Asiantuntijapalvelut

Parasta palvelua

Asiantuntijapalvelujemme ydin on korkea osaamistaso. Laaja asiantuntemuksemme näkyy laadukkaiden, vastuullisten ja skaalautuvien asiakaskohtaisten ratkaisujen kehittämisessä ja rakentamisessa sekä asiakkaan liiketoiminnan muutostilanteiden tukemisessa ISO/IEC 20000-1 sertifioidun palvelunhallinnan kautta.

Tarjolla parasta palvelua
 

Palvelujen laatu

Tavoitteemme on antaa timanttinen palvelukokemus asiakkaillemme. Elinkaarimallin mukainen palvelunhallintamme varmistaa, että saat meiltä laadukasta ja tiedon arvoa kasvattavaa palvelua. Olemme toimialamme ainoa ISO/IEC 20000-1 sertifioitu yritys.

Taattua Canonin laatua
 

Vastuullisuus

Vastuullinen tapa toimia on yrityksemme DNA:ssa. Toimimme asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa Kyosei-yritysfilosofiamme mukaisesti, mikä tarkoittaa työskentelyä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Olemme myös sitoutuneet vähentämään päästöjä operatiivisissa liiketoiminnoissa, palvelutuotannossa, valmistuksessa ja logistiikassa.

Vastuullisuus
 

Asiantuntemus

Asiantuntijapalvelujemme ytimessä ovat ammattitaito ja asiantuntemus. Parasta Palvelua -sarjassa esittelemme osaajia palveluidemme takana. Asiantuntijamme kertovat, miten laadukkuuteen panostaminen näkyy heidän työssään, ratkaisujen kehittämisessä ja toteuttamisessa, asiakaan muutosprosessien tukemisessa sekä sen varmistamisessa, että asiakas saa Canonilta aina parasta palvelua.

Asiantuntemus
 

Asiantuntijamme esittelyssä

Katso videolta, miten laatuun panostaminen näkyy asiantuntijoidemme työssä.

Laadukasta ylläpitopalvelua

Asiantunteva huoltopalvelu, etävalvonta ja tukipalvelu helpottavat ja tehostavat tulostusympäristön ylläpitoa ja lisäävät käyttäjätyytyväisyyttä. Palveluteknikkomme myös opastavat käyttäjiä työnkuluissa ja ominaisuuksien hyödyntämisessä.

Kartoituspalvelu

Asiakaslähtöistä tukipalvelua

Canon ohjelmisto- ja laitetukipalvelun avulla voit ottaa kaiken irti teknologisista hyödyistä ja minimoida häiriötilanteet. Asiakkaamme voi luottaa erikoisasiantuntemukseemme laitteiden ja ohjelmistojen ominaisuuksien hyödyntämisessä.

Asiakaslähtöistä tukipalvelua

Laadukasta digitointipalvelua

Canonin digitointipalvelu perustuu laatuun, tarkkuuteen ja viimeisimpiin teknologioihin. Asiantuntemus, valvonta ja laadukkaat työvälineet takaavat asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Laadukasta digitointipalvelua

Haluatko tietoa asiantuntijapalveluistamme?

Kerromme mielellään lisää vastuullisista ja laadukkaista toimintatavoistamme

Ota yhteyttä

Sinua vois kiinnostaa myös