Artikkeli

Kolme tapaa, joilla uudet laitteemme valmistelevat yrityksen tulevaisuuden työympäristöjä varten

Article 7 headline

Oliko vuosi 2020 muutosten vuosi? Ainakin se oli ennennäkemättömien ja maailmaa mullistaneiden tapahtumien vuosi. Voisimme kuitenkin väittää, että muutos ei ollut vuoden 2020 erityispiirre, vaan siitä on tullut ainoa pysyvä asia. Vuosi 2020 nopeutti monia kasvavia trendejä, joita nähtiin työpaikoilla. Vaikka kotona työskentelyn ja liikkuvan työskentelyn suosio oli kasvanut vuosien mittaan, tarve toimia etänä liikkumisrajoitusten aikana oli asia, joka muutti toimiston oletusarvoisesta työskentelypaikasta yhdeksi monista vaihtoehdoista. Tällä on ollut perustavanlaatuinen vaikutus siihen, miten toimistoa käytetään ja mitä toimistoteknologialta odotetaan. Kokemus myös pakotti monet yritykset nopeuttamaan digitalisaatiosuunnitelmiaan, jotta työntekijät saivat digitaaliset työkalut, joiden avulla he pystyivät pitämään yhteyttä ja työskentelemään tehokkaasti paikasta riippumatta.

Vaikka maailmanlaajuisesti entistä harvemmat työskentelevät toimistoissa, ne ovat edelleen tärkeä osa yritysten tulevaisuutta. Toimistolaitteiden on kuitenkin muututtava, jotta ne vastaavat nykypäivän työelämän tarpeisiin. Siksi me Canonilla olemme kehittäneet tuotevalikoimaamme vastaamaan yritysten muuttuviin tarpeisiin. Uusimmat laitteemme eli imageRUNNER ADVANCE DX C5800- ja imagePRESS C170 -sarjat on suunniteltu tarjoamaan yrityksille työkalut, joiden avulla ne menestyvät muuttuvassa ympäristössä.

Yhteys tiimiin paikasta riippumatta

Selkein vuonna 2020 nopeutunut trendi koskee etätyötä, jossa työntekijöiden ei enää tarvitse olla sidoksissa fyysiseen sijaintiin. Se oli yleistymässä jo ennen pandemiaa, mutta maailmanlaajuiset liikkumisrajoitukset nopeuttivat trendiä ja vakiinnuttivat sen osaksi uutta työskentelytapaa. Tämä vaikuttaa merkittävästi tulostukseen: se, mitä asiakkaat tarvitsevat pääkonttorin tulostimilta ja monitoimilaitteilta, on muuttumassa.

Jotta laite vastaisi nykypäivän hybridityöskentelyn tarpeita, siinä on oltava uusia toimintoja, jotta se voi toimia sekä tulostuksen että digitaalisten työnkulkujen keskuksena. Canonin laitteet on suunniteltu tehokkaaseen hybridityöskentelyyn. Älykkäissä laitteissamme on uusimmat asiakirjojen skannaus- ja käsittelyteknologiat sekä integroidut yhteydet yleisiin pilvipalveluihin ja työnkulkusovelluksiin. Työntekijät voivat muuttaa tulostetut asiakirjat helposti digitaalisiksi tiedoiksi, jotka voidaan tallentaa OneDriven tai Dropboxin kaltaisiin sovelluksiin tai syöttää suoraan yrityksen työnkulkuihin, esimeriksi SAP Concur -järjestelmään. Parannettujen yhteyksien ansiosta tiedot ovat työkaverien saatavilla heidän sijainnistaan riippumatta, jotta työskentely eri paikoissa on entistä tehokkaampaa.

Canon auttaa luomaan tulevaisuuden työympäristöjä

Parempaa tuottavuutta toimistokäynneillä

Kun yhä useammat työntekijät ovat etätöissä, jos he tulevat toimistolle, he tulevat yleensä hoitamaan tehtäviä, joita ei voi tehdä kotona. Tehtävä voi olla tulostaminen tai pääkonttorille toimitettujen paperiasiakirjojen digitointi. Työntekijät tarvitsevat luotettavat ja tuottavat laitteet, joiden avulla he voivat suorittaa nämä tehtävät mahdollisimman tehokkaasti. Siksi kehitimme imageRUNNER ADVANCE -huipputeknologiaan perustuvan imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarjan. Siinä on kaikkien aikojen nopeimmat laitteet, joiden tulostusnopeus on 70 sivua minuutissa ja skannausnopeus 270 kuvaa minuutissa tuottavuuden parantamiseksi.

Kun kyse on markkinointimateriaaleista, tiedämme, että monet asiakkaistamme ulkoistavat niiden tuotannon. Tämä voi kuitenkin aiheuttaa turhia viiveitä. Kun käytössä on imagePRESS C170, kolmatta osapuolta ei tarvita, vaan yritys voi luoda asiakasmateriaalit bannereista esitteisiin itse, vaikka niihin tarvittaisiin erityiset viimeistelytoiminnot. Työntekijät voivat käyttää aikansa toimistolla tehokkaasti ja tuottaa tarvitsemansa materiaalit saman tien.

Sitouta asiakkaat luovalla viestinnällä

Tämä on tärkeää myös silloin, kun halutaan vastata uusiin asiakaskokemuksia koskeviin vaatimuksiin. Koska monet perinteiset työskentelytavat ovat katkolla ja on vähemmän mahdollisuuksia viestiä asiakkaiden kanssa kasvokkain, yritykset tarvitsevat tehokkaita keinoja asiakkaiden sitouttamiseen. Tosiasiassa myös luovan viestinnän on sovittava tiukkoihin budjetteihin, eritysesti pandemian seurauksena.

Ymmärrämme, että printtiviestinnän hinta on korkea, varsinkin, jos tuotantoa ulkoistetaan. Siksi imagePRESS C170 -sarja on suunniteltu sekä vastaamaan toimiston päivittäisiin tarpeisiin että mahdollistamaan luovien ja laadukkaiden materiaalien tulostaminen itse yrityksen sisällä. Sen ansiosta yritys voi etsiä uusia keinoja erottua muista ja välttää samalla ulkoisen kumppanin käytöstä aiheutuvat kulut.

imagePRESS C170 -sarjan laitteilla voi käsitellä eri materiaaleja, kuten vakiokokoisia A4- ja A3-arkkeja, kirjekuoria ja enintään 350 g/m²:n painoisia materiaaleja, ja siinä on kattava valikoima ammattitasoisia viimeistelytoimintoja. Laite, joka tuottaa erilaisia tulostusmuotoja ja tarjoaa paremmat viimeistelyt ja erinomaiset värit, voi olla tärkeä kilpailuetu.

Digitalisaatio, laatu ja nopeus

Koska elämme jatkuvan muutoksen aikaa, investoimme aina sellaisten uusien tuotteiden kehittämiseen, jotka vastaavat yritysten muuttuviin tarpeisiin. imageRUNNER ADVANCE DX C5800- ja imagePRESS C170 -sarjojen myötä kehitimme kaksi älykästä laitetta, joilla osoitamme asiantuntemuksemme asiakirjatyönkulkujen saumattomassa integroinnissa ja älykkäässä tulostus- ja skannausteknologiassa – yritysten tarpeisiin räätälöityinä.

Laitteemme toimivat jatkossakin digitalisaation välineinä, ja imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -laitteilla asiakirjat voi digitoida luotettavasti, helposti ja nopeasti. Yrityksille, jotka haluavat tuottaa itse laadukkaita luovia tulosteita ja asiakasviestintää erilaisille materiaaleille, imagePRESS C170 on täydellinen ratkaisu.

Lue lisää siitä, miten uusimmat laitteemme tukevat yrityksesi digitalisaatiota.

Haluatko kokeilla ammattitason tulostustamista? Lue lisää siitä, miten imagePRESS C170 auttaa yritystäsi voi tuottamaan laadukkaita tulosteita aivan itse.

Muut tuotteet ja ratkaisut

Lue lisää

 • ARTIKKELI

  Teknologiaa entistä tuottavampaan työympäristöön

  Miten teknologia parantaa tuottavuutta työpaikalla?

  20 Jan 2021

 • Artikkeli

  Huippulaatua ilman kompromisseja

  Tee vaikutus asiakkaisiisi kustannustehokkaasti.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKELI

  Tiedonhallinta hybridityössä tulostuksenhallinnan avulla

  Uudista tulostaminen vastaamaan hybridityöskentelyn tarpeita.

  20 Jan 2021

 • ARTIKKELI

  Tee painetusta mediasta yrityksesi menestystekijä

  Korkealaatuinen painettu media on tehokas tapa houkutella asiakkaita – ”uuden normaalin” aikakaudellakin.

  20 Jan 2021

 • Tarvitsetko apua yrityksellesi sopivien ratkaisujen valintaan?