EOS 5DS

Vallankumouksellinen tarkkuus

Yhdistä järjestelmäkameran nopea ja intuitiivinen käytettävyys 50,6 megapikselin tarkkuuteen ja tallenna jokainen hetki ällistyttävän yksityiskohtaisesti. EOS 5DS muuttaa tapasi katsoa maailmaa.

Enemmän yksityiskohtia ja ennennäkemätön kuvanlaatu

Tallenna jokainen yksityiskohta

50,6 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno tallentaa kuvat hämmästyttävän yksityiskohtaisesti. Erittäin suuren resoluution ansiosta kuvia voi rajata jälkikäteen ilman kuvanlaadun heikkenemistä. Jopa kameran 1,3x- ja 1,6x-rajausasetukset tuottavat 30,5 ja 19,6 megapikselin tiedostoja.

0%

  Suurenna liukusäätimellä

  Print FineArt

  Tulosta taidelaatuisia kuvia jopa yli A0-kokoisena

  Kahden tehokkaan DIGIC 6 -prosessorin ansiosta voit tulostaa suurikokoisia tarkkoja kuvia – jopa yli A0 – joissa on hyvin vähän kohinaa, luonnolliset ihonvärit ja erinomaisen tarkka värientoisto.

  Mirror_vib

  Vähemmän peilin värähtelyä, parempi tarkkuus

  EOS 5DS -kamerassa on Canonin Mirror Vibration Control System -järjestelmä, joka ehkäisee kameran sisäisten liikkeiden aiheuttamaa värähtelyä ja kuvanlaadun heikkenemistä. Peiliä nostetaan ja lasketaan entistä hallitummin, joten se ei tee äkkipysäyksiä ja myös laukaisuääni vaimenee.

  Näytä video

  Reagoi silmänräpäyksessä ja pysy mukana toiminnassa

  5fps.jpg

  Kahden DIGIC 6 -prosessorin ansiosta kuvankäsittely on nopeaa ja kamera reagoi nopeasti, vaikka 50,6 megapikselin kenno tallentaa valtavan määrän tietoa. Tallenna toiminta jatkuvalla kuvauksella, joka ottaa viisi 50,6 resoluution kuvaa sekunnissa, ja kuvaa suoraan tietokoneeseen ja ohjaa kameraa sujuvasti etänä USB 3.0 -liitännän avulla.

  Terävät kuvat kaikkiin tarpeisiin

  Adv_Subject_track

  Edistyksellinen kohteen seuraus ja tunnistus

  EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) -tarkennustekniikka tunnistaa kohteet väri- ja kasvotietojen perusteella ja seuraa niiden liikkeitä kuva-alalla. Automaattitarkennuksen tehokkuutta kaikissa tilanteissa voidaan mukauttaa helppokäyttöisellä työkalulla, jolla säädetään tarkennuksen seurantaa kuvausympäristön ja kohteen mukaan, jotta kohteen editse kulkevat muut kohteet eivät häiritse tarkennusta.

  AF_point_select

  61 pisteen laaja-alainen automaattitarkennus

  Tarkenna nopeasti ja tarkasti jopa hämärässä 61 tarkennuspisteen avulla. Lisätarkkuutta tuovat 41 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä, joista viisi on erittäin herkkiä kaksoisristikkäistyyppisiä pisteitä.

  Tarkennuspisteen valinta

  Käytä kaikkia 61:tä tarkennuspistettä yhdessä tai ryhmittele ne siirrettäviin alueisiin, joilla saat kuvaan myös kuva-alueen reunoilla olevat kohteet. Voit myös valita vain yhden tarkennuspisteen ja tarkentaa kuvan tiettyyn alueeseen.

  AF_point_select

  Mukautuu joustavasti työtapoihisi

  Weather_sealing

  Sääsuojaus

  Kameran sääsuojauksen ja kestävän magnesiumrungon ansiosta voit jatkaa kuvausta huoletta säällä kuin säällä.

  Kaksi muistikorttipaikkaa

  CompactFlash- ja SD-muistikorttipaikkojen ansiosta käytössäsi on enemmän tallennustilaa, ja voit varmuuskopioida kuvat heti kuvauksen aikana ja jakaa ne helposti.

  Dual_card_slot

  Suositellut objektiivit

  Kuvaa uusista näkökulmista suosittelemillamme kiinteän polttovälin objektiiveilla ja zoom-objektiiveilla. Valikoimassamme on niin laajakulmaobjektiiveja maisemakuvaukseen kuin pitkän polttovälin objektiiveja, joilla pääset lähemmäs kohdetta, kun kuvaat urheilua tai luontokuvia. Monet valikoimamme objektiiveista ovat erittäin valovoimaisia, ja ne sopivat erinomaisesti kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Perspektiivinkorjausobjektiiveissa puolestaan on monipuoliset terävyysalueen säätömahdollisuudet.

  Kameran sisäänrakennetut luovat toiminnot

  Laajan dynaamisen alueen kuvat

  Laajan dynaamisen alueen (HDR) kuvien luonti tallentaa kirkkaiden ja varjoisten alueiden yksityiskohdat tarkasti. Se sopii erinomaisesti maisemien ja asetelmien kuvaamiseen luomalla yhdistetyn kuvan kolmesta eri valotuksesta: normaali, alivalotus ja ylivalotus.

  Multi_exposure

  päällekkäisvalotus

  Luo upeita yhdistelmäkuvia kameran päällekkäisvalotuksella, joka kerrostaa kuvia päällekkäin valitsemiesi asetusten mukaan.

  Full_HD_Movie

  Full HD -EOS-videokuvaus

  Kuvaa Full HD -EOS-videoita ja säädä kuva- ja ääniasetuksia manuaalisesti.

  Ajastintoiminnot

  Sisäisen, ohjelmoitavan ajastimen avulla voit kuvata hidastettuja videoita. Erittäin pitkää valotusaikaa varten sulkimen voi lukita aikavalotustilaan määritetyksi ajaksi.

  Ajastin Toista video
  Fine_detail

  Fine Detail (Yksityiskohdat) -kuva-asetus

  Korosta värisiirtymiä ja kennon tallentamia tarkkoja yksityiskohtia Yksityiskohdat-kuva-asetuksella ja säädä JPEG-tiedostojen terävöitysparametreja, kuten "threshold" ja "fineness" – näin voit luoda vaikuttavia kuvia suoraan kamerassa.

  Low-pass-suodin

  Perinteisten digitaalisten järjestelmäkameroiden kennon edessä on alipäästösuodin, joka ehkäisee digitaalisia häiriöitä, kuten moiré-ilmiötä ja värivirheitä. Alipäästösuodin kuitenkin pehmentää kuvaa hieman, joten se on jätetty pois EOS 5DS R-kamerasta kuvan terävyyden parantamiseksi. Suotimen poistaminen voi aiheuttaa digitaalisia kuvavirheitä tietyissä olosuhteissa, joten EOS 5DS R-kamera sopii parhaiten kuvaukseen ulkona tai hallituissa studio-olosuhteissa. Muuhun käyttöön suosittelemme EOS 5DS -kameraa.

  Tuotepalkinnot

  kampanja

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Arvostelut

  Tekniset tiedot

  50,6 megapikselin APS-C-kokoinen CMOS-kuvakenno

  50,6 megapikselin CMOS-kenno

  Kaksi DIGIC 6 -prosessoria

  Kaksi DIGIC 6 -prosessoria

  150 000 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturi

  150 000 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturi

  Jopa 5,0 kuvaa sekunnissa

  Jopa 5,0 kuvaa sekunnissa

  61 pisteen automaattitarkennus

  61 pisteen automaattitarkennus

  Kuvaus rajausasetuksin

  Kuvaus rajausasetuksin

  USB 3.0

  USB 3.0

  Mirror Vibration Control System -järjestelmä

  Mirror Vibration Control System -järjestelmä

  Ajastinkuvaus

  Ajastinkuvaus

  Näytä kaikki tekniset tiedot

  EOS_5DS_Sample Image Quentin Caffier 14_5DS_1600_900_300dpi

  Haluatko lisätietoa

  Hyödynnåa kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

  Varaa tapaamisaika Canon-asiantuntijan kanssa

  Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmia ja käyttöoppaita.

  Tuotetuki

  Suositellaan sinulle

  Objektiivit ja salamat

  Lisävarusteet