Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Hero.jpg

Yhteensopiva EOS-kameroiden* kanssa, joissa on APS-C-kenno. Yhteensopiva myös peilittömien kameroiden kanssa käytettäessä EF-EOS M -kiinnityssovitinta. * Ei ole yhteensopiva EOS 10D-, EOS D60- eikä EOS D30 -kameroiden kanssa.

18–135 mm:n EF-S-laajakulmaobjektiivi, jossa on hyödynnetty huipputason Nano USM -tekniikkaa

Monipuolinen EF-S-objektiivi video- ja valokuvaukseen

Hyödynnä monipuolinen ja aina mukana kulkeva objektiivi, jonka Nano UMS -tekniikka takaa korkealaatuiset stillvalokuvat ja videot. Voit taltioida henkeäsalpaavia otoksia ohikiitävistä hetkistä nopealla ja sulavan tarkennuksen EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivilla. Hiljainen moottori ei aiheuta häiriöitä ääniraidalle tarkennuksen aikana.

The EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM sopii täydellisesti näihin vaihtoehtoihin:

Suorituskykyinen, kompakti objektiivi, jolla saat upeita valokuvia ja videoita

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM sopii täydellisesti valokuvien ja videoiden kuvaukseen. Siinä on kuvauskohtaiset kuvanvakaintilat, jotka takaavat vakaan lopputuloksen. Nano USM -tekniikka tekee tarkennuksesta nopeaa, sulavaa ja hiljaista videokuvauksen ehdoilla.

Kompakti ja kevyt objektiivi on täydellinen varuste matkoille, eikä sinun tarvitse tinkiä laadusta: värit pysyvät täydellisinä ja kontrasti on erinomainen. Asfääriset ja UD-linssielementit vähentävät väriaberraatiota koko laajalla zoomausalueella sekä video- että valokuvauksessa.

Nano USM -tekniikka – sulava, nopea ja hiljainen

Saat kaikki hetket talteen

Nano USM -tekniikalla varustetun EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivin avulla kuvauskohde voidaan tarkentaa poikkeuksellisen nopeasti. Tämän ja monipuolisen polttovälialueen ansiosta voit taltioida henkeäsalpaavat maisemat, upeat muotokuvat ja nopeatempoisen toiminnan.

Never miss a moment
Professional quality movies made easy

Kuvaa helposti ammattimaisia videoita

Nano USM -tarkennus tuo luonnollisen vaikutelman videoihin. Seurattavien kohteiden automaattitarkennus on erittäin sulavaa. Voit kuitenkin hallita kuvaamista milloin tahansa nopeatoimisella manuaalitarkennusrenkaalla.

Selvitä, mikä mahdollistaa Nano USM -tekniikan

Nano USM -yksikön sisällä on elastinen metallirunko, keraaminen jännite-elementti ja moottoriyksikkö. Moottoriyksikön suuntaa ja nopeutta ohjataan syöttämällä ja säätämällä keraamisen elementin jännitettä. Tuloksena on tarkennusjärjestelmä, joka mahdollistaa sulavan tarkennuksen ja nopeuden hallinnan.

Säilytä vakaus vauhdikkaissa tilanteissa

Terävien valokuvien taltiointi on nyt helppoa neljän askeleen optisen kuvanvakaimen ansiosta. Se vähentää kameran tärähtelyä heikossa valaistuksessa tai zoomauksen aikana, jotta lopputulos olisi laadukas. Kun kuvaat liikkuvaa kohdetta, myös panorointitila tulee automaattisesti käyttöön.

Dynaaminen kuvanvakain varmistaa videokuvan vakauden, kun kuvataan käsivaralta, täydellä zoomauksella tai liikkeessä.

Stay steady amongst the action

Uskomatonta monipuolisuutta koko zoomausalueella

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM taltioi vaivattomasti useita eri kohteita laajan zoomausalueensa ansiosta. Lyhyimmällä polttovälillä voit kuvata laajoja maisemia. Zoomausalueen toisessa päässä voit päästä lähemmäs tapahtumien keskipistettä telepolttovälin ja nopean automaattitarkennuksen ansiosta. Neljän askeleen optinen kuvanvakain pitää kuvat terävinä ja vakaina lähikuvauksessa, heikossa valaistuksessa tai videokuvauksessa.

Taltioi kaikki yksityiskohdat EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivilla

0%

  Ammattitasoinen videokuvaus on nyt helppoa PZ-E1-zoom-sovittimen ansiosta

  Uusi zoom-sovitin on helppo liittää EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivin alla oleviin sähköisiin koskettimiin, jolloin zoomia voidaan käyttää yksinkertaisella vivulla (tai Wi-Fi-yhteydellä, kun käytetään yhteensopivaa EOS-kamerarunkoa). Zoomauksen säätäminen on tarkkaa ja sulavaa, mikä takaa ammattimaisen videolaadun.

  Helppokäyttöinen ja kevyt väline on täydellinen lisävaruste ammattimaiseen videokuvaukseen missä tahansa ympäristössä, olipa kyse nopeatempoisesta toiminnasta, dokumenttiohjelmalle tyypillisestä kuvauksesta tai luovien tehosteiden luomisesta zoomauksen avulla.

  lens

  lens

  Kuvaa tapahtumia tarkasti myös etäältä

  Kun kameraan lisätään PZ-E1-zoom-sovitin, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivin käyttömahdollisuudet monipuolistuvat entisestään, kun zoomia voi ohjata etäyhteyden kautta. 

  Yhdistä EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivi ja PZ-E1-zoom-sovitin yhteensopivaan Wi-Fi-yhteydellä varustettuun EOS-kamerarunkoon, jolloin voit hallita zoomia langattomasti älylaitteellasi ja Canon Camera Connect -sovelluksella.**

  Esimerkkigalleria

  Tutustu galleriaan

  Tekniset tiedot

  Lisävarusteet