Canon MAXIFY MB5150 -sarja

MAXIFY MB5150 -sarja

Vaativaan käyttöön soveltuva monitoimitulostin, skanneri, kopiokone ja faksi, joka tulostaa nopeasti (24 mustavalkomallisivua minuutissa) ja jossa on mobiililaitteiden ja pilvipalveluiden tuki. Helppo liittää verkkoon.

MAXIFY MB5150

Edut

 • Nopea tulostus: 24 mustavalko- ja 15,5 värimallisivua minuutissa
 • Langaton tulostus älypuhelimista ja tableteista
 • Pilviyhteydet: skannaus pilveen tai sähköpostiin
 • Riittoisat musteet: 2 500 mustavalko- tai 1 500 värisivua
 • Suuri 250 arkin kapasiteetti ja 50 arkin asiakirjansyöttölaite

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon MAXIFY MB5150 -sarja

Tehokkuutta pieneen toimistoon


Tämä monipuolinen tulostin, skanneri, kopiokone ja faksi sopii erityisesti pieniin toimistoihin, joissa laadukas tulostusjälki ja matalat käyttökustannukset ovat tärkeitä. Huopakynien ja hankauksen kestävät DRHD-pigmenttimusteet takaavat kirkkaat värit, syvät mustan sävyt ja terävät tekstit. Canon MAXIFY MB5150 -sarjan tulostimet tulostavat jopa 24 mustavalkomallisivua ja 15,5 värimallisivua minuutissa. Ensimmäisen sivun tulostusaika on vain 6 sekuntia, ja laite skannaa sivun molemmat puolet kerralla, mikä säästää kallista aikaa.

Huipputaloudellinen


Laitteen taloudellisuus on huippuluokkaa: sen virrankulutus on vain 0,2 kWh (TEC), ja värikasetit voi vaihtaa yksittäin. Mustan kasetin riitto on 2 500 sivua ja värikasettien 1 500, joten voit rauhassa keskittyä töihisi ilman turhia katkoksia. Erikseen hankittava neljän värin monipakkaus tekee tulostamisesta vieläkin edullisempaa.

Tuottavuutta ja käyttömukavuutta


Canon MAXIFY MB5150 -sarjan 8,8 cm:n (3,5 tuuman) TFT-kosketusvärinäyttö ja parannettu käyttöliittymä tekevät tulostamisesta, kopioinnista, skannauksesta ja faksaamisesta helppoa. Tulostimen kapasiteetti on 250 arkkia, ja siinä on 50 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite. Toimiston tulostusrutiinit hoituvat käden käänteessä kaksipuolisen tulostuksen ja useiden paperityyppien tuen ansiosta. Voit tulostaa tavallisille A4-arkeille, tarroihin, kirjekuoriin ja valokuvapaperille tai kopioida henkilökortteja kaksipuolisesti.

Mobiilikäyttö ja pilvipalvelut


Tulostaminen ja skannaaminen mobiililaitteista on helppoa, sillä laite tukee Google Cloud Print-, Apple AirPrint (iOS)-, Mopria- ja Canon PRINT -sovelluksia. Voit tulostaa pilvestä sekä skannata ja tallentaa asiakirjoja suosittuihin pilvipalveluihin, kuten Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive ja Concur. Tukiasematilan ansiosta tulostimeen saa yhteyden älylaitteella myös ilman Wi-Fi-verkkoa.

Kattavat seuranta- ja huoltotoiminnot


Laitteen käyttäjämäärää voidaan rajoittaa IP-osoitteen suodatuksella, ja SMTP-tuki tekee sähköpostiin skannaamisesta turvallista. Järjestelmänvalvojat voivat helposti määrittää tulostimen asetukset ja rajoittaa tiettyjen toimintojen, kuten USB-muistiin skannauksen, käyttöä.

Vaivattomasti osaksi verkkoa


SNMP (Simple Network Management Protocol) -protokollan ansiosta tulostin on helppo liittää osaksi nykyistä työpaikan verkkoa. SNMP-protokollan avulla voidaan tarkkailla mm. musteen määrää, virhetiloja ja sivumääriä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon MAXIFY MB5150 -sarja ominaisuuksista ja toiminnoista.

Quick 1st Print

Ensimmäisen sivun tulostusaika 6 sekuntia

Single Pass 2-sided Scan

Skannaa asiakirjan molemmat puolet

50-sheet 2-sided ADF

Automaattinen useiden sivujen kopiointi

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Käytä langattomasti ja jaa

250 Sheet Capacity

Tehokas paperinkäsittely

Touch Screen

Helppokäyttöinen 8,8 cm:n (3,5 tuuman) kosketusnäyttö

Scan to Cloud

Lataa asiakirjat pilvipalveluihin

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

 • MAXIFY MB5150 -sarja
 • Virtajohto
 • Mustesäiliöt
 • Asennus-CD Windowsille (Mac-ohjaimet saatavissa verkossa)
 • Käyttöoppaat
 • Faksi-/puhelinkaapeli

Tämän sarjan mallit*

MAXIFY MB5150
MAXIFY MB5155
* Joitakin malleja on saatavana vain tietyissä myymälöissä.