eur-lifestyle_hero

MegaTank-tulostimet

Canon MAXIFY GX5550

Vastaa yrityksesi tarpeisiin ja hyödynnä edistyksellistä tulostusmateriaalin käsittelyä ja alhaisia käyttökustannuksia pienikokoiseen ja käyttäjäystävälliseen muotoiluun paketoituna. Ei hössötystä, vain korkealaatuisia tulosteita.

 • Vastaa yrityksesi tarpeisiin

  Sopii erinomaisesti vähittäiskauppa-, logistiikka- ja apteekki-ympäristöihin. Tulosta monenlaisille papereille, kiiltäville etiketeille, kirjekuorille, toimituskuiteille kiitos monipuolisen materiaalin käsittelyn.

 • Pienemmät kustannukset – pysyvästi

  Riittoisien musteiden ansiosta tulostuu jopa 14 000 sivua yhdellä väriainesarjalla tai 6 000 sivua yhdellä mustalla mustepullolla.3. Säästötilassa kulut ovat vieläkin pienemmät4.

 • Kestäviä asiakirjoja nopeasti ja luotettavasti

  Terävälaatuisten ja yksityiskohtaisten asiakirjojen tulostusnopeus on 24 mustavalkosivua minuutissa ja 15,5 värisivua minuutissa.2. Pigmenttipohjaisilla musteilla tulostetut tulosteet kestävät korostuskynän merkintöjä, hankausta ja vettä.

 • Korkea kapasiteetti, kätevä koko

  Nosta tuottavuutta ilman, että tilaa tarvitsee uhrata tällä kätevän kokoisella laitteella, johon mahtuu kaksi mustekasettia 250 sivun kapasiteetilla kasettia kohden sekä takalokero, jossa on 100 sivun kapasiteetti.

 • Mutkaton käyttää

  Minimoi seisokit vaihdettavalla hukkavärisäiliöllä ja mustepulloilla ja tarkista tulostimen tila helposta käyttöliittymästä vain yhdellä vilkaisulla.

 • Pidä asiakirjat turvassa

  Verkon tietoturvaa on parannettu, joten arkaluontoisten asiakirjojen tulostus onnistuu huoletta.

 • Tekniset tiedot

  • Joustava materiaalinkäsittely

   Tulostusmateriaaleja on laajasti tarjolla ohuesta paperista maksuun, valokuva paperiin, kirjekuoriin, etiketteihin ja julisteisiin.

  • Riittoisat mustepullot

   Musta mustepullo riittää 6 000 sivun tulostamiseen ja värimustesarjalla voi tulostaa jopa 14 000 sivua3.

  • Nopea tulostus

   Paranna tuottavuutta tulostamalla 24 mustavalkosivua tai 15,5 värisivua minuutissa2.

  • Suojattu yhteys

   Sekä LAN- että WLAN-yhteyksissä on parannettu verkon tietoturva, jotta asiakirjasi pysyvät suojassa.

  • 2,7 tuuman LCD-värikosketusnäyttö

   Laitteen käyttö on intuitiivista.

  • 600 arkin paperikapasiteetti

   Tulosta yhtäjaksoisesti 100 sivun takalokeron sekä 150 sivun etukasetin ansiosta.

  • Intuitiivinen käyttökokemus

   LED-tilapalkin ja läpikuultavan luovutustason ansiosta tulostimen tilan tarkistaminen on vaivatonta ja mustekasettien ja pullojen vaihtaminen helppoa.

  • Sopii Mac- ja Windows-käyttäjärjestelmiin

   Käyttö onnistuu helposti käyttöliittymän kautta ja mobiililaitteissa Canon PRINT -sovelluksen kautta.

  eur_witb

  Pakkauksen sisältö

  • MAXIFY GX5550

  • Virtajohto

  • GI-56 PGBK x 1

  • GI-56 C x 1

  • GI-56 M x 1

  • GI-56 Y x 1

  • Käyttöoppaat ja muut asiakirjat

  Canon MAXIFY GX5550
  Arvostelut

  eur-pharmaceutical_lifestyle

  Erinomainen kaikissa ympäristöissä

  Lääketeollisuus

  Tulosta suuria määriä ohjeistuslehtisiä, reseptitarroja ja valmiita kirjekuoria murehtimatta musteen loppumista tai verkon turvallisuutta.

  Vähittäismyynti

  Tulosta laskut ja kirjeenvaihto ohuelle paperille luotettavasti, nopeasti ja ympäristövastuullisesti. Luo itse korkealaatuisia myyntipistemateriaaleja, kampanjabannereita ja etikettejä.

   eur-retail_lifestyle_
  eur-logistics_lifestyle

  Kuljetusta koskevat tiedot

  Tulosta erilaiset etiketit ja toimitusmuistiinpanot mahdollisimman vähällä vaivalla moneen tulostusmateriaaliin taipuvien kasettien ansiosta.

  Vastaavia tuotteita

 • MAXIFY GX

  MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX5050

  Korkealaatuisia tulosteita joka päivä kompaktilla suuren kapasiteetin MegaTank-tulostimella.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX6050

  Korkealaatuisia asiakirjoja edullisesti joka päivä. Suuren kapasiteetin MegaTank-tulostimien käyttökulut ovat keskimäärin 90 % pienemmät kuin muissa markkinoiden suosituimmissa laser- ja mustesuihkutulostimissa.
 • MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX6550

  Kolmitoiminen yritystulostin, jossa on automaattinen kaksipuolinen asiakirjansyöttölaite – edestäkäytön ja riittoisan MegaTank-suunnittelun ansiosta erinomainen tuottavuus pienemmissäkin tiloissa.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX7050

  Korkealaatuisia asiakirjoja edullisesti joka päivä. Suuren kapasiteetin MegaTank-tulostimien käyttökulut ovat keskimäärin 90 % pienemmät kuin muissa markkinoiden suosituimmissa laser- ja mustesuihkutulostimissa.
  1. Kokonaiskustannukset perustuvat laitteiston hankintahintaan sekä musteen tai väriaineen hintaan tietyn ajan kuluessa (katso alla olevat ehdot). Huomaa, että kokonaiskustannuksiin voivat vaikuttaa myös muut vaihtelevat kustannukset, kuten muut tarvikkeet, muste- ja väriainepakkauksien tai suuren kapasiteetin muste- ja väriainepakkauksien hankinta, huolto- ja korjauskulut, virrankulutus ja varaosat.

   Kustannussäästö on laskettu arvioimalla 1 000 sivun tulostuskustannukset kuukaudessa (50 % väri ja 50 % mustavalko) 60 kuukauden aikana (5 vuotta).

   Kokonaiskustannukset perustuvat seuraavaan laskelmaan: [CPP-värilaite x väritulostusmäärä keskimäärin – väriaine-/mustekasetin sivumäärä] ja [CPP-mustavalkolaite x mustavalkotulostusmäärä keskimäärin – väriaine-/mustekasetin sivumäärä] + [laitteiston hinta] + [hukkavärisäiliö (vain MAXIFY GX -mallit)].

   Käyttökuluvertailuun on otettu 10 myydyintä värilasertulostinta ja 10 myydyintä mustesuihkutulostinta. Lähde: IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020). Tulostimien keskimääräinen myyntihinta (euroina) on saatu IDC:n EMEA Hardcopy Tracker -raportista (Q1 2020 - Q3 2020). Tarvikkeiden hintatiedot on saatu valmistajien virallisilta verkkosivuilta.

   Canon MAXIFY GX7000-, Canon MAXIFY GX6000- ja Canon MAXIFY GX5000 -laitteiden ja niiden tarvikkeiden hintoina on käytetty kokonaiskustannuksia laskettaessa ohjevähittäishintaa, joka sisältää arvonlisäveron. Laskelmissa on huomioitu arvonlisävero, mutta ei toimituskuluja. Hintoja voidaan muuttaa markkinaolosuhteiden mukaan.

   Tulostuskustannukset perustuvat sekä Canon-tulostimissa että kilpailijoiden tulostimissa käytettyihin oletusasetuksiin. Tämä vastaa ISO-/IEC-standardin mukaisen musteen riittoisuustestin ehtoja.

   Sivukohtaiset kustannukset laskettiin valmistajan verkkosivuilla ilmoitetuista kulutustarvikkeiden myyntihinnoista, jotka jaettiin valmistajan julkaisemilla riittoisuustiedoilla. Nämä tiedot ovat julkisesti saatavilla. Sivukohtaiset kustannukset perustuvat ISO/IEC24712-standardin mukaisiin testikuvioiden tulostussimulaatioihin mustesuihkutulostimissa ja ISO/IEC 19798 -standardin mukaisiin vastaaviin simulaatioihin värilasertulostimissa.

   Eri laitteiden tekniset tiedot ja suorituskykytiedot on kerätty julkisista saatavilla olevista tiedoista, kuten valmistajien omista esitteistä ja verkkosivuilta. Canonin ja kilpailijoiden väriaineiden ja musteiden riittoisuudet on ilmoitettu valmistajien julkaisemissa teknisissä tiedoissa.

   Tasapuolisen vertailun ja tarkkojen mittaustietojen varmistamiseksi tarvikkeiden riittoisuustiedot on otettu valmistajien korkealuokkaisimman musteen tai väriaineen tiedoista ISO-standardien mukaisesti. Vertailussa ei ole käytetty yhdistelmäpakkauksia, suurpakkauksia tai monipakkauksia. Nämä tiedot ovat julkisesti saatavilla.
  2. A4-asiakirjan tulostusnopeus tavalliselle paperille perustuu ISO/IEC 24734 -toimistoluokan ESAT-testin mukaan mitattuihin keskiarvoihin.
  3. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 24712 -standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään vaihto.
  4. Säästötila vähentää musteen kulutusta laskemalla tummuusastetta. Säästötilassa voi tulostaa 50 % enemmän mustavalkosivuja kuin vakiotilassa.
  5. Kaikki tiedot perustuvat Canonin vakiotestimenetelmiin, ellei toisin mainita.
   Tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta.