PowerShot G3 X

Monipuolinen ja tehokas valokuva- ja videokamera, jossa on 25x zoom

Monipuolisen 25x zoom-objektiivin ja 1,0 tuuman kennon erinomaisen suorituskyvyn ansiosta PowerShot G3 X tuottaa erittäin laadukkaita valokuvia ja videoita. Kamerassa on kosolti ammattilaistason ominaisuuksia ja asetuksia luovaan kuvaamiseen.

Esittelyssä PowerShot G3 X – mukana Scott Bass

 PowerShot G3 X ja Scott Bass Toista video

Suuren kennon suorituskyky yhdistettynä 25x superzoom-objektiiviin

Tarkan 24 mm:n ultralaajakulmaobjektiivin ja 1,0 tuuman kennon ansiosta voit tallentaa äärimmäisen tarkkoja yksityiskohtia kuvatessasi mitä tahansa kohteita läheltä tai kaukaa. Taltioit PowerShot G3 X -kameralla stillkuviesi ja videoidesi maisemiin kauniin taustasumennuksen ja kuvaat tarkasti myös heikossa valaistuksessa.

Erinomainen kuvaukseen heikossa valaistuksessa

Saat selkeitä ja kirkkaita kuvia kaikissa tilanteissa – jopa hämärässä. Tämän mahdollistavat 1,0 tuuman ja 20,2 megapikselin CMOS-kenno sekä DIGIC 6 -prosessori.

Low_Light

Laadukas Canon-optiikka

Optisen 25x zoomin ja 9-lamellisen himmenninaukon ansiosta PowerShot G3 X sopii erinomaisesti laajojen maisemien, sumeataustaisten muotokuvien ja kaukana olevien yksityiskohtien kuvaamiseen.

0%

  Zoomaa liu'uttamalla

  Terävä

  Teräviä kuvia joka kerta

  Älykkään optisen kuvanvakaimen ansiosta ei tarvitse enää pelätä kameran tärähtelyn vaikutuksia. Tämä kamera mahdollistaa automaattisesti terävät ja tarkat valokuvat ja videot vaikka täydellä zoomilla tai käsivaralta hämärässä kuvattaessa. Lisäksi viisisuuntainen videokuvanvakain pitää videot vakaina.

  Luo, muodosta yhteyksiä ja jaa helposti

  Edistykselliset video-ominaisuudet aloitteleville elokuvantekijöille

  Luo näyttäviä Full HD -videoita ja valitse kuvataajuusasetuksesi itse. Hyödy lisäksi ammattilaistason ominaisuuksista, kuten käsisäädöistä, tarkennuksen korostuksesta ja suorasta HDMI-siirrosta. Edistyksellinen dynaaminen viisisuuntainen kuvanvakain takaa vakaat otokset, ja monipuoliset mikrofoni- ja kuulokeliitännät mahdollistavat laadukkaan äänen käytön videoissa.

  Ammattilaistason asetukset helppoon luovaan kuvaukseen

  Suurikokoinen, tarkka (1 620 000 pistettä) ja kallistettava nestekidekosketusnäyttö sekä suuri valikoima säätimiä ja mukautusvaihtoehtoja antavat sinulle vapaat kädet luovuutesi toteuttamiseen. Kosketustarkennuksen ansiosta videot tarkentuvat laadukkaasti, ja objektiivin säätörenkaan avulla tärkeät asetukset ovat helposti ja nopeasti käytettävissä. RAW-tiedostojen tuki, sisäänrakennettu ND-suodin ja aikavalotustila lisäävät luovia mahdollisuuksia entisestään.

  Kuvaa kuin ammattilainen kaikissa tilanteissa

  Nopea automaattitarkennus ja jatkuva kuvaus 5,9 kuvaa/s mahdollistavat tarkat kuvat liikkuvasta kohteesta. Kun liität kameraan suuriresoluutioisen elektronisen etsimen, kamera muistuttaa entistä enemmän järjestelmäkameraa. Canon Speedlite -salamalaitteiden ja objektiivisuotimien avulla voit kokeilla erilaisia valaistuksia ja luovia sommitelmia.

  Tallenna toiminta

  Ota täydellisiä toimintakuvia nopean jatkuvan kuvauksen (5,9 kuvaa/s) avulla. Kamera jatkaa kuvaamista 5,9 kuvan sekuntinopeudella, kunnes muistikortti on täynnä, joten et jää paitsi hetkestäkään.

  0%

   Kuvaa säässä kuin säässä

   Tallenna nopeasti liikkuvat kohteet helposti nopealla automaattitarkennuksella ja jatkuvalla kuvauksella 5,9 kuvaa/s. Lisäksi pöly- ja roiskesuojatun kotelon ansiosta voit kuvata niin sateessa kuin auringonpaisteessakin.

   PowerShot G3 X

   PowerShot G3 X

   Kokeile luovuutesi rajoja

   Kameran monipuolisten lisävarusteiden avulla voit kuvata entistä luovemmin. Laajasta valikoimasta löydät tarvitsemasi, olipa kyseessä suuriresoluutioinen elektroninen etsin tai EOS Speedlite -salamalaite.

   Arvostelut

   Tekniset tiedot

   25x optinen zoom, ultralaajakulma

   25x optinen zoom, ultralaajakulma

   Valovoimainen superzoom-objektiivi

   Valovoimainen superzoom-objektiivi

   Suuri kenno takaa laadukkaan lopputuloksen

   Suuri kenno takaa laadukkaan lopputuloksen

   20,2 megapikselin CMOS-kenno

   20,2 megapikselin CMOS-kenno

   Tehokas DIGIC-prosessori

   Laadukkaita kuvia vähäisessä valossa

   Tehokas DIGIC-prosessori

   Tehokas DIGIC-prosessori

   RAW-kuvat eri kuvasuhteissa

   RAW-kuvat eri kuvasuhteissa

   Tarkka objektiivin käsisäätörengas

   Tarkka objektiivin käsisäätörengas

   Aukon, valotusajan ja ISO-herkkyyden säätö videokuvauksessa

   Aukon, valotusajan ja ISO-herkkyyden säätö videokuvauksessa

   Full HD -kuvataajuudet väliltä 24p–60p

   Full HD -kuvataajuudet väliltä 24p–60p

   Jaa ja varmuuskopioi kuvia langattomasti

   Jaa ja varmuuskopioi kuvia langattomasti

   Pöly- ja kosteussuojaus

   Pöly- ja kosteussuojaus

   Näytä kaikki tekniset tiedot

   Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmia ja käyttöoppaita.

   Tuotetuki