Yhteinen päämäärä

Finnair luottaa Canonin turvatulostus- ja arkistointiratkaisuihin

Avainasemassa jatkuva kehittäminen, korkeatasoiset laitteet, palvelut ja tietoturvallisuus

Finnair luottaa Canonin turvatulostus- ja arkistointiratkaisuihin


Kumppanin tarjoamat hyvät palvelut vaikuttavat henkilökunnan tyytyväisyyteen. Tämä heijastuu positiivisesti myös asiakaspalveluun.

-Category Manager, Harri Nupponen, Finnair

Canonin ja Finnairin yhteistyö käynnistyi jo vuonna 1989

Vuonna 1923 toimintansa aloittanut Finnair on yksi maailman vanhimmista ja turvallisimmista lentoyhtiöistä. Finnairin liiketoimintaprosessien turvallisuus ja kapasiteetin kasvu edellyttävät kumppaneilta luotettavuutta. Canonin ja Finnairin yhteistyö käynnistyi jo vuonna 1989, kun ensimmäinen sopimus solmittiin.

Tällä hetkellä Finnair käyttää Canonin turvatulostus- sekä sähköisen arkistoinnin palveluita. Tulostamisen palvelut on tietyin väliajoin kilpailutettu ja Canonin ratkaisut ja palvelut ovat vastanneet parhaiten Finnairin tarpeita. ”Kumppanin tarjoamat hyvät palvelut vaikuttavat henkilökunnan tyytyväisyyteen. Tämä heijastuu positiivisesti myös asiakaspalveluun”, kertoo Category Manager Harri Nupponen Finnairin ICT Procurement -yksiköstä.

Canonin valintaa Finnairin kumppaniksi on ohjannut luonnollisesti myös se, että laitteet, palvelut ja tietoturvallisuus ovat korkeatasoisia ja hinta-laatusuhde hyvä. Toimittajan luotettavuus ja jatkuva kehittäminen ovat niin ikään avainasemassa.

Canonin ja Finnairin yhteistyö käynnistyi jo vuonna 1989

Tulostusympäristön kehittäminen

Finnairin tulostusympäristöä on uudistettu säännöllisesti. Tavoitteena oli saada tulostamisesta palvelu, jossa huomioidaan turvatulostus ja My Print Anywhere -toiminto. Tämän lisäksi tarvittiin skannausmahdollisuus suoraan Finnairin eri järjestelmiin.

Aiemmin Finnairilla oli hurja määrä, jopa yli 1000 henkilökohtaista tulostinta, verkkokirjoitinta ja monitoimilaitetta. Turvatulostuksen ja My Print Anywhere -toiminnon myötä henkilökohtaisista tulostimista luovuttiin ja laitemäärä putosi 150 monitoimilaitteen tasolle.

Tulostusympäristön kehittäminen

Canonin tarjoamat palvelut ovat helpottaneet päivittäistä työtä Finnairin eri liiketoimintayksiköissä ja esimerkiksi Finnair Cargossa rahtikirjojen skannaus ja arkistointi hoidetaan kokonaan Canonin ratkaisuilla.

Tulostusympäristön kehittäminen

Finnair hyödyntää myös Canonin tarjoamia digitointipalveluja ja esimerkiksi osa HR-materiaalista on skannattu sähköiseen muotoon Canonin palvelupisteessä Vantaalla. Myös tiettyjen ammattiryhmien todistusten arkistointi hoidetaan Canonin ratkaisuilla.

Tulostusympäristön kehittäminen

Finnair-loungeissa matkustajat pystyvät tulostamaan tarvitsemiaan dokumentteja Canonin turvatulostuksen ansiosta.Luotettava turvatulostusmahdollisuus on välttämätön GDPR-aikakaudella.

-Category Manager, Harri Nupponen, Finnair

LATAA ESITE

Asiakastarinaan liittyvät ratkaisut

Työskentele tehokkaammin Canonin innovatiivisten ratkaisujen avulla.
Tietosuojakäytäntö
  • Mahdollisimman pian
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +358

Kirjoita tähän lyhyesti mistä haluaisit keskustella asiantuntijan kanssa sekä toivomasi päivämäärä.

Kiitos

Myyntiedustajamme soittaa sinulle

[TIME]

Näkemiin

Pahoittelut

Virhe