Huipputason tekniikka tuottaa parasta järjestelmäkameroiden kuvanlaatua

Markkinoiden edistyneimpiin kuuluva järjestelmäkamera tarjoaa huipputason kuvanlaadun 50,6 megapikselin resoluution ansiosta. Kameran low-pass-suodin on poistettu, jotta yksityiskohdat näkyisivät entistäkin tarkemmin.

0%

  Tulosta taidelaatuisia kuvia jopa yli A0-kokoisena

  Kahden tehokkaan DIGIC 6 -prosessorin ansiosta voit tulostaa suurikokoisia tarkkoja kuvia – jopa yli A0 – joissa on hyvin vähän kohinaa, luonnolliset ihonvärit ja erinomaisen tarkka värientoisto.

  Entistä selkeämmät kuvat

  Kamerassa ei ole kuvaa pehmentävää low-pass-suodinta, joten suuritarkkuuksiset kuvat ovat entistäkin selkeämpiä ja terävämpiä. Tästä johtuen kamerassa on pieni digitaalisten kuvavirheiden riski, joten EOS 5DS R sopii parhaiten kuvaukseen ulkona tai hallituissa studio-olosuhteissa.

  Reagoi silmänräpäyksessä ja pysy mukana toiminnassa

  Kahden DIGIC 6 -prosessorin ansiosta kuvankäsittely on nopeaa ja kamera reagoi nopeasti, vaikka 50,6 megapikselin kenno tallentaa valtavan määrän tietoa. Tallenna toiminta jatkuvalla kuvauksella, joka ottaa viisi 50,6 resoluution kuvaa sekunnissa, ja kuvaa suoraan tietokoneeseen ja ohjaa kameraa sujuvasti etänä USB 3.0 -liitännän avulla.

  Terävät kuvat kaikkiin tarpeisiin

  Edistyksellinen kohteen seuraus ja tunnistus

  EOS Intelligent Tracking and Recognition (iTR) -tarkennustekniikka tunnistaa kohteet väri- ja kasvotietojen perusteella ja seuraa niiden liikkeitä kuva-alalla. Automaattitarkennuksen tehokkuutta kaikissa tilanteissa voidaan mukauttaa helppokäyttöisellä työkalulla, jolla säädetään tarkennuksen seurantaa kuvausympäristön ja kohteen mukaan, jotta kohteen editse kulkevat muut kohteet eivät häiritse tarkennusta.

  61 pisteen laaja-alainen automaattitarkennus

  Tarkenna nopeasti ja tarkasti jopa hämärässä 61 tarkennuspisteen avulla. Lisätarkkuutta tuovat 41 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä, joista viisi on erittäin herkkiä kaksoisristikkäistyyppisiä pisteitä.

  Tarkennuspisteen valinta

  Käytä kaikkia 61:tä tarkennuspistettä yhdessä tai ryhmittele ne siirrettäviin alueisiin, joilla saat kuvaan myös kuva-alueen reunoilla olevat kohteet. Voit myös valita vain yhden tarkennuspisteen ja tarkentaa kuvan tiettyyn alueeseen.

  Mukautuu joustavasti työtapoihisi

  Sääsuojaus

  Kameran sääsuojauksen ja kestävän magnesiumrungon ansiosta voit jatkaa kuvausta huoletta säällä kuin säällä.

  Kaksi muistikorttipaikkaa

  CompactFlash- ja SD-muistikorttipaikkojen ansiosta käytössäsi on enemmän tallennustilaa, ja voit varmuuskopioida kuvat heti kuvauksen aikana ja jakaa ne helposti.

  Suositellut objektiivit

  Kuvaa uusista näkökulmista suosittelemillamme kiinteän polttovälin objektiiveilla ja zoom-objektiiveilla. Valikoimassamme on niin laajakulmaobjektiiveja maisemakuvaukseen kuin pitkän polttovälin objektiiveja, joilla pääset lähemmäs kohdetta, kun kuvaat urheilua tai luontokuvia. Monet valikoimamme objektiiveista ovat erittäin valovoimaisia, ja ne sopivat erinomaisesti kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Perspektiivinkorjausobjektiiveissa puolestaan on monipuoliset terävyysalueen säätömahdollisuudet.

  Kameran sisäänrakennetut luovat toiminnot

  Laajan dynaamisen alueen kuvat

  Laajan dynaamisen alueen (HDR) kuvien luonti tallentaa kirkkaiden ja varjoisten alueiden yksityiskohdat tarkasti. Se sopii erinomaisesti maisemien ja asetelmien kuvaamiseen luomalla yhdistetyn kuvan kolmesta eri valotuksesta: normaali, alivalotus ja ylivalotus.

  Natural (Aito)

  Art standard (Taide, norm.)

  Art vivid (Taide värik.)

  Art bold (Taide, kylläinen)

  Art embossed (Taide, koho)

  päällekkäisvalotus

  Luo upeita yhdistelmäkuvia kameran päällekkäisvalotuksella, joka kerrostaa kuvia päällekkäin valitsemiesi asetusten mukaan.

  Full HD -EOS-videokuvaus

  Kuvaa Full HD -EOS-videoita ja säädä kuva- ja ääniasetuksia manuaalisesti.

  Ajastintoiminnot

  Sisäisen, ohjelmoitavan ajastimen avulla voit kuvata hidastettuja videoita. Erittäin pitkää valotusaikaa varten sulkimen voi lukita aikavalotustilaan määritetyksi ajaksi.

  Fine Detail (Yksityiskohdat) -kuva-asetus

  Korosta värisiirtymiä ja kennon tallentamia tarkkoja yksityiskohtia Yksityiskohdat-kuva-asetuksella ja säädä JPEG-tiedostojen terävöitysparametreja, kuten "threshold" ja "fineness" – näin voit luoda vaikuttavia kuvia suoraan kamerassa.

  Low-pass-suodin

  Perinteisten digitaalisten järjestelmäkameroiden kennon edessä on alipäästösuodin, joka ehkäisee digitaalisia häiriöitä, kuten moiré-ilmiötä ja värivirheitä. Alipäästösuodin kuitenkin pehmentää kuvaa hieman, joten se on jätetty pois EOS 5DS R -kamerasta kuvan terävyyden parantamiseksi. Suotimen poistaminen voi aiheuttaa digitaalisia kuvavirheitä tietyissä olosuhteissa, joten EOS 5DS R-kamera sopii parhaiten kuvaukseen ulkona tai hallituissa studio-olosuhteissa. Muuhun käyttöön suosittelemme EOS 5DS -kameraa.

  Alkuperäinen EOS 5DS R-kameran kuva

  Terävyys – EOS 5DS R vs. EOS 5DS

  Tuotepalkinnot

  TIPA Awards 2016

  EISA 2015-2016

  Arvostelut

  Tekniset tiedot

  50,6 megapikselin APS-C-kokoinen CMOS-kuvakenno

  50,6 megapikselin CMOS-kenno

  Kaksi DIGIC 6 -prosessoria

  Kaksi DIGIC 6 -prosessoria

  150 000 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturi

  150 000 pikselin RGB- ja infrapunamittausanturi

  Jopa 5,0 kuvaa sekunnissa

  Jopa 5,0 kuvaa sekunnissa

  61 pisteen automaattitarkennus

  61 pisteen automaattitarkennus

  Kuvaus rajausasetuksin

  Kuvaus rajausasetuksin

  USB 3.0

  USB 3.0

  Mirror Vibration Control System -järjestelmä

  Mirror Vibration Control System -järjestelmä

  Ajastinkuvaus

  Ajastinkuvaus

  Näytä kaikki tekniset tiedot

  Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmia ja käyttöoppaita.

  Tuotetuki

  Saatat pitää myös seuraavista...

  Canon Professional Network

  Syventävä katsaus: esittelyssä upeat 50,6 megapikselin EOS 5DS- ja EOS 5DS R-kamerat ja niiden monipuoliset ominaisuudet.

  EOS 7D Mark II

  Rekisteröi tuotteesi

  Kerro itsestäsi ja tilaa Canonin You Connect -uutiskirje, joka on täynnä inspiraatiota, uutisia ja neuvoja.