Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Sileä pinta ja lämmin valkoinen sävy, joka ei aiheuta heijastuksia. Sopii hyvin värillisille ja mustavalkoisille valokuville sekä taidekuville ja tuo niiden lämpimät värit ja harmaan sävyt kauniisti esille.

Edut

  • Sopii erinomaisesti lämpimien värien toistoon
  • Täydelliset värisiirtymät mustavalkokuvissa
  • Sileä, heijastamaton mattapinta
  • Erinomainen valinta PIXMA Pro -tulostimille

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Pro Premium Matte PM-101

Laadukas jälki ja pinta


Pro Premium Matte -paperi on kehitetty luovaan ammattikäyttöön. Sileäpintainen ja lämpimän valkoinen paperi ei aiheuta heijastuksia. Tämä paksu paperi on erittäin laadukas ja tasainen.

Ammattitasoiset tulosteet


Pro Premium Matte -paperi yhdessä ammattikäyttöön tarkoitettujen Canonin PIXMA-tulostimien kanssa takaa parhaan mahdollisen tuloksen. LUCIA-pigmenttimusteilla ja dye-pohjaisilla ChromaLife100+-musteilla saat vaikuttavia tuloksia joka kerta.

Erinomainen värientoisto


Tämä monikäyttöinen paperi sopii hyvin mustavalko- ja värikuvien sekä taidekuvien tulostukseen. Se tuo lämpimät värit ja harmaan sävyt esiin upealla tavalla. Tavallisiin kiiltäviin kuviin verrattuna tälle erittäin sileälle paperille tulostetuista kuvista tulee tyylikkäämpiä ja viimeistellympiä.

Kuvat, jotka kestävät koko eliniän


Pro Premium Matte -paperin avulla saat poikkeuksellisen laadukkaita ja kestäviä kuvia. Kun tulostukseen käytetään aitoja Canonin musteita, kuvat kestävät kaasujen ja valon vaikutukset hyvin, joten voit esitellä ja myydä niitä huoletta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Pro Premium Matte PM-101 ominaisuuksista ja toiminnoista.

210-gsm

Paino grammoina neliömetriä kohden

0.31-mm

Paksuus millimetreinä

Valokuvausohjelmisto

Herätä muistot henkiin ohjelmilla, jotka inspiroivat tulostamaan luovasti.

Lue lisää