Canon MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Tuottava, tehokas ja luotettava. Tulostusnopeus 24 mustavalko- ja 15,5 värimallisivua minuutissa, musteen riitto 2 500 sivua, alhaiset käyttökustannukset ja Wi-Fi – täydellinen pieniin toimistoihin.

iB4050_Detail

Edut

 • Nopea tulostus: 24 mustavalko- ja 15,5 värimallisivua minuutissa
 • Wi-Fi- ja lähiverkkoyhteydet
 • Tulostus suosituista pilvipalveluista
 • Riittoisat musteet: 2 500 mustavalko- tai 1 500 värisivua
 • Suuri 500 arkin kapasiteetti

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon MAXIFY iB4150

Raskaan sarjan tulostin kiireisiin toimistoihin


Tämä nopea, tehokas ja taloudellinen värimustesuihkutulostin sopii mihin tahansa pientoimistoon. 500 arkin paperikasetilla varustettu Canon MAXIFY iB4150 tuottaa erittäin laadukasta tulostusjälkeä. DRHD-musteen ansiosta tulosteiden värit ovat kirkkaat ja tekstit terävät. Canon MAXIFY iB4150 tulostaa jopa 24 mustavalkomallisivua ja 15,5 värimallisivua minuutissa. Ensimmäisen sivun tulostusaika on vain 6 sekuntia.

Äärimmäistä taloudellisuutta


Canon MAXIFY iB4150 on suunniteltu alentamaan käyttökustannuksia. Laitteen virrankulutus on pieni, ja sen värikasetit voi vaihtaa yksittäin. Mustan kasetin riitto on 2 500 sivua ja värikasettien 1 500, joten voit rauhassa keskittyä töihisi huolehtimatta kasettien vaihtamisesta. Lisäksi saatavilla on neljän värin monipakkaus, joka on entistäkin kustannustehokkaampi.

Monipuoliset tulostusominaisuudet


Canon MAXIFY iB4150:n ansiosta saat enemmän aikaan. Toimiston tulostusrutiinit hoituvat käden käänteessä kaksipuolisen tulostuksen ja useiden paperityyppien tuen ansiosta. Voit tulostaa tavallisille A4-arkeille, tarroihin, kirjekuoriin ja valokuvapaperille. Canon MAXIFY iB4150 on täynnä helppokäyttöisiä ominaisuuksia, joiden avulla hoidat kaikki tyypillisimmät toimiston tulostusrutiinit.

Pilvessä tai mobiilissa


Tulostaminen mobiililaitteista on helppoa, sillä laite tukee -, Apple AirPrint (iOS)-, Mopria- ja Canon PRINT -sovelluksia. Voit tulostaa myös monista suosituista pilvipalveluista, kuten Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote ja OneDrive. Sisäänrakennetun tukiaseman ansiosta tulostimeen saa yhteyden älylaitteella myös ilman Wi-Fi-verkkoa.

Helppoa hallintaa


Canon MAXIFY iB4150 tuottaa laadukkaita tulosteita ja parantaa pientoimistojen tuottavuutta, ja sen monipuoliset ominaisuudet helpottavat hallintaa, huoltoa ja seurantaa. Järjestelmänvalvojat voivat helposti määrittää tulostimen asetukset ja rajoittaa toimintojen käyttöä.

Vaivattomasti verkkoon SNMP:n avulla


SNMP (Simple Network Management Protocol) -protokollan ansiosta Canon MAXIFY iB4150 -tulostin on helppo liittää osaksi nykyistä työpaikan verkkoa. SNMP:n avulla voidaan tarkkailla mm. musteen määrää, virhetiloja ja sivumääriä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon MAXIFY iB4150 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Quick 1st Print

Ensimmäisen sivun tulostusaika 6 sekuntia

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Käytä langattomasti ja jaa

Auto 2-sided Print

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

500 Sheet Capacity

Tehokas paperinkäsittely

MAXIFY Cloud Link

Tulostus pilvipalveluista

Smartphone and Tablet print

Canon PRINT -sovellus

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

High Page Yield

Tehokkaat XL-musteet

 • MAXIFY iB4150
 • Virtajohto
 • Mustesäiliöt
 • Asennus-CD Windowsille (Mac-ohjaimet saatavissa verkossa)
 • Käyttöoppaat
 • Faksi-/puhelinkaapeli