TULOSTUSYMPÄRISTÖN HALLINTAPALVELUT

Canonin lähestymistapa Tulostusympäristön hallintaan

Jokainen organisaatio on erilainen. Osana Tulostusympäristön hallinnan kokonaispalvelua tutustumme liiketoimintaasi ja IT-vaatimuksiin, jotta voimme tarjota juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin soveltuvat palvelut.
PYYDÄ LISÄTIETOJA
alt text

Canonin lähestymistapa Tulostusympäristön hallintaan

Yhteenveto Tulostusympäristön hallintaratkaisusta

Canonin huippuosaamiseen ja ITIL®- ja PRINCE2® -menetelmiin perustuvan toiminnan ansiosta Canonin Tulostusympäristön hallintapalvelut takaavat organisaatiollesi paremman tietoturvan, nopeammat tulostusprosessit, tehokkaammat työnkulut, alhaisemmat kustannukset ja vastuullisen toimintatavan.
MPS ITIL canon
Canon Camera

Määritys

Tutustumme aluksi organisaatiosi nykytilaan, tietoturvavaatimuksiin ja vastuullisuusstrategiaan. Pyrimme tunnistamaan dokumenttiprosessien ja tiedonhallinnan ongelmakohdat ja kehitystarpeet.

Tämän jälkeen saat tietää miten voimme tehostaa ja nopeuttaa organisaatiosi tulostus- ja skannaustyönkulkuja.

Suunnittelu

Määritysvaiheessa saatujen tietojen perusteella suunnittelemme ratkaisun, joka parantaa liiketoimintasi tehokkuutta ja edistää yrityksesi digitalisaatiota – sinä ja yrityksesi voitte keskittyä ydinliiketoimintaan.

Prosessin aikana suunnittelemme yhdessä organisaatiollesi soveltuvat tulostuskäytännöt, joita tukee edistyksellisiin, suojattuihin ja vastuullisiin pilvipalveluihin perustuva arkkitehtuuri.

A group of professionals in a meeting
Canon Camera

Käyttöönotto

Valvomme yrityksesi tarpeisiin rakennetun ratkaisun käyttöönottoa ja toteuttamista. Tarjoamme käyttöösi asiantuntevan projektinhallinnan osaamisemme.

Hyödynnämme muutostenhallinnan asiantuntemustamme ja autamme yritystäsi viestimään uudesta ratkaisusta, jotta käyttäjien perehdyttäminen sujuisi mahdollisimman sujuvasti.

Tuki ja hallinta

Tulostusympäristön hallintapalvelujen ytimessä on laitekannan hallinta, jolla mitataan tulostus- ja skannausmääriä sovittujen KPI-lukujen mukaisesti. Ylläpito- ja tukipalvelulla varmistamme laitteiden korkean käyttöasteen ja sopimuksen mukaisen palvelutason. Tarjoamme lisäksi nopean, ISO-sertifioidun maanlaajuisen huoltopalvelun, asiakastuen, IT-tuen ja muita etä- ja lähipalveluja, jotka auttavat pitämään kaiken toiminnan sujuvana.

Käyttöönoton jälkeen hallinnoimme ratkaisua koko sopimusajan, jotta kaikki toimii odotetulla tavalla ja ratkaisu vastaa jatkossakin tarpeitasi.

people shaking hands
Canon Camera

Jatkuva kehittäminen

Tulostusympäristön hallintapalveluun kuuluu säännöllinen asiakasraportointi, joka varmistaa ratkaisun kaikkien etujen hyödyntämisen, ja reagoinnin organisaatiosi muuttuviin tarpeisiin. Ajan kuluessa suorituskyvyn ja käytettävyyden odotukset voivat muuttua, kuten tietoturvan ja vastuullisuuden vaatimukset.

Asiakkuuden hallintamalli takaa sen, että voit seurata helposti milloin, miten ja kenen kanssa Tulostusympäristön palvelusopimustasi arvioidaan. Osana jatkuvaa kehittämistä tuomme mukaan uusia pitemmän aikavälin kehitysehdotuksia, kuten siirtymistä kokonaisvaltaiseen tiedon- ja dokumentinhallintaan, hybridityöskentelyn edistämistä, pilvipalvelujen hyödyntämistä ja huippuluokan mobiiliratkaisuja.

ASIAKASTARINA

”LUOTETTAVA TURVATULOSTUSMAHDOLLISUUS ON VÄLTTÄMÄTÖN GDPR-AIKAKAUDELLA.”

Harri Nupponen
Category Manager ,Finnair
Canon Camera

PALVELUT

Tulostusympäristön hallintapalvelut

Luo optimoitu, turvallinen ja vastuullisesti toteutettu laiteympäristö Canonin Tulostusympäristön hallintapalveluratkaisun avulla. Valitse palvelut organisaatiosi tarpeisiin – pilvipalveluna, palvelinratkaisuna tai näiden hybridiympäristönä.

PALVELUT

Canonin Tiedonhallinnan palvelut

Yhdistämällä Tulostuksenhallinnan ja Dokumentinhallinnan pilvipalveluratkaisut, voit hyödyntää saumattomasti toimivaa ekosysteemiä ja edistää digitalisaatiota.

kuva digitalisaation toteuttamisesta
Workspace Collaboration Solutions

RATKAISUT

Tiedonhallinnan ratkaisut

Muuta liiketoimintamallejasi ja ota käyttöön älykkäät skannaustoiminnot, automatisoi dokumenttien työnkulut ja tiedonhallinnan rajapinnat. Suojaa tiedot ja pidä tieto liikkeellä turvallisesti organisaatiossasi.

Muut tuotteet ja ratkaisut

Tutustu Canonin ratkaisuihin, jotka täydentävät tulostusympäristön hallintapalveluja

Lue lisää

Lue lisää Canonin ratkaisuista ja palveluista, jotka auttavat yritystäsi sopeutumaan työelämän uuteen normaaliin.

 • Varautuminen odottamattomiin tilanteisiin

  "Normaalin" työskentelyn käsite on muuttunut täysin ja muutos jatkuu edelleen. Varmista ketterät toimintamallit.

 • Adapting to tomorrow’s workspace with cloud

  Sopeutuminen uuteen normaaliin pilvipalveluiden avulla

  Siirry tulevaisuuden työtapaan hyödyntämällä pilvitekniikkaa, joka tukee tehokasta ja turvallista yhteistyötä

 • Millainen on tulevaisuuden työtila

  Tutustu tulevaisuuden työtapaan vaikuttaviin trendeihin ja valmistautumisvinkkeihin

 • Hybridityötilojen digitalisaatio tulostuksen avulla

  ARTIKKELI

  Tiedonhallinta hybridityössä tulostuksenhallinnan avulla

  Uudista tulostaminen vastaamaan hybridityöskentelyn tarpeita.

  20 Jan 2021

 • TARVITSETKO APUA?

  Haluatko lisätietoja tästä ratkaisusta?