohteet näkyvät terävinä.

  Ihmisiä kuvattaessa EOS R10 tarkentaa ensin kohteen silmiin – eli sielun peiliin. Jos silmät eivät ole näkyvissä, seurataan kasvoja. Jos kohde kääntyy hetkeksi poispäin, seuraavaksi tarkennetaan päähän ja sen jälkeen kehoon.

  Enemmän nopeutta

  Reagoi vaistomaisesti ja tallenna ohikiitävät hetket nopealla sarjakuvauksella, joka sopii erinomaisesti luonto- ja urheilukuvaukseen. EOS R10 voi tallentaa RAW-, JPEG- tai HEIF-kuvia sarjoina jopa 15 kuvan1 sekuntinopeudella (tai 23 kuvan sekuntinopeudella5, kun käytetään kameran elektronista suljinta). Kamera seuraa samalla kohdetta kuvassa, ja säätää tarkennusta ja valotusta näkymän muuttuessa.

  Ikuista sekunnin murto-osat

  Ikuista sekunnin murto-osat

  RAW-sarjakuvaustilassa valokuvia voi ottaa 30 kuvan sekuntinopeudella ja 75 prosentin rajauksella, ja kuvat tallennetaan yhteen videotiedostoon, jotta tiedot pysyvät helposti järjestyksessä. Yksittäisiä kuvia voi sen jälkeen poimia, käsitellä ja muokata maksuttoman Digital Photo Professional (DPP) -ohjelmiston avulla. Kun esikuvaus on otettu käyttöön kameran valikossa, EOS R10 tallentaa 0,5 sekunnin verran toimintaa ennen laukaisimen painamista, jotta saat aina juuri täydellisen hetken ikuistettua.

  Nopea reagointi

  Kameran nopeasta reagoinnista on suuri apu, kun haluat ikuistaa ratkaisevan hetken. DIGIC X -prosessori varmistaa nopean käsittelyn, etsimen minimaalisen viiveen tai pimenemisen, jotta yhteys kohteeseen säilyy.

  Canon EOS R10 – Digic X -prosessori

  Joustavampi käyttö

  Kuvaatpa valokuvia, videoita tai molempia, EOS R10 tuottaa aina upean kuvanlaadun. Se on myös helppo pitää aina mukana, koska se painaa vain 429 g9.

 • Ota ohjat käsiisi

  Valokuvaajat voivat valita JPEG- tai HEIF-tiedostot tai tallentaa RAW-tiedostoja, jotka takaavat eniten joustavuutta jälkikäsittelyssä. Dual Pixel RAW -tekniikkamme ansiosta voit parantaa kuvia myös hienosäätämällä terävyyttä ja bokeh-tehosteita sekä vähentämällä haamukuvia.

 • Täydellinen tasapaino

  24,2 megapikselin kenno tarjoaa yksityiskohtien, nopeuden ja hämäräkuvauksen täydellisen tasapainon. Enimmäisherkkyys ISO 32 000 (laajennettavissa arvoon ISO 51 200) tuottaa enemmän yksityiskohtia ja vähemmän kohinaa heikossa valaistuksessa kuvattaessa. Kamerassa on myös sisäinen salama, jolla saa tarvittaessa lisävaloa.

 • Canon EOS R10 – panoraama- ja panorointitilat

  EOS R10 -kamerassa on panoraama- ja panorointitilat, joiden avulla saat upeita tuloksia.

  Valot, kamera, action!

  4K, joka ylittää odotukset

  4K, joka ylittää odotukset

  EOS R10 -kameralla voi tallentaa laadukasta 4K-videota, joka näyttää upealta UHD-näytöillä ja jota voi rajata laadun kärsimättä, kun sitä editoidaan Full HD -projekteihin. Elokuvantekijät voivat valita 4K/60p-videon3, jossa liikkuvat kohteet ja hidastustehosteet ovat sulavia, tai upean ylinäytteistetyn 4K/30p-videon, joka luodaan kameran 24,2 megapikselin kennon 6K-tiedoista. Tarjolla on kuvanlaatu, jota et usko todeksi näkemättä.

  Upean tasaista liikettä

  Full HD -tilassa voidaan käyttää jopa 120 kuvan sekuntinopeutta, jolla saadaan näkyviin liikkuvien kohteiden pienimmätkin yksityiskohdat.10 Hitaammista kohteista voi luoda kamerassa upeita 4K- ja Full HD -intervallivideoita, jotta saat lisää välineitä luovaan työskentelyyn.

  Upean tasaista liikettä

  Helpompi ja miellyttävämpi käyttää

  Kun otat EOS R10 -kameran käteesi, se tuntuu heti luontevalta välineeltä luovaan työskentelyyn. Painikkeet ja valitsimet osuvat juuri sormien ja peukaloiden kohdalle, ja kameran elektroninen etsin näyttää selkeän ja tarkan kuvan maailmasta.

 • Optisen etsimen opastus

  Kamerassa on myös optisen etsimen opastustila niille, jotka ovat tottuneet optisia etsimiä käyttäviin kameroihin, kuten digitaalisiin järjestelmäkameroihin.

 • Elektroninen etsin

  EOS R10 -kameran 2,36 miljoonan pisteen elektroninen etsin näyttää kuvan juuri sellaisena kuin se tallennetaan, aina syväterävyydestä valkotasapainoon ja kuva-asetuksiin. Se on miellyttävä ja helppo käyttää, ja sen voi mukauttaa näyttämään juuri haluamasi tiedot.

 • Kääntyvä kosketusnäyttö

  Elektronista etsintä täydentää suuri 7,5 cm:n ja 1,04 miljoonan kuvapisteen kääntyvä kosketusnäyttö, jonka avulla voit sommitella ja kuvata sekä ylhäältä että alhaalta, jotta voit tarkastella kohdetta eri näkökulmista.

 • APS-C saapuu EOS R -järjestelmään

 • Tulevaisuuden järjestelmä jo tänään.

  EOS R10 kuuluu EOS R -järjestelmään, joka on valikoima kameroita, objektiiveja ja lisävarusteita, jotka on suunniteltu alusta alkaen tuottamaan upeita valokuvia ja videoita – nyt ja tulevaisuudessa. Nopeamman ja leveämmän (54 mm) objektiivikiinnityksen ansiosta suorituskykyä on entistä enemmän, ja saat uusia tapoja luovaan työskentelyyn.

 • Yhdistä ja laajenna

  Voit kuitenkin edelleen käyttää nykyisiä EF- ja EF-S-objektiivejasi kolmen kiinnityssovittimen ansiosta. Niissä voi myös olla lisätoimintoja, kuten mukautettavia säätöjä tai muuttuva harmaasuodin.

 • APS-C-kennon ja täysikokoisen kennon vertailu

  APS-C-järjestelmän edut

  Koska EOS R10 -kamerassa on APS-C-koon kenno, teleobjektiivien ulottuvuus on 1,6-kertainen verrattuna siihen, että käytetään samaa polttoväliä täyden kennokoon kamerassa. Pääset aivan kohteen lähelle ja saat vaikuttavia luonto- ja toimintakuvia.

  Opi lisää kuvaamisen aikana

  Jos vasta tutustut EOS-kameroihin tai valokuvaukseen, käyttöliittymäopasteet auttavat taitojen kehittämisessä ja kertovat kameran toiminnasta. Kun olet valmis kuvaamaan ilman apua, kameran vakiokäyttöliittymä on intuitiivinen ja helppo käyttää.

  Opi lisää kuvaamisen aikana

  ”KAMERA TOIMI USKOMATTOMAN HYVIN. SE ON TODELLA NOPEA JA AUTOMAATTITARKENNUS ON HÄMMÄSTYTTÄVÄ.”

  Paremmat yhteydet

  EOS R10 muodostaa langattoman yhteyden älypuhelimeen, jotta voit jakaa luovan työsi tulokset ystäville ja seuraajille. Julkaise sosiaaliseen mediaan, lähetä videoita ystäville ja lataa kuvia pilvipalveluihin, jotta ne ovat valmiina, kun palaat kotiin.

  Canon-liitettävyys
  Canon EOS R10 – etu – paremmat yhteydet

  Pysy aina yhteydessä

  Sisäinen Bluetooth Low Energy pitää yhteyden aina käytettävissä, jotta 2,4 GHz:n Wi-Fi-yhteyden voi aktivoida saumattomasti kuvien siirtämistä varten. Kameraa voi myös etäohjata älylaitteella, jossa on Canon Camera Connect -sovellus: voit nähdä, mitä kamera näkee, muuttaa asetuksia ja tallentaa kuvia ja videoita. Saatavilla on myös Bluetooth-yhteyttä käyttävä langaton kauko-ohjain BR-E1 yksinkertaisempaan etäohjaukseen.

  EOS R10 -kamerassa on myös USB-C-liitäntä, jolla voi ladata kameran akut ja kuvata suoraan PC-/Mac-tietokoneelle.

 • Tee vaikutus seuraajiisi

  Vloggaajat ja sisällöntuottajat voivat käyttää EOS R10 -kameraa laadukkaiden videoiden striimaamiseen suoraan seuraajilleen YouTubessa.7. Liität vain kameran Wi-Fi-verkkoon – tietokonetta ei tarvita. Kääntyvää nestekidenäyttöä kiertämällä voit esitellä näkymää.

  EOS R10 tukee myös pystysuuntaisia videoita, joista saat täydellistä sisältöä sosiaalisen median tarinoihin.

 • Tallenna luovat työsi pilvipalveluun

  Tallenna sisältö image.canon-yhdyskäytävään, jotta se on aina käytettävissä. Kuvat ja videot voi ladata saumattomasti suoraan kamerasta image.canon-pilvipalveluun Wi-Fi-yhteydellä. Sieltä ne voi siirtää pitkäaikaiseen tallennukseen muille pilvialustoille tai ladata PC- tai Mac-tietokoneeseen editointia varten.

  Jotta saat kaiken hyödyn EOS R10 -kameran kuvanlaadusta, kokeile käsitellä RAW-kuvat image.canon-pilvipalvelussa.11 Neuroverkkoihin perustuva kuvankäsittelytekniikka vie kuvanlaadun uudelle tasolle.12

 • Canon pyrkii liiketoiminnassaan hiilineutraliuteen vuoteen 2050 mennessä.

  Saavutamme tämän tavoitteen vähentämällä keskimäärin 3 % vuodessa koko elinkaaren aikaisia tuotekohtaisia hiilidioksidipäästöjä. Tämä tarkoittaa noin 50 prosentin vähennystä vuoden 2008 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Nykyisen kehityksen jatkuessa saavutamme Pariisin sopimuksen mukaiset päästövähennykset.

  Teemme jatkossakin pitkän aikavälin tavoitearviointeja, jotta voimme tehdä osamme vähähiilisen yhteiskunnan toteuttamiseksi.

  Photographer looking down view finder
  EOS R10 -paketit

  OSTOVAIHTOEHDOT

  Oikeat valinnat tarpeidesi mukaan

  Varustevalikoimasta löydät tarvitsemasi välineet.

  Canon EOS R10 – pakkauksen sisältö

  Pakkauksen sisältö

  Kehitä valo- ja videokuvaustaitojasi laajasti.

  • EOS R10 -kameran runko

  • Kamerasuojus R-F-5

  • Hihna ER-R10

  • Varusteluistin suojus ER-SC2

  • Akkulaturi LC-E17E

  • Akku LP-E17

  • Akun suojus

  • Virtajohto

  • Käyttöoppaat

  Objektiivit ja lisävarusteet

 • RF-S-objektiivit

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  EOS R -sarjan APS-C-vakio-zoom-objektiivi sopii täydellisesti jokapäiväisiin tilanteisiin, kuten perhe-, lifestyle-, muoto- ja lomakuvaukseen.
 • RF-S-objektiivit

  RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  EOS R -sarjan APS-C-zoom-objektiivi sopii erinomaisesti matka-, luonto-, urheilu- ja lifestyle-kuvaukseen.
 • RF-objektiivit

  RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM

  Pieni ja kevyt ultralaajakulmainen zoom-objektiivi, jossa on monipuolinen 10-18 mm:n polttoväli, sopii erinomaisesti matka- ja maisemakuvaukseen sekä vloggaukseen.
 • Canonin jalustakahva HG-100TBR

  Jalusta

  Tripod Grip HG-100TBR

  Jalustakahva HG-100TBR on pieni, kevyt ja hyvin monipuolinen jalustakahva, jossa on langaton kauko-ohjain.
 • Lisävarusteet

  Suuntaava stereomikrofoni DM-E1D

  Luotettava monikäyttöinen salamakengän suuntaava stereomikrofoni DM-E1D on valintasi, kun haluat puhtaan ja selkeän digitaalisen äänen. Lisäksi mikrofonin asetuksia on helppo muokata yhteensopivan LCD-näytön kautta.
 • EF-EOS R -kiinnityssovitin

  Objektiivit EOS R -kameraan

  Mount Adapter EF-EOS R

  Vakiomallisen EF-EOS R -kiinnityssovittimen ansiosta voit käyttää EF-S- ja EF-objektiiveja EOS R -kameroissa.
 • EF-EOS R -säätörenkaan kiinnityssovitin

  EOS-lisävaruste

  Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

  EF-EOS R -kiinnityssovittimessa objektiivin kiinnitys toimii kuten vakiomallisessa sovittimessa, mutta lisäksi siinä on objektiivin säätörengas.
 • Lisävarusteet

  Monikäyttöinen älypuhelimeen yhdistettävä varusteluistin sovitin AD-P1

  Yhdistä älypuhelin ja kamera tällä monikäyttöisellä sovittimella, joka laajentaa käyttömahdollisuuksia.

  • Suunniteltu EOS R3 -kameralle.
  • Yhdistä Android-älypuhelin ja kamera
  • Kompakti ja kevytrakenteinen
 • Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • MATKAKUVAUS

  10 vinkkiä matkakuvaukseen

  Valokuvaaja ja bloggaaja Diana Millos jakaa parhaita upeiden matkakuvien ottamisvinkkejään.

 • MATKAKUVAUS

  Sevillassa EOS R10 -kameran kanssa

  Bloggaaja Diana Millos saa selville, kuinka kätevästi tämä kamera kulkee mukana.

 • VARUSTEET

  EOS R7 vai EOS R10: kumpi sopii sinulle?

  Tutustu näiden kahden uuden sukupolven peilittömän EOS R -järjestelmävalikoiman APS-C-kameran tärkeimpiin yhtäläisyyksiin ja eroihin.

 • TEKNOLOGIA

  APS-C-kenno vai täysikokoinen kenno

  Mitä eroa on APS-C-kennolla ja täysikokoisella kennolla – ja kumpi sopii parhaiten sinulle?

 • Vastaavat tuotteet

  Canon EOS R10
  Arvostelut

  1. Jatkuvan kuvauksen nopeus voi hidastua riippuen kohteesta/kuvausolosuhteista, akun tilasta, kameran asetuksista, käytetystä objektiivista jne. Lisätietoja on laajennetussa käyttöoppaassa. Lisätietoja objektiiveista, jotka tukevat jatkuvan kuvauksen enimmäisnopeutta jatkuvalla automaattitarkennuksella kuvattaessa, on osoitteessa cam.start.canon EOS R10 -kameran lisätiedoissa.
  2. Valokuvauksen aikana, kun käytössä on f/1.2-objektiivi, keskimmäinen tarkennuspiste ja kertatarkennus. Lämpötila 23 °C, ISO-herkkyys 100. Ei koske RF-objektiiveja, joissa on Defocus Smoothing -pinnoite.
  3. 4K 60p -kuvaustila rajataan 64 prosenttiin vaakasuuntaisesta alueesta.
  4. Suurin kuvataajuus automaattitarkennuksen, laukaisimen puoliväliin painamisen tai jatkuvan kuvauksen aikana on 59,94 kuvaa sekunnissa. Huomaa, että näytön kuvataajuus voi olla pienempi käytössä olevan objektiivin ja kuvausolosuhteiden mukaan.
  5. Jatkuvan kuvauksen nopeus voi hidastua riippuen kohteesta/kuvausolosuhteista, kameran asetuksista, käytetystä objektiivista jne. Lisätietoja on laajennetussa käyttöoppaassa. Lisätietoja objektiiveista, jotka tukevat jatkuvan kuvauksen enimmäisnopeutta jatkuvalla automaattitarkennuksella kuvattaessa, on osoitteessa cam.start.canon EOS R10 -kameran lisätiedoissa. Sulkimen liikevääristymää voi esiintyä kuvauskohteen luonteesta riippuen ja tietyissä kuvausolosuhteissa.
  6. Muita ääniä voi kuulua (kuten aukon elektronisen säädön ääni tai objektiivin tarkennusmoottorin ääni).
  7. Kameran suoratoistopalvelu tukee striimausta vain YouTubeen. Ennen suoratoistopalvelun käyttämistä on rekisteröidyttävä image.canon-palveluun. Katso uusimmat vaatimukset YouTubesta. YouTube-striimaus voi muuttua, pysähtyä tai päättyä ilman erillistä ilmoitusta. Canon ei vastaa kolmansien osapuolten tarjoamista palveluista, mukaan lukien niiden suorasta jakelusta YouTubessa.
  8. Kun kohteen kehys näkyy seurannan aikana, kameraan on kiinnitetty yhteensopiva objektiivi ja koko kuva-alueen automaattitarkennus on käytössä tai kohde on tunnistettu toisessa aluetilassa. Lisätietoja yhteensopivista objektiiveista on osoitteessa cam.start.canon. Katso EOS R10 ja [Lisätietoja].
  9. Muistikortti ja akku CIPA-suositusten mukaisesti.
  10. Suuren kuvataajuuden videotilassa ääntä ei tallenneta.
  11. Palvelu käynnistyy heinäkuun lopulla 2022, ja kameran laiteohjelmisto on päivitettävä.
  12. RAW-sarjakuvaustilassa otettuja RAW-kuvia ei voi kehittää. RAW-kuvien käsittely pilvipalvelussa on maksullinen palvelu. Palvelu on ostettava Canon Imaging App Service Plans -sivustosta. Lisätietoja on osoitteessa https://sas.image.canon/

   Wi-Fi® on rekisteröity tavaramerkki.
   Bluetooth® on rekisteröity tavaramerkki.