EOS 80D

Tämän monipuolisen Wi-Fi-yhteydellä liitettävän digitaalisen järjestelmäkameran intuitiivisesti toimivat säädöt ja innovatiivinen tekniikka avaavat uusia ovia valokuvauksen maailmaan. Huippunopealla kameralla voit kuvata luovasti ja saat aina vaikuttavan laadukkaan lopputuloksen.

Edut

 • Nopea kamera, joka pysyy aina mukana toiminnassa
 • Vaikuttavan laadukkaita kuvia ja videoita lähes missä tahansa olosuhteissa
 • Kaikki mitä tarvitset oman valokuvaustekniikkasi kehittämiseen
 • Sopii erityisesti luovaan videokuvaukseen
 • Kuvaa, yhdistä ja jaa kuvat ja videot helposti

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EOS 80D

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EOS 80D ominaisuuksista ja toiminnoista.

EOS 80D Arvostelut

Vapauta luovuutesi

Tällä tehokkaalla, monipuolisella ja nopeasti reagoivalla kameralla voit vapauttaa luovuutesi. EOS 80D sopii täydellisesti niin urheilukuvien, muotokuvien, maisemakuvien, kaupunkikuvien ja matkakuvien ottamiseen kuin kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Kameran innovatiivisen tekniikan ansiosta sillä voi myös kuvata vaikuttavia ammattitasoisia videoita missä tahansa tilanteessa.

0%
  Whats in the box

  Esittelyvideo

  Nopea kamera, joka pysyy aina mukana toiminnassa

   

  EOS 80D

  Tutki valokuvauksen mahdollisuuksia

  Toimi vaiston varassa ja ikuista urheilu- ja eläinmaailman vauhdikkaat hetket tehokkaalla automaattitarkennusjärjestelmällä, 7 kuvan sekuntinopeudella ja mukautettavilla säätimillä.

  EOS 80D

  45 ristikkäistyyppisen pisteen automaattitarkennusjärjestelmä

  Ikuista sekunnin murto-osien mittaiset hetket huipputerävästi urheilukentän valonheittimien alla. Tarkka ja nopea automaattitarkennus toimii myös hankalissa valaistusolosuhteissa aina valaistusarvoon –3 EV asti.  45 ristikkäistyyppisen pisteen automaattitarkennusjärjestelmässä voit valita sommitteluusi parhaiten sopivan tarkennuspisteen tai alueen ja hallita tarkasti tarkennusaluetta, joten saat upeita tuloksia riippumatta kohteen sijainnista kuva-alalla.

  Jatkuva kuvaus 7 kuvaa sekunnissa

  Ikuista ohikiitävät hetket täydellä resoluutiolla 7 kuvan sekuntinopeudella. Ihanteellinen valinta urheilu- ja eläinkuvaamiseen.

  0%
   EOS 80D

   27 automaattitarkennuspistettä, jotka toimivat jopa aukolla f/8

   Automaattitarkennuksen 27 pistettä toimivat jopa aukolla f/8, joten saat tarkkoja kuvia myös erilaisten objektiivien ja polttovälin muuttajien kanssa.

   Mukautettavat säädöt

   Nauti keskitason EOS-rungon hallintamahdollisuuksista ja joustavuudesta: mukautettavat säätimet, LCD-yläpaneeli ja Live View -näyttö tekevät asetusten säätämisestä helppoa ja nopeaa.

   EOS 80D

   Vaikuttavan laadukkaita kuvia ja videoita lähes missä tahansa olosuhteissa

   Tuo luovuutesi esiin laadukkailla kuvilla EOS 80D:n 24,2 megapikselin APS-C CMOS -kenno ja DIGIC 6 -prosessori tuottavat vaihtelevissa valaistusolosuhteissa yksityiskohtaisia, värikkäitä ja tunnelmallisia kuvia, jotka ovat heti valmiita muokattavaksi tai jaettavaksi.

   EOS 80D

   7 560 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturi

   7 560 pikselin RGB- ja infrapuna-anturi tunnistaa sekä infrapunavalon että näkyvän valon ja takaa tarkan ja tasaisen valotuksen lähes missä tahansa olosuhteissa.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Luonnollisia kuvia vähäisessä valossa

   Kameran laaja ISO-herkkyysalue ulottuu arvosta ISO 100 arvoon ISO 16 000 (H:25 600). Voit siis kuvata heikossa valaistuksessa ilman salamaa ja saada todenmukaisia kuvia, joissa näkyy kuvaushetken tunnelma.

   Välkynnän tunnistus

   Välkynnän tunnistus varmistaa tasaisen valotuksen ja tasaiset värit kuvattaessa kuvasarjoja välkkyvässä keinovalossa.

   0%

    Kaikki mitä tarvitset kuvauksen hallintaan ja oman valokuvaustekniikkasi kehittämiseen

    Älykäs etsin

    Kameran älykäs etsin kattaa noin 100 prosenttia kuva-alasta, joten näet koko kuva-alan reunasta reunaan. Etsimeen saat myös kuva-asetukset näkyviin nopeasti. Kolme kuvaa sekunnissa kuvaavan hiljaisen jatkuvan kuvauksen avulla voit kuvata huomaamattomasti.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Kääntyvä nestekidenäyttö ja kuvaus näytöllä -toiminto

    Kokeile luovia kuvakulmia ja käytä kameraa intuitiivisesti 7,7 cm:n kääntyvän Clear View II -nestekidekosketusnäytön avulla. Käyttämällä Kuvaus näytöllä -tilaa voit sommitella ja kuvata uusista kuvakulmista 5 kuvaa sekunnissa Dual Pixel CMOS -tarkennuksella.

    Integroitu Speedlite-lähetin

    Kokeile luovaa valaistusta ulkoisten Canon Speedlite -salamalaitteiden ja EOS 650D -kameran integroidun Speedlite-lähettimen avulla.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS-järjestelmä

    Kattavan EOS-järjestelmän EF-objektiivit ja lisävarusteet avaavat uudenlaisia luovia kuvausmahdollisuuksia.

    Sopii erityisesti luovaan videokuvaukseen

    Luo ammattimaisia videoita tehokkaalla Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksella, joka seuraa tarkasti kohdetta ja tuottaa sulavat tarkennusmuutokset.

    Luova tarkennuksen hallinta

    EOS 80D

    Luova tarkennuksen hallinta

    Säätämällä Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen herkkyyttä ja nopeutta voit mukauttaa tarkennuksen tilanteen vaatimuksiin ja luoda videollesi hitaan, luonnollisen tai nopean ilmeen.

    Katso video

    Sulavia 60p-videoita

    EOS 80D

    Sulavia 60p-videoita

    Kuvaa elokuvamaisia Full HD 60p -videoita Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksella. Voit luoda sulavasti eteneviä toimintajaksoja tai näyttäviä hidastustehosteita.

    Katso video

    Luovia tehosteita suoraan kamerasta

    EOS 80D

    Luovia tehosteita suoraan kamerasta

    Luo upeita erikoistehosteita suoraan kamerassa. Intervallivideotoiminto näyttää ajan kulumisen yhdistämällä kuvasarjan helposti videoksi. Jos taas kuva-alalla on suuria valaistuseroja, HDR-tila toistaa laajemman sävyalueen yhdistämällä kaksi eri valotusasetuksilla otettua kuvaa. Luovilla Old Movies (Vanhat videot)-, Dramatic B&W (Dramaattinen mustavalkoinen)-, Dream (Uni)- ja Miniature effect (Miniatyyritehoste)- -suotimilla luot videoihin omaperäisen ilmeen.

    Katso video

    EOS 80D

    EOS 80D

    Ammattitason äänenlaatu
    Hallitse äänen tasoa tarkasti kameran valikon säätimillä ja tallenna ammattilaatuista ääntä kameran kuuloke- ja mikrofoniliitäntöjen kautta.

    Tuki eri tiedostomuodoille
    Kuvaa videoita MP4- ja MOV-tiedostomuodoissa ja käytä erilaisia kuvataajuuksia ja koodekkeja helppoon editointiin ja säilytykseen.

    EOS 80D

    Tehokas yhdistelmä videokuvaukseen

    Kun haluat erinomaisen videokuvausratkaisun, yhdistä EOS 80D -kamera ja monipuolinen EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM -objektiivi, jonka Nano USM -tekniikka varmistaa tasaisen ja hiljaisen tarkennuksen videoissa ja huippunopean automaattitarkennuksen valokuvissa. Lisävarusteena myytävä PZ-E1-zoom-sovitin tehostaa zoomin käyttöä videokuvaamisessa entisestään.

    Hallitse ja jaa langattomasti

    EOS 80D

    Hallitse ja jaa langattomasti

    Kuvaa valokuvia ja videoita langattomasti yhteensopivilla älylaitteilla, joiden kautta näet kuvan ja voit säätää kameran asetuksia reaaliaikaisesti. Canonin maksuttoman Camera Connect -sovelluksen avulla voit luokitella ja siirtää nopeasti täyden tarkkuuden JPEG-kuvia ja MP4-videoita yhteensopiviin älylaitteisiin missä tahansa.

    Katso video

    Välitön NFC-yhteys

    EOS 80D

    Välitön NFC-yhteys

    Yhdistä kamera yhteensopiviin Android-laitteisiin* yhdellä napautuksella NFC-tekniikan avulla ja muodosta yhteys muista laitteista käyttämällä Wi-Fi-avainta. * Käytettäessä yhteensopivia Android-laitteita

    Suora jakaminen

    EOS 80D

    Suora jakaminen

    Voit jakaa kuvia ja videoita suoraan sosiaaliseen mediaan ja pilvipalveluihin kodin Wi-Fi-verkon kautta tai tulostaa langattomasti yhteensopivilla tulostimilla. Myös kameroiden välinen jakaminen on mahdollista yhteensopivilla laitteilla.

    Canon Connect Station -asema

    EOS 80D

    Canon Connect Station -asema

    Kosketa EOS 80D -kameralla Connect Stationia ja tallenna valokuvat ja videot NFC-yhteydellä, jolloin voit katsella niitä helposti HDTV:llä tai jakaa ne sosiaaliseen mediaan tai verkkoalbumeihin.

    EOS Utility -ohjelmisto

    EOS 80D

    EOS Utility -ohjelmisto

    Yhdistä kameraan mistä tahansa PC- tai Mac-tietokoneella. EOS Utility -ohjelmistolla voit siirtää kuvia ja käyttää kameraa etänä.

    Canon-valokuvausopas

    Canon-valokuvausopas

    Valokuvausopas-sovellus on täydellinen apu visuaaliseen tarinankerrontaan. Se tarjoaa käyttöösi yksilöityä, asiantuntevaa tietoa ja ammattimaista sisältöä silloin, kun sitä eniten tarvitset. Herätä tarinasi henkiin ennennäkemättömällä tavalla!

    Lue lisää

    Lataa Canon-valokuvausopas iTunesista
    Lataa Canon-valokuvausopas Androidille

    Arvostelut

    Tekniset tiedot

    f1_8-2_8

    Saat laadukkaat ja elävän yksityiskohtaiset kuvat.

    1,0 tuuman CMOS-kuvake

    Tehokkaan DIGIC-kuvaprosessorin ansiosta kamera reagoi nopeasti ja tallentaa värit todenmukaisesti.

    DIGIC 7

    Kuvaa tiivistä toimintaa jopa 7 kuvaa sekunnissa.

    Full HD 60p -videot

    Tarkenna kuvauskohteisiin ja seuraa niitä koko kuva-alueella.

    vari-angle_KF

    Käytä eri kuvakulmia.

    EOS_movie_KF

    Kuvaa videoita jopa 1080p:n tarkkuudella ja 60 kuvan sekuntinopeudella.

    Dual Pixel AF

    Tarkenna kuvat ja videot tasaisesti jatkuvalla tarkennuksella Kuvaus näytöllä -tilassa.

    Wi-Fi NFC

    Yhdistä ja jaa helposti

    inteligent

    Näet kuvaus- ja tarkennustiedot kuvauskohteen päällä peittokuvana kuvaamisen aikana.

    Awards


    kampanja

    EISA Awards 2016

    Suositellaan sinulle