Valokuvapaperit PIXMA-tulostimille

Canonin valokuvapaperivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Voit yhtä lailla tulostaa studiolaatuisia näyttelykuvia kuin piristää lasten askarteluhetkiäkin. Valikoimaan kuuluu kiiltäviä ja puolikiiltäviä sekä matta- ja hohtavapintaisia valokuvapapereita A2-, A3+-, A3-, A4- ja postikorttiko'oissa.

Gallerialaatua

Ammattilaisille ja harrastajille suunnitellut ensiluokkaiset paperit takaavat aina esittelykelpoisen tuloksen. Kiiltävistä, hohtavista ja mattapintaisista vaihtoehdoista löydät oikean paperin kaikille luoville ideoillesi.

Valokuvia kotona

Tutustu PIXMA-tulostimesi mahdollisuuksiin ja tulosta studiolaatuisia valokuvia nopeasti kotonasi. Voit valita värikkäiden loma- ja perhekuvien tulostamiseen kiiltävän, puolikiiltävän tai mattapintaisen paperin.

Luovat projektit

Canonin luovat materiaalit – valokuvatarrat, kangassiirtomateriaalit, yritysesityspaperit, kortit, kalenterit ja kolmiulotteisiin paperitöihin sopivat mattapaperit – antavat sinulle uudenlaisen luomisen vapauden.

Ota kaikki irti kuvistasi

Ota PIXMA-tulostimestasi kaikki irti My Image Garden -ohjelmalla. Tämä helppokäyttöinen ohjelma yksinkertaistaa valokuvien tulostusta ja antaa uusia luovia ideoita. Voit luoda ja tulostaa valokuvakollaaseja, kortteja ja kalentereita itse tai antaa ohjelman asetella kuvat automaattisesti luoviksi kokonaisuuksiksi tulostusta varten.

Yhteensopivilla tulostimilla ja My Image Garden -ohjelmalla voit hakea ainutlaatuista verkkosisältöä CREATIVE PARK PREMIUM -palvelusta.

Tarvikehaku

Tarvikehaun avulla löydät oikeat värikasetit, mustesäiliöt ja paperit PIXMA-tulostimellesi. Luo laadukkaita ja kestäviä valokuvia ja ammattimaisia asiakirjoja aidoilla Canonin tarvikkeilla.

  • Canon
  • Tulostin
  • A4-, A3-, A3+- ja A2-valokuvapaperi – kiiltävä ja mattapintainen valokuvapaperi