EOS 80D

Tämän monipuolisen Wi-Fi-yhteydellä liitettävän digitaalisen järjestelmäkameran intuitiivisesti toimivat säädöt ja innovatiivinen tekniikka avaavat uusia ovia valokuvauksen maailmaan. Huippunopealla kameralla voit kuvata luovasti ja saat aina vaikuttavan laadukkaan lopputuloksen.

Edut

 • Nopea kamera, joka pysyy aina mukana toiminnassa
 • Vaikuttavan laadukkaita kuvia ja videoita lähes missä tahansa olosuhteissa
 • Kaikki mitä tarvitset oman valokuvaustekniikkasi kehittämiseen
 • Sopii erityisesti luovaan videokuvaukseen
 • Kuvaa, yhdistä ja jaa kuvat ja videot helposti

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EOS 80D

Vapauta luovuutesi


Nopeasti ja intuitiivisesti toimivat säädöt ja innovatiivinen tekniikka auttavat ottamaan uusia askeleita syvemmälle valokuvauksen ja videokuvauksen maailmaan. Voit kuvata nopeatahtista toimintaa hyödyntämällä 7 kuvaa sekunnissa kuvaavaa jatkuvaa kuvausta ja nopeasti reagoivaa 45 ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen automaattitarkennusjärjestelmää, joka toimii erittäin tarkasti monenlaisissa valaistusolosuhteissa ja useiden erilaisten objektiivien kanssa.

Vaikuttava kuvanlaatu


24,2 megapikselin APS-C CMOS -kennon ja tarkan valotuksen takaavan 7 560 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturin ansiosta saat missä tahansa tilanteessa eloisia ja yksityiskohtaisia kuvia, joissa näkyy kuvaushetken tunnelma. Kameran laaja ISO-herkkyysalue ulottuu arvosta ISO 100 arvoon ISO 16 000, ja sitä hyödyntämällä kameralla voi kuvata upeita kuvia heikossa valaistuksessa. Välkynnän tunnistus varmistaa tasaisen valotuksen kuvattaessa välkkyvien keinovalojen valossa.

Hallitse kuvausta ja kehitä valokuvaustekniikkaasi


Kameran älykäs etsin kattaa 100 prosenttia kuva-alasta, ja sen kautta näet sommittelun aikana kaiken, mitä haluat kuvata. Saat myös kuvausasetukset nopeasti näkyviin etsimeen. Suuren, kääntyvän, 7,7 cm:n nestekidekosketusnäytön avulla voit kokeilla luovia kuvauskulmia ja käyttää kameran säätöjä helposti. Näyttöä voi käyttää myös sommitteluun ja toiminnan kuvaamiseen Kuvaus näytöllä -tilassa 5 kuvaa sekunnissa jatkuvan automaattitarkennuksen avulla.

Entistä parempia videoita


Kuvaa Full HD 60p -videoita ja luo sulavasti eteneviä toimintajaksoja tai hidastettuja videoita eri kuvataajuuksilla MP4-muodossa. Tehokas Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmä seuraa liikkuvia kohteita, ja intervallivideotoiminnon, HDR-tilan ja luovien suotimien avulla voit lisätä erikoistehosteita suoraan kamerassa.

Jaa ja etäkuvaa helposti


Kameran yhdistäminen ja hallinta sekä kuvien ja videoiden kuvaaminen etäyhteydellä onnistuu helposti NFC-* ja Wi-Fi-toiminnon* ja Camera Connect -sovelluksen avulla yhteensopivilla älypuhelimilla ja taulutietokoneilla. Kameralla voi etäkuvata voi myös käyttämällä EOS Utility -ohjelmistoa Macilla tai muulla tietokoneella. Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä voi myös siirtää sisältöä Canon Connect Stationiin tai tulostaa kuvia yhteensopivilla tulostimilla.

* Käytettäessä yhteensopivia laitteita.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EOS 80D ominaisuuksista ja toiminnoista.

Vapauta luovuutesi

Tällä tehokkaalla, monipuolisella ja nopeasti reagoivalla kameralla voit vapauttaa luovuutesi. EOS 80D sopii täydellisesti niin urheilukuvien, muotokuvien, maisemakuvien, kaupunkikuvien ja matkakuvien ottamiseen kuin kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Kameran innovatiivisen tekniikan ansiosta sillä voi myös kuvata vaikuttavia ammattitasoisia videoita missä tahansa tilanteessa.

0%
  Whats in the box

  Nopea kamera, joka pysyy aina mukana toiminnassa

   

  EOS 80D

  Tutki valokuvauksen mahdollisuuksia

  Toimi vaiston varassa ja ikuista urheilu- ja eläinmaailman vauhdikkaat hetket tehokkaalla automaattitarkennusjärjestelmällä, 7 kuvan sekuntinopeudella ja mukautettavilla säätimillä.

  EOS 80D

  45 ristikkäistyyppisen pisteen automaattitarkennusjärjestelmä

  Ikuista sekunnin murto-osien mittaiset hetket huipputerävästi urheilukentän valonheittimien alla. Tarkka ja nopea automaattitarkennus toimii myös hankalissa valaistusolosuhteissa aina valaistusarvoon –3 EV asti.  45 ristikkäistyyppisen pisteen automaattitarkennusjärjestelmässä voit valita sommitteluusi parhaiten sopivan tarkennuspisteen tai alueen ja hallita tarkasti tarkennusaluetta, joten saat upeita tuloksia riippumatta kohteen sijainnista kuva-alalla.

  Jatkuva kuvaus 7 kuvaa sekunnissa

  Ikuista ohikiitävät hetket täydellä resoluutiolla 7 kuvan sekuntinopeudella. Ihanteellinen valinta urheilu- ja eläinkuvaamiseen.

  0%
   EOS 80D

   27 automaattitarkennuspistettä, jotka toimivat jopa aukolla f/8

   Automaattitarkennuksen 27 pistettä toimivat jopa aukolla f/8, joten saat tarkkoja kuvia myös erilaisten objektiivien ja polttovälin muuttajien kanssa.

   Mukautettavat säädöt

   Nauti keskitason EOS-rungon hallintamahdollisuuksista ja joustavuudesta: mukautettavat säätimet, LCD-yläpaneeli ja Live View -näyttö tekevät asetusten säätämisestä helppoa ja nopeaa.

   EOS 80D

   Vaikuttavan laadukkaita kuvia ja videoita lähes missä tahansa olosuhteissa

   Tuo luovuutesi esiin laadukkailla kuvilla EOS 80D:n 24,2 megapikselin APS-C CMOS -kenno ja DIGIC 6 -prosessori tuottavat vaihtelevissa valaistusolosuhteissa yksityiskohtaisia, värikkäitä ja tunnelmallisia kuvia, jotka ovat heti valmiita muokattavaksi tai jaettavaksi.

   EOS 80D

   7 560 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturi

   7 560 pikselin RGB- ja infrapuna-anturi tunnistaa sekä infrapunavalon että näkyvän valon ja takaa tarkan ja tasaisen valotuksen lähes missä tahansa olosuhteissa.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Luonnollisia kuvia vähäisessä valossa

   Kameran laaja ISO-herkkyysalue ulottuu arvosta ISO 100 arvoon ISO 16 000 (H:25 600). Voit siis kuvata heikossa valaistuksessa ilman salamaa ja saada todenmukaisia kuvia, joissa näkyy kuvaushetken tunnelma.

   Välkynnän tunnistus

   Välkynnän tunnistus varmistaa tasaisen valotuksen ja tasaiset värit kuvattaessa kuvasarjoja välkkyvässä keinovalossa.

   0%

    Kaikki mitä tarvitset kuvauksen hallintaan ja oman valokuvaustekniikkasi kehittämiseen

    Älykäs etsin

    Kameran älykäs etsin kattaa noin 100 prosenttia kuva-alasta, joten näet koko kuva-alan reunasta reunaan. Etsimeen saat myös kuva-asetukset näkyviin nopeasti. Kolme kuvaa sekunnissa kuvaavan hiljaisen jatkuvan kuvauksen avulla voit kuvata huomaamattomasti.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Kääntyvä nestekidenäyttö ja kuvaus näytöllä -toiminto

    Kokeile luovia kuvakulmia ja käytä kameraa intuitiivisesti 7,7 cm:n kääntyvän Clear View II -nestekidekosketusnäytön avulla. Käyttämällä Kuvaus näytöllä -tilaa voit sommitella ja kuvata uusista kuvakulmista 5 kuvaa sekunnissa Dual Pixel CMOS -tarkennuksella.

    Integroitu Speedlite-lähetin

    Kokeile luovaa valaistusta ulkoisten Canon Speedlite -salamalaitteiden ja EOS 650D -kameran integroidun Speedlite-lähettimen avulla.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS-järjestelmä

    Kattavan EOS-järjestelmän EF-objektiivit ja lisävarusteet avaavat uudenlaisia luovia kuvausmahdollisuuksia.

    EOS 80D

    EOS 80D

    Ammattitason äänenlaatu
    Hallitse äänen tasoa tarkasti kameran valikon säätimillä ja tallenna ammattilaatuista ääntä kameran kuuloke- ja mikrofoniliitäntöjen kautta.

    Tuki eri tiedostomuodoille
    Kuvaa videoita MP4- ja MOV-tiedostomuodoissa ja käytä erilaisia kuvataajuuksia ja koodekkeja helppoon editointiin ja säilytykseen.

    EOS 80D

    Tehokas yhdistelmä videokuvaukseen

    Kun haluat erinomaisen videokuvausratkaisun, yhdistä EOS 80D -kamera ja monipuolinen EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM -objektiivi, jonka Nano USM -tekniikka varmistaa tasaisen ja hiljaisen tarkennuksen videoissa ja huippunopean automaattitarkennuksen valokuvissa. Lisävarusteena myytävä PZ-E1-zoom-sovitin tehostaa zoomin käyttöä videokuvaamisessa entisestään.

    Välitön NFC-yhteys

    EOS 80D

    Välitön NFC-yhteys

    Yhdistä kamera yhteensopiviin Android-laitteisiin* yhdellä napautuksella NFC-tekniikan avulla ja muodosta yhteys muista laitteista käyttämällä Wi-Fi-avainta. * Käytettäessä yhteensopivia Android-laitteita

    Suora jakaminen

    EOS 80D

    Suora jakaminen

    Voit jakaa kuvia ja videoita suoraan sosiaaliseen mediaan ja pilvipalveluihin kodin Wi-Fi-verkon kautta tai tulostaa langattomasti yhteensopivilla tulostimilla. Myös kameroiden välinen jakaminen on mahdollista yhteensopivilla laitteilla.

    Canon Connect Station -asema

    EOS 80D

    Canon Connect Station -asema

    Kosketa EOS 80D -kameralla Connect Stationia ja tallenna valokuvat ja videot NFC-yhteydellä, jolloin voit katsella niitä helposti HDTV:llä tai jakaa ne sosiaaliseen mediaan tai verkkoalbumeihin.

    EOS Utility -ohjelmisto

    EOS 80D

    EOS Utility -ohjelmisto

    Yhdistä kameraan mistä tahansa PC- tai Mac-tietokoneella. EOS Utility -ohjelmistolla voit siirtää kuvia ja käyttää kameraa etänä.

    Canon-valokuvausopas

    Canon-valokuvausopas

    Valokuvausopas-sovellus on täydellinen apu visuaaliseen tarinankerrontaan. Se tarjoaa käyttöösi yksilöityä, asiantuntevaa tietoa ja ammattimaista sisältöä silloin, kun sitä eniten tarvitset. Herätä tarinasi henkiin ennennäkemättömällä tavalla!

    Lue lisää

    Lataa Canon-valokuvausopas iTunesista
    Lataa Canon-valokuvausopas Androidille

    Arvostelut

    Tekniset tiedot

    f1_8-2_8

    Saat laadukkaat ja elävän yksityiskohtaiset kuvat.

    1,0 tuuman CMOS-kuvake

    Tehokkaan DIGIC-kuvaprosessorin ansiosta kamera reagoi nopeasti ja tallentaa värit todenmukaisesti.

    DIGIC 7

    Kuvaa tiivistä toimintaa jopa 7 kuvaa sekunnissa.

    Full HD 60p -videot

    Tarkenna kuvauskohteisiin ja seuraa niitä koko kuva-alueella.

    vari-angle_KF

    Käytä eri kuvakulmia.

    EOS_movie_KF

    Kuvaa videoita jopa 1080p:n tarkkuudella ja 60 kuvan sekuntinopeudella.

    Dual Pixel AF

    Tarkenna kuvat ja videot tasaisesti jatkuvalla tarkennuksella Kuvaus näytöllä -tilassa.

    Wi-Fi NFC

    Yhdistä ja jaa helposti

    inteligent

    Näet kuvaus- ja tarkennustiedot kuvauskohteen päällä peittokuvana kuvaamisen aikana.

    Awards


    kampanja

    EISA Awards 2016

    Suositellaan sinulle