Canon Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Photo Paper Pro Luster -paperille voit tulostaa niin kirkkaita värikuvia kuin upeita mustavalkokuviakin. Tässä ammattilaistason valokuvapaperissa on samankaltainen hohtava pinta kuin valokuvalaboratorioiden kehittämissä kuvissa.

Edut

  • Sileä, hohtava pinta
  • Hämmästyttävä värintoisto
  • Mustavalkokuvissa tasaiset sävyt
  • Haalistumaton
  • Erinomainen valinta PIXMA Pro -tulostimille

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Pro Luster LU-101

Ammattilaisille


Tämä satiinipintainen, mustesuihkutulostimille tarkoitettu valokuvapaperi muistuttaa pimiöissä perinteisesti käytettyä hartsipäällysteistä paperia. Se on suunnattu erityisesti ammattilaisille, jotka haluavat esitellä töitään parhaimmillaan lähettämättä kuvia valokuvalaboratorioon.

Upeita kuvia


Photo Paper Pro Luster -paperilla värit toistuvat kirkkaina ja yksityiskohdat terävinä, ja mustavalkokuvissa on syvät mustat ja tasaiset sävyt.

Kuvia, jotka kestävät koko eliniän


Käyttämällä Photo Paper Pro Luster -paperia Canon PIXMA Pro -valokuvatulostimessa saat laadukkaita ja pitkäikäisiä kuvia. Kun tulostukseen käytetään aitoja Canonin LUCIA- ja ChromaLife100+-musteita, kuvat kestävät kaasujen ja valon vaikutukset hyvin. Muistosi säilyvät koko eliniän, ja voit esitellä tai myydä kuviasi huoletta.

Tasainen laatu


Hienojakoinen pinnoite kuivuu nopeasti, hylkii vettä ja on kiiltävämpi kuin puolikiiltävä pinta. Sävyt ja värit näyttävät samalta erilaisissa valaistusolosuhteissa, joten paperi sopii hyvin studioihin ja näyttelyihin.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Pro Luster LU-101 ominaisuuksista ja toiminnoista.

260-gsm

Paino grammoina neliömetriä kohden

0.26-mm

Paksuus millimetreinä

Valokuvausohjelmisto

Herätä muistot henkiin ohjelmilla, jotka inspiroivat tulostamaan luovasti.

Lue lisää