MegaTank-tulostimet

Canon MAXIFY GX6550

Pienikokoinen kolmitoimitulostin, jossa on edestä ladattava automaattinen arkinsyöttölaite. Erinomainen tuottavuus myös ahtaammissa tiloissa. Uudelleentäytettävien mustesäiliöiden ansiosta laitteella päästään valtaviin sivumääriin ja mataliin käyttökustannuksiin.

Tärkeimmät edut

 • Johtamista eturintamassa.

  Tulostinta käytetään kokonaan etupuolelta – edestä täytettävän kaksipuolisen 35 arkin automaattisen syöttölaitteen, jossa on läpikuultava lokero, ansiosta sopii erinomaisesti ahtaisiin tiloihin, kuten tiskien alle.

 • Korttien yksinkertainen ja nopea skannaus

  Älykäs rakenne poistaa tarpeen avata skanneria lainkaan. Henkilökorttien ja pienten asiakirjojen skannaaminen käy nopeasti ja helposti.

 • Pienemmät kustannukset – pysyvästi

  Riittoisien musteiden ansiosta tulostuu jopa 14 000 sivua yhdellä väriainesarjalla tai 6 000 sivua yhdellä mustalla mustepullolla. Säästötilassa kulut ovat vieläkin pienemmät.

 • Kestävät kaksipuoliset asiakirjat

  Edukseen erottuvien asiakirjojen tulostusnopeus on 24 kuvaa minuutissa mustavalkoisena ja 15,5 kuvaa minuutissa värillisenä. Pigmenttipohjaisilla musteilla tulostetut asiakirjat kestävät korostuskynän merkintöjä, hankausta ja vettä.

 • Kompakti tehopakkaus

  2,7 tuuman värillisen LCD-kosketusnäytön, 250 arkin kasetin ja 100 arkin takalokeron ansiosta kiireisetkin työsumat selvitetään kevyesti. Voit käsitellä erilaisia materiaaleja – jopa 1,2 metrin pituisia bannereita.

 • Muodosta yhteys

  Tulosta ja yhdistä pilveen Canon PRINT -sovelluksella Yhteensopiva Apple AirPrintin (iOS) ja Moprian (Android) kanssa, parannettu verkon tietoturva: kaikki turvallisesti suojassa.

 • Tekniset tiedot

  • Kolmitoimilaite

   Tulosta, kopioi ja skannaa yhdellä kompaktilla laitteella

  • 35 arkin kaksipuolinen automaattinen syöttölaite

   Edestä käytettävä kaksipuolinen automaattinen asiakirjansyöttölaite, jossa on läpikuultava lokero

  • Nopeudet minuutissa 24 (MV) / 15,5 (väri)

   Nopea tulostus lisää tehokkuutta

  • Säästötila

   Musta mustepullo riittää jopa 9 000 mustavalkosivun tuottamiseen ja yksi värimustepullosarja jopa 21 000 värisivun tulostamiseen.

  • Korkealaatuista tulostusta

   Terävä ja selkeä tulostusjälki, korkealaatuiset ja kestävät yritysasiakirjat

  • 350 arkin kapasiteetti

   250 arkin etukasetti suurten määrien tulostamiseen, 100 arkin takalokero

  • Mac, Windows ja Chrome

   Toimii kaikkien yleisimpien tietokoneiden käyttöjärjestelmien kanssa

  • Suojattu Wi-Fi- ja Ethernet-yhteys

   Parannettu suojaus pitää verkkoon liitetyn tulostimen turvassa, kun taas Wi-Fi mahdollistaa langattoman tulostamisen Canon PRINT -sovelluksesta, AirPrintistä, Mopriasta ja pilvestä.

  Erinomainen kaikissa ympäristöissä

 • Majoitus- ja ravitsemisala

  Skannaa henkilöllisyystodistukset, tulosta laskut ja luo korkealaatuista materiaalia, kuten ruokalistoja, yrityslehtisiä ja julisteita, nopeasti ja tehokkaasti – kaikki edestä käytettävällä tulostimella, joka on riittävän pieni mahtuakseen tavallisen baarin tai hotellin vastaanottotiskin alle.

 • Autonvuokraus

  Etuosan viitepisteen ja poisto-ohjaimen ansiosta asiakastunnusten ja ajokorttien skannaaminen onnistuu nopeasti suoraan tiskillä – kortit ja vastaavankokoiset mediat voidaan skannata kantta kokonaan avaamatta. Tulosta laskuja ja vankkoja mainosbannereita.

 • Lääketeollisuus

  Skannaa reseptit nopeasti arkistoon ilman tarvetta avata skanneria kokonaan. Tulosta suuria määriä ohjeistuslehtisiä, reseptitarroja ja valmiita kirjekuoria murehtimatta musteen loppumista.

 • Vähittäismyynti

  Tulosta laskut luotettavasti, nopeasti ja ympäristövastuullisesti. Luo itse korkealaatuisia myyntipistemateriaaleja, kampanjabannereita ja tuote-etikettejä.

 • Pakkauksen sisältö

  • MAXIFY GX6550

  • Neljä riittoisaa mustesäiliötä (1x musta ja 1x C/M/Y)

  • Virtajohto

  • Käyttöoppaat ja muut asiakirjat

  Vastaavia tuotteita

 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX7050

  Korkealaatuisia asiakirjoja edullisesti joka päivä. Suuren kapasiteetin MegaTank-tulostimien käyttökulut ovat keskimäärin 90 % pienemmät kuin muissa markkinoiden suosituimmissa laser- ja mustesuihkutulostimissa.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX6050

  Korkealaatuisia asiakirjoja edullisesti joka päivä. Suuren kapasiteetin MegaTank-tulostimien käyttökulut ovat keskimäärin 90 % pienemmät kuin muissa markkinoiden suosituimmissa laser- ja mustesuihkutulostimissa.
 • MAXIFY GX

  MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX5050

  Korkealaatuisia tulosteita joka päivä kompaktilla suuren kapasiteetin MegaTank-tulostimella.
 • MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX4050

  Monitoimilaite, joka tuo yritykselle merkittäviä säästöjä
 • MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX3050

  Monitoimilaite, joka tuo yritykselle merkittäviä säästöjä
 • Canon MAXIFY GX6550
  Arvostelut

  1. Kokonaiskustannukset perustuvat laitteiston hankintahintaan sekä musteen tai väriaineen hintaan tietyn ajan kuluessa (katso alla olevat ehdot). Huomaa, että kokonaiskustannuksiin voivat vaikuttaa myös muut vaihtelevat kustannukset, kuten muut tarvikkeet, muste- ja väriainepakkauksien tai suuren kapasiteetin muste- ja väriainepakkauksien hankinta, huolto- ja korjauskulut, virrankulutus ja varaosat.
   Kustannussäästö on laskettu arvioimalla 1 000 sivun tulostuskustannukset kuukaudessa (50 % väri ja 50 % mustavalko) 60 kuukauden aikana (5 vuotta).
   Kokonaiskustannukset perustuvat seuraavaan laskelmaan: [CPP-värilaite x väritulostusmäärä keskimäärin – väriaine-/mustekasetin sivumäärä] ja [CPP-mustavalkolaite x mustavalkotulostusmäärä keskimäärin – väriaine-/mustekasetin sivumäärä] + [laitteiston hinta] + [hukkavärisäiliö (vain MAXIFY GX -mallit)].
   Käyttökuluvertailuun on otettu 10 myydyintä värilasertulostinta ja 10 myydyintä mustesuihkutulostinta. Lähde: IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020). Tulostimien keskimääräinen myyntihinta (euroina) on saatu IDC:n EMEA Hardcopy Tracker -raportista (Q1 2020 - Q3 2020). Tarvikkeiden hintatiedot on saatu valmistajien virallisilta verkkosivuilta.
   Canon MAXIFY GX7000-, Canon MAXIFY GX6000- ja Canon MAXIFY GX5000 -laitteiden ja niiden tarvikkeiden hintoina on käytetty kokonaiskustannuksia laskettaessa ohjevähittäishintaa, joka sisältää arvonlisäveron.
   Laskelmissa on huomioitu arvonlisävero, mutta ei toimituskuluja. Hintoja voidaan muuttaa markkinaolosuhteiden mukaan.
   Tulostuskustannukset perustuvat sekä Canon-tulostimissa että kilpailijoiden tulostimissa käytettyihin oletusasetuksiin. Tämä vastaa ISO-/IEC-standardin mukaisen musteen riittoisuustestin ehtoja.
   Sivukohtaiset kustannukset laskettiin valmistajan verkkosivuilla ilmoitetuista kulutustarvikkeiden myyntihinnoista, jotka jaettiin valmistajan julkaisemilla riittoisuustiedoilla. Nämä tiedot ovat julkisesti saatavilla. Sivukohtaiset kustannukset perustuvat ISO/IEC24712-standardin mukaisiin testikuvioiden tulostussimulaatioihin mustesuihkutulostimissa ja ISO/IEC 19798 -standardin mukaisiin vastaaviin simulaatioihin värilasertulostimissa.
   Eri laitteiden tekniset tiedot ja suorituskykytiedot on kerätty julkisista saatavilla olevista tiedoista, kuten valmistajien omista esitteistä ja verkkosivuilta. Canonin ja kilpailijoiden väriaineiden ja musteiden riittoisuudet on ilmoitettu valmistajien julkaisemissa teknisissä tiedoissa.
   Tasapuolisen vertailun ja tarkkojen mittaustietojen varmistamiseksi tarvikkeiden riittoisuustiedot on otettu valmistajien korkealuokkaisimman musteen tai väriaineen tiedoista ISO-standardien mukaisesti. Vertailussa ei ole käytetty yhdistelmäpakkauksia, suurpakkauksia tai monipakkauksia. Nämä tiedot ovat julkisesti saatavilla.
  2. Kaikki tiedot perustuvat Canonin vakiotestimenetelmiin, ellei toisin mainita.
   Tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta.