Canon Pro Platinum PT-101

Pro Platinum PT-101

Studiolaatuinen valokuvapaperi, jolle tulostetut valokuvat kestävät haalistumatta pitkään. Laajan värintoistoalueensa ansiosta tämä kiiltävä ja paksu paperi antaa valokuvaajalle uusia luovia mahdollisuuksia.

Edut

  • Erittäin kiiltävä
  • Haalistumaton
  • Hyvin kirkas pinta
  • Hämmästyttävä värintoisto
  • Sopii erinomaisesti yhteen Canonin Lucia- ja ChromaLife100+-musteiden kanssa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Pro Platinum PT-101

Ammattilaisille


Kiiltävällä paperilla on tärkeä rooli ammattikuvaajien työssä, sillä kuvien on oltava edukseen myös tulosteina. Canonin Photo Paper Pro Platinum -paperille tulostetut kuvat kelpaavat mihin tahansa galleriaan. Kuusikerroksisen rakenteen ansiosta paperin optinen tiheys on erittäin suuri, mikä mahdollistaa parhaat mahdolliset studiotulokset.

Valokuvat kuivuvat hetkessä


Aidoissa Canonin valokuvapapereissa on mikrohuokoinen pinnoite. Se imee musteen nopeasti syvälle paperin pinnan alle, eikä pinnalle siten jää ylimääräistä mustetta. Niinpä valokuvatulosteet kuivuvat hetkessä.

Täydellistä kiiltoa


Canonin kiiltävät paperit lukitsevat musteen syvemmälle kiiltävän pintakerroksen alle kuin muut paperit. Näin kiiltävä pinta pysyy aina kiiltävänä.

Eliniän kestäviä valokuvia


Pro Platinum -valokuvapaperi sopii erinomaisesti yhteen Canonin Lucia- ja ChromaLife100+-musteiden kanssa. Canonin FINE-tulostuspää, musteet ja aidot Canon-valokuvapaperit suojaavat yhdessä valokuvia kaasuilta ja valolta. Näin tärkeät muistot säilyvät tuleville sukupolville.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Pro Platinum PT-101 ominaisuuksista ja toiminnoista.

300-gsm

Paino grammoina neliömetriä kohden

0.30-mm

Paksuus millimetreinä

Valokuvausohjelmisto

Herätä muistot henkiin ohjelmilla, jotka inspiroivat tulostamaan luovasti.

Lue lisää