How to use your Canon camera as webcam!

CANON AUTTAA SUORATOISTOSSA

Canon-kameran käyttäminen webkamerana

Videoneuvottelu- ja suoratoistosarjoilla voit helposti pitää yhteyttä perheenjäseniisi, ystäviisi ja kollegoihisi. Canonin USB-videoneuvottelusarjojen ansiosta voit järjestää korkealaatuisia videoneuvotteluita asiakkaidesi kanssa tai suoratoistaa peli-istuntoja ystävillesi.

USB-suoratoistosarjat

USB-videoneuvottelusarjat toimivat yhteensopivissa EOS- ja PowerShot-kameroissa. Ne tarjoavat käyttöösi kaiken mitä tarvitset videoneuvotteluiden järjestämiseen.

Olemme laatineet avuksesi vaiheittaisen oppaan USB-suoratoistosarjojen asentamiseen. Canon-kameroiden suoratoistosarjat ovat yhteensopivia yleisimpien videoneuvottelu- ja suoratoistojärjestelmien kanssa.

USB-sarjan asennus

EOS M50-, EOS M6 Mark II- ja PowerShot G7 X Mark III -kamerat ja niiden lisävarusteet tarjoavat käyttöösi kirkkaat ja selkeät värit, huippuluokan kuvanlaadun ja säädettävän polttovälin. Muuttamalla EOS- tai PowerShot-kamerasi webkameraksi varmistat, että pysyt yhteydessä asiakkaisiisi, ystäviisi ja perheenjäseniisi korkealaatuisten videoneuvottelujen ja suoratoistoistuntojen välityksellä.

USB-sarjan asentaminen – Vaihe 1:

Lataa EOS Webcam Utility -ohjelmisto. Voit ladata ohjelmiston napsauttamalla alla olevaa linkkiä.
Lataa Windows-versio
Lataa Mac-versio

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Vaihe 2:

Liitä kamera verkkovirtalähteeseen. Kiinnitä tasavirtaliitin ja yhdistä kamera verkkolaitteen avulla verkkovirtaan. Monissa Canon-kameroissa voidaan käyttää virtalähteenä verkkolaitetta akun sijasta. Joihinkin kameroihin, kuten PowerShot G7 X Mark III -kameraan, toimitetaan videoneuvottelusarjan mukana kaksi akkua. Kummassakin akussa riittää virtaa jopa 100 minuutiksi, joten voit huoletta järjestää pitkiäkin videoneuvotteluita.

Step two:

Vaihe 3:

Kytke kameraan virta.

Step three:

Vaihe 4:

Aseta kamera videotilaan ja valitse Automaattinen (Auto). Tämä asetus varmistaa, että käytössäsi on aina oikea valotus.

Step four:

Vaihe 5:

Kiinnitä USB-kaapeli kameraan ja yhdistä kaapelin toinen pää tietokoneen USB-porttiin.

Step five:

Vaihe 6:

Kiinnitä kamera jalustaan ja kallista sitä itseäsi kohti.

Step six:

Vaihe 7:

Avaa videoneuvottelupalvelu ja siirry videoasetuksiin. Valitse videoasetuksista EOS Webcam Utility. Olet nyt valmis! EOS Webcam Utility -ohjelmisto ei voi käyttää kameran sisäistä mikrofonia. Voit käyttää sen sijaan kannettavan tietokoneen mikrofonia tai kuulokemikrofonia.

Step seven:

Canon auttaa suoratoistossa

Unohda nykyinen webkamerasi ja päivitä Canon-kamerasi korkealaatuiseen suoratoistoon.

Tarvitsetko apua?

HDMI- ja USB-striimaussarjoja voidaan käyttää yhteensopivissa EOS- ja PowerShot-kameroissa. Olemme laatineet avuksesi osto-oppaan, jotta löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan Canon-kameran.

Osto-opas

Lue lisää

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
SUOSITELTU TUOTE

Canon PowerShot G7 X Mark III

Sopii erinomaisesti videoneuvotteluihin ja livestriimaukseen sekä vloggaajille ja bloggaajille. Verkkoon yhdistetty kamera tallentaa korkealaatuista videota ja kuvaa, joihin seuraajasi ihastuvat.

OSTA NYT

Näytä tiedot

G7X MK III Vlogging

Hurmaa yleisösi upeilla videoilla

Ikuista upeat maisemat 4K-tarkkuudella. Kuvaa urheilutapahtumia hidastettuna jopa 120 kuvan sekuntinopeudella. Varmista erinomainen äänenlaatu käyttämällä ulkoista mikrofonia. Livestriimaa pelisessiosi huippulaadukkaasti ja muunna Canon-kamerasi webkameraksi videoneuvotteluja varten. PowerShot G7 X Mark III tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia.

Lue koko artikkeli

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Muuta kiinnostavaa...

Tutustu Canonin kameroihin ja ohjelmistoihin, joiden avulla pysyt yhteydessä kaikkialla maailmassa.