How to use your Canon camera as webcam!

CANON AUTTAA SUORATOISTOSSA

Canon-kameran käyttäminen webkamerana

Videoneuvottelu- ja suoratoistosarjoilla voit helposti pitää yhteyttä perheenjäseniisi, ystäviisi ja kollegoihisi. Canonin USB-videoneuvottelusarjojen ansiosta voit järjestää korkealaatuisia videoneuvotteluita asiakkaidesi kanssa tai suoratoistaa peli-istuntoja ystävillesi.

USB-suoratoistosarjat

USB-videoneuvottelusarjat toimivat yhteensopivissa EOS- ja PowerShot-kameroissa. Ne tarjoavat käyttöösi kaiken mitä tarvitset videoneuvotteluiden järjestämiseen.

Olemme laatineet avuksesi vaiheittaisen oppaan USB-suoratoistosarjojen asentamiseen. Canon-kameroiden suoratoistosarjat ovat yhteensopivia yleisimpien videoneuvottelu- ja suoratoistojärjestelmien kanssa.

USB-sarjan asennus

EOS M50-, EOS M6 Mark II- ja PowerShot G7 X Mark III -kamerat ja niiden lisävarusteet tarjoavat käyttöösi kirkkaat ja selkeät värit, huippuluokan kuvanlaadun ja säädettävän polttovälin. Muuttamalla EOS- tai PowerShot-kamerasi webkameraksi varmistat, että pysyt yhteydessä asiakkaisiisi, ystäviisi ja perheenjäseniisi korkealaatuisten videoneuvottelujen ja suoratoistoistuntojen välityksellä.

USB-sarjan asentaminen – Vaihe 1:

Lataa EOS Webcam Utility -ohjelmisto. Voit ladata ohjelmiston napsauttamalla alla olevaa linkkiä.
Lataa Windows-versio
Lataa Mac-versio

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Vaihe 2:

Liitä kamera verkkovirtalähteeseen. Kiinnitä tasavirtaliitin ja yhdistä kamera verkkolaitteen avulla verkkovirtaan. Monissa Canon-kameroissa voidaan käyttää virtalähteenä verkkolaitetta akun sijasta. Joihinkin kameroihin, kuten PowerShot G7 X Mark III -kameraan, toimitetaan videoneuvottelusarjan mukana kaksi akkua. Kummassakin akussa riittää virtaa jopa 100 minuutiksi, joten voit huoletta järjestää pitkiäkin videoneuvotteluita.

Step two:

Vaihe 3:

Kytke kameraan virta.

Step three:

Vaihe 4:

Aseta kamera videotilaan ja valitse Automaattinen (Auto). Tämä asetus varmistaa, että käytössäsi on aina oikea valotus.

Step four:

Vaihe 5:

Kiinnitä USB-kaapeli kameraan ja yhdistä kaapelin toinen pää tietokoneen USB-porttiin.

Step five:

Vaihe 6:

Kiinnitä kamera jalustaan ja kallista sitä itseäsi kohti.

Step six:

Vaihe 7:

Avaa videoneuvottelupalvelu ja siirry videoasetuksiin. Valitse videoasetuksista EOS Webcam Utility. Olet nyt valmis! EOS Webcam Utility -ohjelmisto ei voi käyttää kameran sisäistä mikrofonia. Voit käyttää sen sijaan kannettavan tietokoneen mikrofonia tai kuulokemikrofonia.

Step seven:

Canon auttaa suoratoistossaUnohda nykyinen webkamerasi ja päivitä Canon-kamerasi korkealaatuiseen suoratoistoon.

Tarvitsetko apua?

USB-ratkaisuja voidaan käyttää yhteensopivissa EOS- ja PowerShot-kameroissa. Olemme laatineet avuksesi osto-oppaan, jotta löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan Canon-kameran.

Osto-opas

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533

Muuta kiinnostavaa...Tutustu Canonin kameroihin ja ohjelmistoihin, joiden avulla pysyt yhteydessä kaikkialla maailmassa.