EOS 850D

Järjestelmäkamerat

Canon EOS 850D

Vapauta luovuutesi ja ota ideasi haltuun tällä monikäyttöisellä järjestelmäkameralla, joka sopii video- ja valokuvaukseen.

Tekniset tiedot

 • 24,1 megapikseliä

  APS-C-kenno

 • DIGIC 8

  Kuvaprosessori

 • 4K-videot

  25fps

 • Viisisuuntainen

  Digitaalinen videokuvanvakain

 • 45

  kaikki ristikkäistyyppisiä tarkennuspisteitä

 • Wi-Fi

  ja Bluetooth® *

Kuvaa elämääsi luovasti

Hyödynnä luovuuttasi inspiroivalla kameralla. EOS 850D-kamerassa voit valita monipuolisesti esimerkiksi tarkan, yksityiskohtaisen 24,1 megapikselin kuvan tai upean 4K-videon.

Käytä luovuuttasi ja ota ohjat käsiisi

Katso objektiivin läpi optisen etsimen kautta ja säädä asetuksia taka- ja ylävalitsimella. Pariliitä älylaitteeseen kauko-ohjausta varten ja muokkaa kuvia kamerassa.

Canon Camera

Ylävalitsin

Säädä luovien tilojen asetuksia, kuten valotusaikaa ja aukkoa.

Canon Camera

Takavalitsin

Lisää luovia säätöjä, valotuksen korjauksella tai täysin manuaalisella säädöllä.

Canon Camera
Canon Camera

Ammattilaistason kuvat ja videot

Kuvaa kuvia ja 4K-videoita 24,1 megapikselin kennolla, jossa on Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, 45 ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen automaattitarkennusjärjestelmä sekä iTR-tarkennus ja tarkka seuranta.

Canon Camera

4K-videot

25 kuvaa/s

Canon Camera

24,1 megapikseliä

APS-C-kenno

Tallenna juuri oikea hetki

Voit kuvata seuraamalla liikkuvia kohteita 7 kuvan sekuntinopeudella sekä käyttämällä automaattitarkennusta silmiin näyttökuvauksessa, hyödyntäen edistynyttä iTR-automaattitarkennusta, kasvojentunnistusta ja kääntyvää kosketusnäyttöä, joiden avulla saat ikuistettua kaikki hetket.

Canon Camera

Helppo yhdistää ja jakaa missä tahansa

Yhdistä EOS 850D älylaitteeseen Bluetooth®*- ja Wi-Fi-yhteydellä ja muokkaa DPP Express -sovelluksella** RAW-muotoa paikasta riippumatta. Varmuuskopioi kuvat tietokoneeseen automaattisella kuvasynkronoinnilla.

Pieni ja kevyt

Tämä kevyt ja pienikokoinen kamera on helppo ottaa mukaan kaikkialle. Sen kääntyvän näytön ansiosta voit kuvata itsevarmasti ja joustavasti niin korkealta kuin matalaltakin.

Canon pyrkii liiketoiminnassaan hiilineutraliuteen vuoteen 2050 mennessä.

Saavutamme tämän tavoitteen vähentämällä keskimäärin 3 % vuodessa koko elinkaaren aikaisia tuotekohtaisia hiilidioksidipäästöjä. Tämä tarkoittaa noin 50 prosentin vähennystä vuoden 2008 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Nykyisen kehityksen jatkuessa saavutamme Pariisin sopimuksen mukaiset päästövähennykset.

Teemme jatkossakin pitkän aikavälin tavoitearviointeja, jotta voimme tehdä osamme vähähiilisen yhteiskunnan toteuttamiseksi.

Photographer looking down view finder

Canon-valokuvausopas

Valokuvausopas-sovellus on täydellinen apu visuaaliseen tarinankerrontaan. Se tarjoaa käyttöösi yksilöityä, asiantuntevaa tietoa ja ammattimaista sisältöä silloin, kun sitä eniten tarvitset. Herätä tarinasi henkiin ennennäkemättömällä tavalla!

Canon Camera

Koe EOS-järjestelmä

Käytä uskomatonta EOS-järjestelmää ja liitä siihen haluamasi EF- tai EF-S-objektiivi, käytä luovaan valaistukseen Speedlite-salamaa tai liitä ulkoinen mikrofoni 3,5 mm:n liitäntään.

Pakkauksen sisältö

Kaikki, mitä tarvitset vaikuttavien 4K-videoiden ja valokuvien luomiseen missä ja milloin tahansa.

 • EOS 850D -kamera

 • Silmäsuojus EF-2

 • Kamerasuojus R-F-3

 • Leveä kaulahihna EW – 400D – N

 • Latauslaite LC – E17E

 • Akku LP – E17

 • Virtajohto

 • Käyttöoppaat

Yhteensopivat lisävarusteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Muuta kiinnostavaa

 1. Kaikki tiedot perustuvat Canonin vakiotestimenetelmiin, ellei toisin mainita. Tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta.
 2. * Sisältää Bluetooth® low energy -tekniikkaa. Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Europe Ltd. käyttää niitä lisenssin nojalla. Muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä.
 3. ** DPP Express on saatavilla vain iPadiin (DPP Express for iPad on maksullinen tilauspalvelu)

Canon EOS 850D
Arvostelut