Järjestelmäkamerat

Canon EOS 5DS

50,6 megapikseliä ja kaksi DIGIC 6 -prosessoria vievät suuren tarkkuuden kuvauksen uudelle tasolle.

Edut

 • Enemmän yksityiskohtia ja ennennäkemätön kuvanlaatu

 • Reagoi silmänräpäyksessä ja pysy mukana toiminnassa

 • Terävät kuvat kaikkiin tarpeisiin

 • Mukautuu joustavasti työtapoihisi

 • Kameran toiminnot päästävät luovuutesi lentoon

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

 • Enemmän yksityiskohtia ja ennennäkemätön kuvanlaatu

  Tallenna jokainen yksityiskohta50.6 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno tallentaa kuvat hämmästyttävän yksityiskohtaisesti. Erittäin suuren resoluution ansiosta kuvia voi rajata jälkikäteen ilman kuvanlaadun heikkenemistä. Jopa kameran 1,3x- ja 1,6x-rajausasetukset tuottavat 30.5 ja 19.6 megapikselin tiedostoja.Tulosta taidelaatuisia kuvia jopa yli A0-kokoisena Kahden tehokkaan DIGIC 6 -prosessorin ansiosta voit tulostaa suurikokoisia tarkkoja kuvia – jopa yli A0 – joissa on hyvin vähän kohinaa, luonnolliset ihonvärit ja erinomaisen tarkka värientoisto.Vähemmän peilin värähtelyä, parempi tarkkuusEOS 5DS -kamerassa on Canonin Mirror Vibration Control System -järjestelmä, joka ehkäisee kameran sisäisten liikkeiden aiheuttamaa värähtelyä ja kuvanlaadun heikkenemistä. Peiliä nostetaan ja lasketaan entistä hallitummin, joten se ei tee äkkipysäyksiä ja myös laukaisuääni vaimenee.

 • Reagoi silmänräpäyksessä ja pysy mukana toiminnassa

  Kahden DIGIC 6 -prosessorin ansiosta kuvankäsittely on nopeaa ja kamera reagoi nopeasti, vaikka 50.6 megapikselin kenno tallentaa valtavan määrän tietoa. Tallenna toiminta jatkuvalla kuvauksella, joka ottaa viisi 50.6 resoluution kuvaa sekunnissa, ja kuvaa suoraan tietokoneeseen ja ohjaa kameraa sujuvasti etänä USB 3.0 -liitännän avulla.

 • Terävät kuvat kaikkiin tarpeisiin

  61 pisteen laaja-alainen automaattitarkennusTarkenna nopeasti ja tarkasti jopa hämärässä 61 tarkennuspisteen avulla. Lisätarkkuutta tuovat 41 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä, joista viisi on erittäin herkkiä kaksoisristikkäistyyppisiä pisteitä. Edistyksellinen kohteen seuraus ja tunnistus EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) -tarkennustekniikka tunnistaa kohteet väri- ja kasvotietojen perusteella ja seuraa niiden liikkeitä kuva-alalla. Automaattitarkennuksen tehokkuutta kaikissa tilanteissa voidaan mukauttaa helppokäyttöisellä työkalulla, jolla säädetään tarkennuksen seurantaa kuvausympäristön ja kohteen mukaan, jotta kohteen editse kulkevat muut kohteet eivät häiritse tarkennusta.Tarkennuspisteen valintaKäytä kaikkia 61:tä tarkennuspistettä yhdessä tai ryhmittele ne siirrettäviin alueisiin, joilla saat kuvaan myös kuva-alueen reunoilla olevat kohteet. Voit myös valita vain yhden tarkennuspisteen ja tarkentaa kuvan tiettyyn alueeseen.

 • Mukautuu joustavasti työtapoihisi

  Mukautettavat säädöt Mukauta kameran asetukset kutakin kuvaushetkeä varten ja tallenna suosikkitoimintosi käytettäviksi myöhemmin.Älykäs etsin II Kirkas etsin näyttää lähes koko kuva-alan, ja siinä näkyviä tietoja voi muokata tarpeen mukaan. 1,6x- ja 1,3x-rajauksen voi tuoda näkyviin etsimeen ja tallentaa JPEG-tiedostoina.Muokattava näyttö Pikavalintanäytön kuvakkeiden tyyppiä, kokoa ja asettelua voi muokata joustavasti niin, että löydät suosikkiasetuksesi helposti.SääsuojausKameran sääsuojauksen ja kestävän magnesiumrungon ansiosta voit jatkaa kuvausta huoletta säällä kuin säällä.Kaksi muistikorttipaikkaaCompactFlash- ja SD-muistikorttipaikkojen ansiosta käytössäsi on enemmän tallennustilaa, ja voit varmuuskopioida kuvat heti kuvauksen aikana ja jakaa ne helposti.

 • Kameran sisäänrakennetut luovat toiminnot

  Laajan dynaamisen alueen kuvat Laajan dynaamisen alueen (HDR) kuvien luonti tallentaa kirkkaiden ja varjoisten alueiden yksityiskohdat tarkasti. Se sopii erinomaisesti maisemien ja asetelmien kuvaamiseen luomalla yhdistetyn kuvan kolmesta eri valotuksesta: normaali, alivalotus ja ylivalotus (luonnollinen, normaali taidekuva, värikäs taidekuva, kylläinen taidekuva, kohokuvioinen taidekuva). PäällekkäisvalotusLuo upeita yhdistelmäkuvia kameran päällekkäisvalotuksella, joka kerrostaa kuvia päällekkäin valitsemiesi asetusten mukaan. Full HD -EOS-videokuvausKuvaa Full HD -EOS-videoita ja säädä kuva- ja ääniasetuksia manuaalisesti.Fine Detail (Yksityiskohdat) -kuva-asetus Korosta värisiirtymiä ja kennon tallentamia tarkkoja yksityiskohtia Fine Detail (Yksityiskohdat) -kuva-asetuksella ja säädä JPEG-tiedostojen terävöitysparametreja, kuten "treshold" ja "fineness" – näin voit luoda vaikuttavia kuvia suoraan kamerassa. AjastintoiminnotSisäisen, ohjelmoitavan ajastimen avulla voit kuvata hidastettuja videoita. Erittäin pitkää valotusaikaa varten sulkimen voi lukita aikavalotustilaan määritetyksi ajaksi.

Tekniset tiedot

 • 50,6 megapikselin CMOS-kenno

 • Kaksi DIGIC 6 -prosessoria

 • 150k + IR metering sensor

 • Jopa 5,0 kuvaa sekunnissa

 • 61 pisteen automaattitarkennus

 • 1,3x, 1,6x, kuvaus 1:1-rajauksella

 • USB 3.0

 • Mirror Vibration Control System -järjestelmä

 • Ajastinkuvaus

Canon EOS 5DS
Arvostelut