Canon MAXIFY MB2750 -sarja

MAXIFY MB2750 -sarja

Värimonitoimilaite kotitoimistoihin. Canon MAXIFY MB2750 -sarjan monitoimilaitteella mobiilitulostus ja pilvipalvelujen käyttö onnistuu saumattomasti. Lisäksi sen 500 arkin kapasiteetti ja suuri tulostusnopeus (24 mustavalkomallisivua minuutissa) maksimoivat tuottavuuden.

MAXIFY MB2750

Edut

 • Nopea tulostus: 24 mustavalko- ja 15,5 värimallisivua minuutissa
 • Wi-Fi- ja lähiverkkoyhteydet tulostamiseen ja skannaukseen
 • Tulostus pilvipalveluista ja skannaus niihin
 • Riittoisat musteet – 1 200 mustavalko- ja 900 värimallisivua
 • Suuri 500 arkin kapasiteetti ja 50 arkin asiakirjansyöttölaite

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon MAXIFY MB2750 -sarja

Kotitoimistoihin, joissa tarvitaan tehoa


Monipuolinen tulostin, skanneri, kopiokone ja faksi kotitoimistoihin. Canon MAXIFY MB2750 on varustettu 500 arkin paperikasetilla ja 50 arkin asiakirjansyöttölaitteella. Laadukkaan DRHD-musteen ansiosta tulosteiden värit ovat kirkkaita, tekstit teräviä ja mustat entistäkin mustempia. Laadukas jälki ei kuitenkaan hidasta laitteen vauhtia, sillä se tulostaa jopa 24 mustavalkomallisivua ja 15,5 värimallisivua minuutissa. Ensimmäisen sivun tulostusaika on vain 6 sekuntia.

Minimoi käyttökustannukset


Laitteen taloudellisuus on huippuluokkaa: sen virrankulutus on vain 0,2 kWh (TEC), ja värikasetit voi vaihtaa yksittäin. Mustien kasettien riitto (ISO) on 1 200 sivua ja värikasettien 900 sivua. Erikseen hankittava neljän värin monipakkaus sisältää kaikki tarvittavat vaihtomusteet entistäkin edullisemmin.

Tuottavuus tähtäimessä


Toimiston tulostusrutiinit hoituvat käden käänteessä kaksipuolisen tulostuksen ja useiden paperityyppien tuen ansiosta. Voit tulostaa tavallisille A4-arkeille, tarroihin, kirjekuoriin ja valokuvapaperille tai kopioida henkilökortteja kaksipuolisesti. 7,5 cm:n (3 tuuman) TFT-kosketusvärinäyttö ja parannettu käyttöliittymä tuovat tulostamisen, kopioinnin ja skannauksen vain muutaman painalluksen päähän.

Mobiilikäyttö ja pilvipalvelut


Tulostaminen ja skannaaminen mobiililaitteista on helppoa, sillä laite tukee Google Cloud Print-, Apple AirPrint (iOS)-, Mopria- ja Canon PRINT -sovelluksia. Voit siis tulostaa pilvestä ja skannata tiedostoja pilvipalveluihin. Tuettuja palveluita ovat mm. Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive ja Concur. Sisäänrakennetun tukiaseman ansiosta tulostimeen saa yhteyden älylaitteella myös ilman Wi-Fi-verkkoa.

Kattavat seuranta- ja huoltotoiminnot


Laitteen käyttäjämääriä voidaan rajoittaa IP-osoitteen suodatuksella, ja SMTP-tuki tekee sähköpostiin skannaamisesta turvallista. Muiden asetusten avulla järjestelmänvalvojat voivat konfiguroida tulostimen helposti ja rajoittaa tiettyjen toimintojen, kuten USB-muistiin skannauksen, käyttöä.

Liittäminen verkkoon


Canon MAXIFY MB2750 -sarja tukee SNMP-protokollaa, jonka ansiosta laitetta on helppo hallita ja sen saa kätevästi liitettyä osaksi toimiston nykyistä verkkoa. SNMP:n avulla voidaan tarkkailla mm. musteen määrää, virhetiloja ja sivumääriä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon MAXIFY MB2750 -sarja ominaisuuksista ja toiminnoista.

Quick 1st Print

Ensimmäisen sivun tulostusaika 6 sekuntia

50-sheet ADF

Automaattinen useiden sivujen kopiointi

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Käytä langattomasti ja jaa

500 Sheet Capacity

Tehokas paperinkäsittely

Touch Screen

Helppokäyttöinen 7,5 cm:n (3”) kosketusnäyttö

Scan to Cloud

Lataa asiakirjat pilvipalveluihin*

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

High Page Yield

Tehokkaat XL-musteet

 • MAXIFY MB2750 -sarja
 • Virtajohto
 • Mustesäiliöt
 • Asennus-CD Windowsille (Mac-ohjaimet saatavissa verkossa)
 • Käyttöoppaat
 • Faksi-/puhelinkaapeli

MAXIFY MB2750 -sarja Arvostelut

Tämän sarjan mallit*

MAXIFY MB2750
MAXIFY MB2755
* Joitakin malleja on saatavana vain tietyissä myymälöissä.