ARTIKKELI

Uudenlainen tulostaminen tukee digitalisaatiota

Hybridityötilojen digitalisaatio tulostuksen avulla

Uudista tulostaminen vastaamaan hybridityötilan tarpeita

Tapamme työskennellä on muuttunut merkittävästi, ja niin on myös se, mitä vaadimme tulostuslaitteilta. 10 vuotta sitten tulostinta tarvittiin vain asiakirjojen fyysisten paperisten kopioiden tuottamiseen. Se tarve ei ole poistunut. Jotta tulostin vastaisi nykypäivän hybridityöskentelyn tarpeita, sen on toimittava sekä tulostuksen että digitaalisten työnkulkujen keskuksena. Se on paikka, jossa digitaalinen muoto muuttuu tulosteeksi ja tuloste digitaaliseen muotoon. Sen on oltava yhteydessä työympäristön sovelluksiin, jotta asiakirjat voidaan viedä suoraan työnkulkuihin. Sen on myös tarjottava suojaus kaikkein arkaluonteisimmille tiedoille.

Uusi tilanne vaatii mukautumista

Vaikka etätyöskentely lisääntyi merkittävästi vuonna 2020, tutkimusten mukaan tulevaisuuden työelämä ei ole näin kaksijakoista. 64 %1 työntekijöistä sanoo haluavansa työskennellä ainakin osan ajasta toimistolla tai kodin ulkopuolella. Näin ollen organisaatioiden on investoitava teknologiaan, joka tukee uutta työskentelytapaa, jossa työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä tehokkaasti paikasta riippumatta.

Me Canonilla seuraamme aina tarkasti kehittyvää työympäristöä ja sen vaikutusta asiakkaidemme tarpeisiin. Siksi kehitimme digitaaliset palvelut (Digital Transformation Services eli DTS), joissa johtavat laitteistot ja ohjelmistot yhdistyvät yhdeksi integroiduksi teknologiaekosysteemiksi, joka on suunniteltu tukemaan digitalisaatiota. Se yhdistää laitteistot, Managed Print Services- ja Workspace Collaboration -ratkaisut, jotta voit parantaa läpinäkyvyyttä ja hallintaa asiakirjojen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Laitteisto on DTS-palvelujemme ytimessä. Valmistamamme laitteet ovat jo kauan sitten lakanneet olemasta pelkkiä tulostimia, ja ne on nostettu perinteisestä roolistaan tukemaan muutosta ja tarjoamaan yhteydet ja työnkulut nykypäivän hybridityöympäristöjen tarpeisiin. Palkittuun imageRUNNER ADVANCE DX -sarjaan perustuva uusin imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarjamme tukee jatkossakin digitalisaatiota ainutlaatuisen liitettävyytensä kautta.

Hybridityötilojen digitalisaatio tulostuksen avulla

Asiakirjojen ja työnkulkujen muutos

imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja tarjoaa huipputason skannausteknologian, jonka ansiosta työntekijöiden on helpompi digitoida tietoja ja laite on helposti sitä tarvitsevien saatavilla – tämä varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden myös etätyön yleistyessä. Laitteet pystyvät skannaamaan erilaisia materiaaleja tehokkaasti jopa 270 kuvan minuuttinopeudella. Älykkään optisen merkintunnistuksen (OCR) ja koneoppimisen1 ansiosta laitteet voi opettaa tunnistamaan ja luokittelemaan yrityksen tavalliset asiakirjat, jotta ne voivat tarjota automaattisia suosituksia tallennuskohteista käyttäjän määrittämien sääntöjen perusteella.

Muutoksen tukeminen tarkoittaa muutakin kuin digitalisaatiota – siihen kuuluu myös digitaalisten työnkulkujen parempi tuki. Kun tiedot on poimittu, imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarjan laite voi syöttää ne automaattisesti työnkulkuohjelmistoon, kuten SAP Concuriin, jotta työntekijöiden ei tarvitse käyttää aikaa tietojen syöttämiseen käsin ja voidaan varmistaa, että syötetyt tiedot ovat oikein. Laitteet tarjoavat myös saumattoman integroinnin uniFLOW Online -ohjelmistoon, jonka ansiosta on helppo tulostaa asiakirjoja pilvipalveluista ja skannata asiakirjoja suoraan pilvipalveluihin, kuten Droboxiin ja OneDriveen.

Käyttöoikeuksien ja tietoturvan tasapaino

Vaikka käytettävyys on keskeisen tärkeää etätyön onnistumiselle, siinä on otettava huomioon tietoturva. Verkkoon yhdistettävänä laitteena pilvitulostusta tukevan tulostimen on tarjottava tehokas suojaus, jotta voidaan varmistaa, että se ei altistu hyökkäyksille tai tahattomille tietovuodoille, joiden seurauksena tiedot joutuvat vääriin käsiin. Vaikka yrityksiin kohdistuu paineita mukautua nopeasti ja ottaa tarvittavat teknologiat käyttöön mahdollisimman pian, on tärkeää, että nopeutta ei saavuteta tietoturvan kustannuksella.

Teknologiaekosysteemimme takaa, että asiakirjat suojataan työnkulun kaikissa vaiheissa. Vaikka kaikki laitteemme on suunniteltu turvallisiksi, imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarjassa ja muissa uusissa laitteissa on myös muita tehokkaita ominaisuuksia tietojen suojaamiseen. Olipa laitteen sijainti mikä tahansa, tulostettavaksi lähetetyt asiakirjat voi vapauttaa suojatusta tulostusjonosta vain näyttämällä henkilökorttia. Skannausteknologia puolestaan voi tunnistaa suojatut tiedostotyypit, kuten taloustiedot, ja käyttää automaattista suojausta, kuten siirrettävien tietojen salausta. Tiedot skannataan sen jälkeen suojattuun sijaintiin, jossa voi käyttää käyttöoikeussääntöjä. Esimerkiksi henkilöstöosaston arkaluonteiset tiedot voi suojata, jotta työntekijät eivät voi käyttää niitä.

Ymmärrämme, että asiakkaidemme tarpeet muuttuvat nopeasti. Haluamme tarjota työkalut, joiden avulla asiakkaamme voivat valmistautua uuteen normaaliin. Kun siirrymme kohti hybridityöskentelyä, on entistä tärkeämpää käyttää laitteistoja, jotka vastaavat haasteisiin ja tarjoavat yhteydet, tietoturvan ja työnkulkutekniikat, jotka auttavat tiimejä työskentelemään tehokkaasti.

Katso, miten imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja voi tukea työpaikan muutostavoitteita.

Muut tuotteet ja ratkaisut

Lue lisää

 • ARTIKKELI

  Digitalisaatio: miten teknologia muuttaa liiketoimintaa

  Digitaalisten työkalujen käytöstä tulee organisaatioiden uusi normi.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKELI

  Tee painetusta mediasta yrityksesi menestystekijä

  Korkealaatuinen painettu media on tehokas tapa houkutella asiakkaita – ”uuden normaalin” aikakaudellakin.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKELI

  Canon auttaa parantamaan yrityksesi tuottavuutta

  Canon tietää millaisia haasteita nykypäivän liiketoiminta asettaa. Siksi haluamme tarjota yrityksille tulostusratkaisuja, jotka auttavat parantamaan tuottavuutta.

  19 Jan 2021

 • Artikkeli

  Huippulaatua ilman kompromisseja

  Tee vaikutus asiakkaisiisi kustannustehokkaasti.

  20 Jan 2021

 • Tarvitsetko apua yrityksellesi sopivien ratkaisujen valintaan?