ARTIKKELI

Helppokäyttöinen, luotettava ja nopea: miten tulostusratkaisumme voivat auttaa yrityksiä parantamaan tuottavuuttaan

Tuottavuudessa huomioitavaa

Pieniä viiveitä kertyy helposti. Meillä kaikilla on työpäivän mittaan teknisiä ongelmia, jotka hidastavat työtämme. Saatat joutua selvittämään, miten jokin toimii, odottaa latausta, käsitellä virhettä, odottaa päivitystä tai jonottaa tekniseen tukeen. Organisaatio tarvitsee teknologiaa, joka auttaa työntekijöitä tekemään työnsä mahdollisimman tuottavasti. Tämä tarkoittaa, että asiakirjanhallintaan esitteen tulostamisesta kuitin skannaamiseen tarvitaan yksinkertaiset, luotettavat ja nopeat laiteratkaisut.

Kun organisaatiot totuttelevat etätyön yleistymiseen, on tärkeää ottaa huomioon laitteiden tarjoama arvo. Pääkonttorissa ei välttämättä tarvita suurta määrää laitteita, vaan kannattaa investoida muutamaan tuottavuutta parantavaan laitteeseen, jotka vastaavat toimiston tarpeisiin. Toimistoteknologian asiantuntijoina olemme kehittäneet vuosien mittaan valikoiman, jossa tuottavuus on etusijalla. Uusimmat laitteemme eli imageRUNNER ADVANCE C5800- ja imagePRESS C170 -sarjat toteuttavat tämän käytännössä jaettuja työtiloja varten.

Helppo käyttää

Tuotevalikoimamme on suunniteltu mahdollisimman helpoksi käyttää: käyttöliittymä ja käyttökokemus ovat yhdenmukaisia laitteesta riippumatta. Uuden teknologian käyttöönotto on helppoa, koska työntekijöiden ei tarvitse opetella uusia toimintoja. Yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta heidän ei tarvitse käyttää aikaa toimintojen etsimiseen.

Pyrimme säästämään henkilöstön aikaa päivittäisissä toimissa, joten tiimit voivat luoda laitteiden käyttöliittymään pikavalintoja, joiden avulla yleisimpiä toimintoja voi käyttää nopeasti. Koneoppimisen ansiosta laitteet myös muistavat halutut skannaus-, tulostus- ja viimeistelyvalinnat, jotta työntekijöiden ei tarvitse hukata aikaa tietojen syöttämiseen uudelleen tavallisia töitä varten. Haluamme auttaa välttämään skannaustöiden uusimista, joten käytämme innovatiivista skannausteknologiaa virhemahdollisuuksien vähentämiseen. Uusimmassa toimistolaitteessamme on erityispinnoitettu lasi, joka estää skanneria keräämästä pölyä ja likaa, ja syöttövirheiden tunnistus estää vinossa olevien asiakirjojen skannaamisen, vaikka jopa vahingossa syötettäisiin nidottu asiakirjanippu.

Tuottavuudessa huomioitavaa

Taattua luotettavuutta

Työntekijät haluavat saada kaiken hyödyn käynneistään toimistolla, joten on tärkeää, että voit taata käytettävyyden ja varmistaa, että laitteet toimivat, kun niitä tarvitaan. Koska meillä on pitkä kokemus tulostuksesta, voimme tarjota palkittua teknologiaa, joka on suunniteltu minimoimaan ongelmat ja pitämään teknologia toiminnassa. Luotettuna kumppanina voimme tarjota tuen ja palvelut, joiden ansiosta ongelmat voi käsitellä tehokkaasti.

Tehokkuutta toimistoon joka päivä

Jaettuja työtiloja varten imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarjassa on huippuluokan skannaus- ja tulostusnopeudet, joiden ansiosta yritys toimii mahdollisimman tuottavasti. Laitteilla voi tulostaa jopa 70 sivua minuutissa ja skannata 270 kuvaa minuutissa, joten imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja mahdollistaa tehokkaan käytön. Laitteella voi skannata tehokkaasti erilaisia materiaaleja, jotta eräskannaus nopeutuu.

Älykkään ohjelmiston toiminnot, kuten tiedostojen automaattinen nimeäminen viivakooditietojen avulla, poistavat manuaalisen työn asiakirjojen nimeämisestä, käsittelystä ja jakamisesta. Kun toimistolla on vähemmän työntekijöitä, keskeisiä laitteistoja käytetään luultavasti aiempaa harvemmin, joten laitteet saattavat siirtyä usein lepotilaan. Jotta työntekijät eivät joudu odottamaan laitteiden luona, olemme lisänneet niihin lepotilasta palautumisen, jossa on neljän sekunnin pikakäynnistystila ja kuuden sekunnin käynnistys.

Luovaa tulostusta ilman välikäsiä

Kun aikataulu on tiukka ja asiakirjat on saatava valmiiksi asiakastapaamista, esitystä tai tapahtumaa varten, tulostustarpeiden ulkoistaminen voi lisätä epävarmuutta ja viivettä. Mahdollisuus tulostaa laadukkaat asiakirjat itse auttaa yritystä säästämään aikaa ja valmistautumaan paremmin. Tarjoamme tulostuslaitteet, joiden avulla yritys voi yhdistää päivittäiset tulostustarpeet ja ammattilaistason tulostuslaadun tuottamisen paikan päällä.

Uusin imagePRESS C170 -sarja sisältää kummankin parhaat ominaisuudet. Se tarjoaa tekniikat nopeaa ja tehokasta toimistokäyttöä varten sekä mahdollisuuden tuottaa entistä luovempia printti-töitä. Laitteen avulla yritys voi korvata puutteet, laajentaa tulostustoimintoja ja välttää viiveet, jotka liittyvät kolmannen osapuolen ulkoistuksiin. Tämä tuo yritykselle säästöjä ja antaa käyttäjille mahdollisuuden tuottaa materiaaleja tehokkaasti itse yhdellä ja samalla toimistokäynnillä.

Me Canonilla haluamme tarjota teknologian, jolla työt voi tehdä mahdollisimman nopeasti, ja suunnittelimme siksi valikoiman, joka säästää aikaa jokaisessa vaiheessa. Tiedämme, miten helposti pieniä viiveitä kertyy, joten keskitymme myös yksityiskohtiin, kuten innovatiiviseen skannaus- ja tulostusteknologiaan, joka vähentää manuaalista työtä, tehokkuuden parantamiseen ja tiimien työn helpottamiseen.

Katso, miten imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja tuo luotettavaa tuottavuutta jaettuun työtilaan.

Tai tutustu siihen, miten imagePRESS C170 -sarja auttaa tuottamaan tehokkaasti ammattilaistason tulosteita yrityksen sisällä.

Muut tuotteet ja ratkaisut

Lue lisää

Tarvitsetko apua yrityksellesi sopivien ratkaisujen valintaan?