EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Kompakti, helppokäyttöinen ja monipuolinen – mukana elämäsi kaikissa tapahtumissa

Tutustu uuteen malliin

Discover the EOS 200D

Tutustu EOS 200D -kameraan

Huippuluokan kuvat ja videot helposti

Katso video

Järkevä muotoilu

EOS 200D on alusta asti helppokäyttöinen selkeiden säätöjen ja älypuhelimen näyttöä vastaavan kosketusnäytön ansiosta. Voit kuvata kirkkaalla optisella etsimellä, jonka kautta näet maailman todellisen näköisenä, tai käyttää kääntyvää näyttöä, jotta voit kuvata epätavallisista kuvakulmista.

Katso Canon EOS 200D -kameran tekniset tiedot

EOS 200D
EOS 200D

Kuvia, joista on iloa vuosiksi eteenpäin

Kuvaa 24,2 megapikselin valokuvia, jotka ovat täynnä yksityiskohtaisia ja värejä ja näyttävät upeilta ilman jälkikäsittelyä. Ne sopivat täydellisesti julisteiksi, kuvakirjoiksi tai online-gallerioihin sekä tarinoiden kertomiseen. EOS 200D -kamerassa on maailman nopein näytöllä kuvauksessa käytettävä Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus sekä DIGIC 7 -prosessori, jonka ansiosta sillä voi kuvata myös heikossa valaistuksessa.*

Kuvaa kapealla terävyysalueella

EOS 200D -kameran suuri APS-C-kenno helpottaa kapealla terävyysalueella kuvaamista, mikä sopii erinomaisesti muotokuviin. Näin kasvot säilyvät terävinä kauniisti sumennettua taustaa vasten. Tätä tekniikkaa käyttävät monet ammattivalokuvaajat ympäri maailman.

Entistä kevyempi. Enemmän kuvia. Useammissa paikoissa

EOS 200D on maailman kevyin kääntyvänäyttöinen digitaalinen järjestelmäkamera¹, joka kulkee helposti mukana minne vain. Voit ottaa sen mukaasi matkoille, juhliin tai vaikka kävelylle, kun tunnet olosi luovaksi.

More portable. More photos. In more places

Miten haluat kuvata?

Miten tahansa haluatkin kameraa käyttää, suorituskykyinen EOS 200D on aina valmiina tarkentamaan ja kuvaamaan. Voit kuvata nopeasti toimivalla optisella etsimellä, jonka kautta näet maailman todellisen näköisenä, tai käyttää älypuhelimista tuttua kääntyvää näyttöä ja nauttia maailman nopeimman näytöllä kuvauksessa käytettävän automaattitarkennuksen toiminnasta.

How will you shoot?
Movies made easy too

Helppoa videokuvausta

Laadukkaat Full-HD -videot on helppo tallentaa jatkuvan Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen avulla.

Katso video

Oppaasi parempaan valokuvaukseen

EOS 200D -kameran käyttöliittymäopasteet auttavat sinua valitsemaan asetukset, joilla saat haluamasi tehosteet. Aivan kuin sinulla olisi oma henkilökohtainen valokuvausopettaja.

A lesson in great photography

Toimii yhdessä älylaitteiden kanssa

Voit selata, muokata ja jakaa EOS 200D -kameran kuvia helposti älypuhelimella tai tabletilla². Aina käytössä olevalla Bluetooth Low Energy -ominaisuudella voit luoda yhteyden kameraan, vaikka se olisi laukussasi.

In partnership with your smart devices

Canon-valokuvausopas

Valokuvausopas-sovellus on täydellinen apu visuaaliseen tarinankerrontaan. Se tarjoaa käyttöösi yksilöityä, asiantuntevaa tietoa ja ammattimaista sisältöä silloin, kun sitä eniten tarvitset. Herätä tarinasi henkiin ennennäkemättömällä tavalla!

Lue lisää

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Tervetuloa tutustumaan EOS-järjestelmään

Luovuutesi karttuessa karttuvat myös kamerajärjestelmämme, lisävarusteemme ja objektiivimme.

Lue lisää

Tekniset tiedot

24.2 megapixel

24,2 megapikseliä

Tarkkuus

5fps

5 kuvaa/s

Jatkuva kuvaus

Max ISO 25,600

Suurin ISO-herkkyys 25600

Laajennettavissa ISO-herkkyyteen 51200

EOS Movies

EOS-videot

Full HD 60p -videot

Optical viewfinder

Optinen etsin

9 pisteen automaattitarkennus

DIGIC 7

DIGIC 7

Kuvaprosessori

Live View

Kuvaus

Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus

Wireless link

Langaton yhteys

Bluetooth®, NFC ja Wi-Fi

Katso kaikki tekniset tiedot

Key Feature
What’s in the box

Pakkauksen sisältö

EOS 200D -digitaalikameran runko

Silmäsuojus EF

Kamerasuojus R-F-3

Kaulahihna EW-400D

Akkulaturi LP-E17 (akkutilan kannen kanssa)

Akkupakkaus LP-E17E

Virtajohto

Suositellut objektiivit

Yhteensopivat lisävarusteet

Katso myös

*250D (musta/hopea) on markkinoiden kevyin digitaalinen järjestelmäkamera, jossa on APS-C-kenno ja helppokäyttöinen LCD-näyttö. Mukana CIPA-suosituksien mukainen akku ja muistikortti. Tilanne 9.4.2019 (Canonin tutkimuksen perusteella).

Sovellukset

* APS-C-kokoista kennoa käyttävissä digitaalisissa järjestelmäkameroissa, joissa vaihe-eroon perustuva automaattitarkennus, 14.2.2017, perustuu Canonin tutkimukseen.

Mitattu CIPA-standardin sekä sisäisen mittausmenetelmän mukaisesti. Mittauksessa käytettiin EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM -objektiivia 55 mm:n polttovälillä, yhden pisteen automaattitarkennusta keskimmäinen tarkennuspiste valittuna, kertatarkennusta ja Kuvaus näytöllä -tilaa siten, että kuva otettiin painamalla laukaisinta. Manuaalitila käytössä, valotusarvo EV12 (ISO 100 huoneenlämpötilassa).

¹ Kevyin APS-C-kennokoon järjestelmäkamera, jossa on kääntyvä näyttö. Väittämä koskee mustaa mallia. Paino on noin 453 g CIPA-testausstandardien mukaan mitattuna. 28.6.2017, perustuu Canonin tutkimukseen.

² Laitteessa on oltava iOS 8.4- tai Android 5.0 -käyttöjärjestelmä tai uudempi. Canon Camera Connect -sovellus on saatavana Applen App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Älylaitteen ja kameran välinen aina päällä oleva Bluetooth®-yhteys edellyttää ensiasetusten tekemistä Canon Camera Connect -sovelluksella. Bluetooth®-yhteyden vakaus riippuu älylaitteen mallista ja muista ympäristömuuttujista. Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth® SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Inc. käyttää niitä lisenssin nojalla. Kaikki muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä. Vaatimuksena Bluetooth®-versio 4 tai uudempi ja iOS 8.4- tai Android 5.0 -käyttöjärjestelmä tai uudempi.

Canon EOS 200D
Arvostelut

Awards