Artikkeli

Miten imagePRESS C170 -sarja voi auttaa tekemään vaikutuksen asiakkaisiin kustannustehokkaasti

Miten imagePRESS C170 -sarja voi auttaa tekemään vaikutuksen asiakkaisiin kustannustehokkaasti

Korkealaatuista viestintää

Digitaalisen median käyttö lisääntyy dramaattisesti kaikkialla maailmassa. Jos kasvua halutaan kuvata luvulla, digitaalisen markkinoinnin budjetit kasvoivat keskimäärin 13 prosentilla vuosien 2019 ja 2020 välisenä aikana1. Ei myöskään ole mitään merkkejä siitä, että tämä trendi hidastuisi lähitulevaisuudessa.

Teknisen edistyksen, arkielämän muutosten ja monia vuonna 2020 koskeneen etätyöskentelyn kasvun myötä asiakkaamme lukevat, ostavat ja työskentelevät nyt verkossa enemmän kuin koskaan aiemmin.

Älä seuraa muita

Yrityksen olisi helppo nähdä tämä perusteena investoida suurempi osa markkinointibudjetistaan näihin suosittuihin digitaalisiin kanaviin. Juuri nyt rahaa on vähemmän kuin koskaan, ja monien yritysten markkinointibudjetteja leikataan.

Ennen kuin tullaan tähän johtopäätökseen, kannattaa pohtia asiaa hetki. Jos tehdään niin kuin kaikki muutkin, myyntiviestit voivat helposti hukkua kilpailijoiden viestien sekaan.

Yksi syy sille, että yksilöidyt painotuotteet ovat nykyisin niin tehokkaita digitaalisiin viesteihin verrattuna on se, että asiakkaat saavat niitä vähemmän. Asiakkaat voivat saada viikossa satoja sähköpostiviestejä, mutta vain muutaman printtimainoksen.

Korkealaatuista viestintää

Erotu joukosta

Kun halutaan erottua muista, yritys voi saada parempaa lisäarvoa valitsemalla printtimedian. Se tarjoaa suoran, konkreettisen ja tehokkaan vaihtoehdon, jolla voi sitouttaa asiakkaita ja tehdä heihin pysyvän vaikutuksen.

Jos halutaan säilyttää arvo, joka saadaan erottumalla muista, on tärkeää, että tuotetut materiaalit ovat ensiluokkaisia, tai ne voivat päätyä roskakoriin yhtä nopeasti kuin sähköpostiviestit. Tutkimusten mukaan printtiviestinnän laatu materiaalityypin valinnasta suunnitteluun vaikuttaa merkittävästi siihen, miten tehokasta se on.

Voit hakea ideoita siihen, miten asiakkaisiin saadaan yhteys printillä, tutustumalla pariin kansainvälisesti tunnettuun esimerkkiin: Mercedesin hologrammimainokseen2 ja Ford Rangerin How to break up with your Ford Ranger -mainokseen3. Kumpikin esimerkki tuo esiin yksiulotteisen sähköpostiviestin rajoitteet monipuolisiin printtikampanjoihin verrattuna.

Kustannustehokas imagePRESS C170 -sarja

Yksi keskeinen tekijä, joka on perinteisesti vähentänyt investointeja painotuotteisiin, on budjetti. Pienemmät tuotantokustannukset olivat digitaalisen median tärkein etu, kun vaihtoehto tuli ensimmäistä kertaa saataville. Ymmärrämme, että yritykset eivät välttämättä halua investoida korkealaatuiseen tulostusratkaisuun, jos ne tekevät yhteistyötä kalliiden ulkoisten kumppanien kanssa. Ongelman voi kuitenkin kiertää.

Yritykset voivat säästää rahaa ja tuottaa korkealaatuisia tulosteita itse investoimalla Canonin imagePRESS C170 -sarjan laitteisiin. Edistyksellinen ratkaisu tarjoaa sekä toimiston monitoimilaitteelta vaaditut toiminnot että laajennetut viimeistelytoiminnot. Saat kummankin parhaat puolet: päivittäiseen käyttöön soveltuvan edullisen monitoimilaitteen, joka tuottaa myös laadukkaita tulosteita, joiden avulla voit itse luoda ammattitason tulosteita.

Laatu on niin hyvä, että imagePRESS C170 -sarjan laitetta voi käyttää yrityksen omien tuotteiden ja palveluiden markkinointiin ja tehdä vaikutuksen asiakkaisiin ilman, että tulostus on ulkoistettava painopalveluiden tarjoajalle.

Mikä parasta, imagePRESS C170 -sarjan laitteet on suunniteltu tarjoamaan monipuoliset toiminnot, jotka vastaavat yritysten erilaisiin vaatimuksiin. Sarjan laitteet tuottavat tasalaatuisia, tarkkoja ja värikkäitä tulosteita, joiden avulla saat tehokkaita ja kiinnostavia lopputuloksia. Valikoimamme tarjoaa teknologian, jonka avulla voi tuottaa monipuolisia, leikkisiä ja innostavia tulosteita aina julisteista räätälöityihin pakkauksiin.

imagePRESS C170 -sarjan tärkeimmät ominaisuudet

Koska FOGRA-sertifioidulla laadulla brändivärit toistuu tasalaatuisesti kaikissa töissä pitkälläkin aikavälillä, kaikkiin projekteihin voidaan taata laadukkain mahdollinen lopputulos. Laitteet ovat myös erittäin monipuolisia. Niillä voi tulostaa eri materiaalikokoja, kuten vakiokokoisia A4- ja A3-arkkeja, kirjekuoria, enintään 350 g/m²:n painoisia materiaaleja ja enintään 1 300 mm:n pituisia banner-arkkeja. Myös erilaisia kiiltäviä ja pintakuvioituja materiaaleja, vaihtuvaa tietoa sekä ammattitasoisia viimeistelytoimintoja voi käyttää joustavasti.

Lue lisää siitä, mitä Canonin imagePRESS C170 -sarja voi tarjota yrityksellesi, tutustumalla tuotevalikoiman esitteeseen.

Muut tuotteet ja ratkaisut

Lue lisää

 • Teknologiaa entistä tuottavampaan työympäristöön

  ARTIKKELI

  Teknologiaa entistä tuottavampaan työympäristöön

  Miten teknologia parantaa tuottavuutta työpaikalla?

  20 Jan 2021

 • Hybridityötilojen digitalisaatio tulostuksen avulla

  ARTIKKELI

  Tiedonhallinta hybridityössä tulostuksenhallinnan avulla

  Uudista tulostaminen vastaamaan hybridityöskentelyn tarpeita.

  20 Jan 2021

 • Digitalisointi

  ARTIKKELI

  Digitalisaatio: miten teknologia muuttaa liiketoimintaa

  Digitaalisten työkalujen käytöstä tulee organisaatioiden uusi normi.

  20 Jan 2021

 • Agapanthus

  ARTIKKELI

  Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -opas

  Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää älykkäästä Canon imageRUNNER ADVANCE DX -monitoimilaitteesta.

  26 Jan 2021

 • Tarvitsetko apua yrityksellesi sopivien ratkaisujen valintaan?