Hero Image

Canonin 4K-kamerat

Tutustu Canonin tehokkaisiin ja monipuolisiin 4K-kameroihin.

Mitä on 4K?

Enemmän yksityiskohtia, enemmän tilaa kertoa tarinoita. Canonin edistyneiden CMOS-kennojen ansiosta 4K-video ikuistaa muistosi elävämmin kuin koskaan ennen. Neljä kertaa Full HD:tä yksityiskohtaisempi kuva tallentaa pienimmätkin yksityiskohdat ja tarjoaa enemmän joustavuutta editointiin. 4K Ultra High Definition -video on monipuolinen, vaikuttava ja joustava seuraava askel tarinankerronnan tiellä.

4K ja Full HD

4K-videoiden – tunnetaan myös nimellä 4K UHD – tarkkuus on on neljä kertaa suurempi kuin 1080p Full HD -videoissa: 3840 x 2160 pikseliä, ja joissain DCI-kameroissa jopa 4095 x 2160 pikseliä. Sen ansiosta 4K-videot ovat Full HD -videoihin verrattuna henkeäsalpaavan ja mukaansatempaavan yksityiskohtaisia.

4K and Full HD

Canonin 4K-kamerat

Canon PowerShot SX740 kulkee helposti mukana ja sopii siten erinomaisesti perheen yhteisten hetkien tallentamiseen. Peilitön Canon M50 -kamera on hauska ja monipuolinen, ja siihen on saatavana paljon erilaisia objektiiveja, joten se sopii erityisesti vloggaamiseen. Nopea ja tehokas EOS R5 on erinomainen lisäys aloittelevan elokuvantekijän varustelaukkuun. 4K-videoita tallentavilla Canon-kameroilla voi kuvata myös Full HD -videoita, joten voit valita oikean tarkkuuden kunkin luovan projektin tarpeiden mukaan. 4K-videoita tallentavilla Canon-kameroilla voi kuvata myös Full HD -videoita, joten voit valita oikean tarkkuuden kunkin luovan projektin tarpeiden mukaan.

4K and Full HD

Kerro paras tarinasi

4K-videot antavat enemmän luovia vapauksia: voit zoomata, panoroida tai rajata videoita jopa 200 % ja säilyttää Full HD -tarkkuuden. 4K-videot sopivat erinomaisesti videoharrastajille, jotka tuottavat luovaa sisältöä.

Tell your best story

Huomioon otettavia asioita 4K-kuvauksessa

Full HD -videoihin verrattuna 4K-videoihin tallennetaan enemmän tietoja, joten tarvitset suurempia muistikortteja, jotka siirtävät tietoa tehokkaasti, ja nopean internetyhteyden suoratoistoa varten. 4K-tarkkuudella kuvattaessa tietoja tallennetaan enemmän, joten suuri kovalevy ja tehokas tietokone voivat olla tarpeen editoinnin sujuvuuden takaamiseksi. Full HD -videot ovat tiedostokooltaan pienempiä, minkä ansiosta niitä on helppo suoratoistaa ja ladata verkkoon.

Considerations when chossing 4K

Suosituimmat 4K-tuotteemme

Kamerat kaikkiin tarpeisiin: tutustu valikoimamme suosituimpiin 4K-kameroihin.

Muuta kiinnostavaa

Inspiroidu – rekisteröidy nyt

Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Rekisteröidy nyt