Objektiivit järjestelmäkameroihin

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Erittäin monipuolinen Nano USM -tekniikkaa käyttävä zoom-objektiivi, joka sopii nopean toiminnan ja videoiden kuvaamiseen.

18–135 mm:n EF-S-laajakulmaobjektiivi, jossa on hyödynnetty huipputason Nano USM -tekniikkaa

Monipuolinen EF-S-objektiivi video- ja valokuvaukseen
Hyödynnä monipuolinen ja aina mukana kulkeva objektiivi, jonka Nano UMS -tekniikka takaa korkealaatuiset stillvalokuvat ja videot. Voit taltioida henkeäsalpaavia otoksia ohikiitävistä hetkistä nopealla ja sulavan tarkennuksen EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivilla. Hiljainen moottori ei aiheuta häiriöitä ääniraidalle tarkennuksen aikana.

The EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM sopii täydellisesti näihin vaihtoehtoihin:

 • Maisema

  Valokuvaa laajoja maisemia missä tahansa aamusta iltaan. Sopii niin vuoristojen, merimaisemien kuin kaupunkinäkymienkin taltiointiin.

 • Muotokuva

  Taltioi läheistesi ilmeet täydellisinä. Sopii täydellisesti häihin, tapahtumiin ja juhliin.

 • Matkusta

  Matkakuvaus ei ole vain maailmanmatkaajien heiniä – ikuista omat matkahetkesi. Nähtävyydet, verkkaiset päivät ja hetken mielijohteesta tehdyt irrottelut ovat täynnä arvokkaita muistoja.

 • Urheilukuvaus ulkona

  Luo vaikutelma siitä, että olet aivan tapahtumien keskellä. Taltioi täydelliset syötöt, uskomattomat maalisuoritukset ja voiton juhlinta.

Suorituskykyinen, kompakti objektiivi, jolla saat upeita valokuvia ja videoita

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM sopii täydellisesti valokuvien ja videoiden kuvaukseen. Siinä on kuvauskohtaiset kuvanvakaintilat, jotka takaavat vakaan lopputuloksen. Nano USM -tekniikka tekee tarkennuksesta nopeaa, sulavaa ja hiljaista videokuvauksen ehdoilla.

Kompakti ja kevyt objektiivi on täydellinen varuste matkoille, eikä sinun tarvitse tinkiä laadusta: värit pysyvät täydellisinä ja kontrasti on erinomainen. Asfääriset ja UD-linssielementit vähentävät väriaberraatiota koko laajalla zoomausalueella sekä video- että valokuvauksessa.

Nano USM -tekniikka – sulava, nopea ja hiljainen

Saat kaikki hetket talteen

Nano USM -tekniikalla varustetun EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivin avulla kuvauskohde voidaan tarkentaa poikkeuksellisen nopeasti. Tämän ja monipuolisen polttovälialueen ansiosta voit taltioida henkeäsalpaavat maisemat, upeat muotokuvat ja nopeatempoisen toiminnan.

Canon Camera
Canon Camera

Kuvaa helposti ammattimaisia videoita

Nano USM -tarkennus tuo luonnollisen vaikutelman videoihin. Seurattavien kohteiden automaattitarkennus on erittäin sulavaa. Voit kuitenkin hallita kuvaamista milloin tahansa nopeatoimisella manuaalitarkennusrenkaalla.

Selvitä, mikä mahdollistaa Nano USM -tekniikan

Nano USM -yksikön sisällä on elastinen metallirunko, keraaminen jännite-elementti ja moottoriyksikkö. Moottoriyksikön suuntaa ja nopeutta ohjataan syöttämällä ja säätämällä keraamisen elementin jännitettä. Tuloksena on tarkennusjärjestelmä, joka mahdollistaa sulavan tarkennuksen ja nopeuden hallinnan.

Säilytä vakaus vauhdikkaissa tilanteissa

Terävien valokuvien taltiointi on nyt helppoa neljän askeleen optisen kuvanvakaimen ansiosta. Se vähentää kameran tärähtelyä heikossa valaistuksessa tai zoomauksen aikana, jotta lopputulos olisi laadukas. Kun kuvaat liikkuvaa kohdetta, myös panorointitila tulee automaattisesti käyttöön.

Dynaaminen kuvanvakain varmistaa videokuvan vakauden, kun kuvataan käsivaralta, täydellä zoomauksella tai liikkeessä.

Canon Camera

Uskomatonta monipuolisuutta koko zoomausalueella

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM taltioi vaivattomasti useita eri kohteita laajan zoomausalueensa ansiosta. Lyhyimmällä polttovälillä voit kuvata laajoja maisemia. Zoomausalueen toisessa päässä voit päästä lähemmäs tapahtumien keskipistettä telepolttovälin ja nopean automaattitarkennuksen ansiosta. Neljän askeleen optinen kuvanvakain pitää kuvat terävinä ja vakaina lähikuvauksessa, heikossa valaistuksessa tai videokuvauksessa.

Taltioi kaikki yksityiskohdat EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivilla

Ammattitasoinen videokuvaus on nyt helppoa PZ-E1-zoom-sovittimen ansiosta

Uusi zoom-sovitin on helppo liittää EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivin alla oleviin sähköisiin koskettimiin, jolloin zoomia voidaan käyttää yksinkertaisella vivulla (tai Wi-Fi-yhteydellä, kun käytetään yhteensopivaa EOS-kamerarunkoa). Zoomauksen säätäminen on tarkkaa ja sulavaa, mikä takaa ammattimaisen videolaadun.

Helppokäyttöinen ja kevyt väline on täydellinen lisävaruste ammattimaiseen videokuvaukseen missä tahansa ympäristössä, olipa kyse nopeatempoisesta toiminnasta, dokumenttiohjelmalle tyypillisestä kuvauksesta tai luovien tehosteiden luomisesta zoomauksen avulla.

Kuvaa tapahtumia tarkasti myös etäältä

Kun kameraan lisätään PZ-E1-zoom-sovitin, EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivin käyttömahdollisuudet monipuolistuvat entisestään, kun zoomia voi ohjata etäyhteyden kautta. 

Yhdistä EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivi ja PZ-E1-zoom-sovitin yhteensopivaan Wi-Fi-yhteydellä varustettuun EOS-kamerarunkoon, jolloin voit hallita zoomia langattomasti älylaitteellasi ja Canon Camera Connect -sovelluksella.**

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Vastaavat lisävarusteet

 • Objektiivien lisävarusteet

  Lens Hood EW-73B

  Estää hajavaloa pääsemästä objektiiviin ja ehkäisee siten epätoivottujen heijastumien esiintymistä kuvissa.

 • Objektiivien lisävarusteet

  Pehmeä objektiivilaukku LP1116

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Objektiivien lisävarusteet

  Pyöröpolarisaatiosuodin PL-C B 67mm

  Polarisaatiosuodin objektiiveihin, joissa on 67 mm:n suodinkierre.
 • Objektiivien lisävarusteet

  67 mm:n objektiivin suojasuodin

  Suojaa objektiivin etuelementtiä lialta ja naarmuuntumiselta. Sopii objektiiveihin, joissa on 67 mm:n suodinkierre.
 • Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM
  Arvostelut

  Saatat pitää myös seuraavista...

  Neljä asiantuntijoidemme valitsemaa vaihtoehtoista objektiivia EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiiville.

  1. * Canonin malliarvoilla testaama. Kameran malli ja kuvausolosuhteet vaikuttavat todelliseen käyttönopeuteen. Testattu tarkentamalla äärettömästä tarkennuksen vähimmäisetäisyyteen.

   ** Katso lisätietoja teknisistä tiedoista.