Hero image
alt text goes here

AMMATTILAISTASON
NÄYTÖT

TV-lähetys- ja elokuvatuotantoihin tarkoitetut Canonin ammattilaistason 4K-referenssinäytöt, joissa laaja värintoistoalue ja suuri dynaaminen alue.

Huippulaatua

Canonin tinkimätön asiantuntijuus ja edistyneet kuvatekniikat takaavat tasaisen tarkat värit ja 4K-laatuisen kuvan.

DP V2411 FSL

DP-V2411

24 tuuman ammattitason referenssinäyttö, joka tarjoaa vaikuttavaa kuvanlaatua. Näytössä on voimakas luminanssi, laaja värintoistoalue, edistyneet liitännät ja erittäin monipuoliset toiminnot HDR-tuotantoja varten.

DP V2411 BSL

Koko valikoima

Exceptional 4K capability

Uskomatonta 4K-laatua

Näytön voimakas luminanssi, syvät mustansävyt, tarkat värit ja kattava laajan dynaamisen alueen tuki (HDR-tuki) sopivat erinomaisesti 4K UHD -laatuisiin TV-lähetys- ja elokuvatuotantoihin.

HDR-tuki ja laaja värintoistoalue

HDR EOTF -tuki (PQ ja Hybrid Log Gamma) ja laaja värintoistoalue (ITU-R BT.2020 ja DCI-P3) sopivat täydellisesti erilaisiin 4K-tuotannon työnkulkuihin.

HDR and wide colour gamut support

Todenmukainen värintoisto

Canonin innovatiivinen korkean bittisyvyyden kuvankäsittelytekniikka ja vastavalon hallintajärjestelmä IPS-paneelitekniikalla takaavat tarkat värit, tasaisen kirkkauden koko näytöllä ja laajat kuvakulmat.

Faithful colour reproduction

Helppo käyttöjärjestelmä ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet

Valintakiekolla toimiva sisäänrakennettu ohjauspaneeli ja määritettävät toimintopainikkeet tekevät käytöstä helppoa. Monipuolisten liitäntämahdollisuuksien ansiosta näytön voi integroida saumattomasti jo olemassa olevaan tuotantokokonaisuuteen.

Simple operation and wide connectivity

Katso myös