Etätyö

Etätyö

Toimivat käytännöt etätyöskentelyyn ovat tärkeämpiä kuin koskaan ennen. Ratkaisumme helpottavat ja tehostavat sekä omaa että henkilöstösi työskentelyä kotitoimistolla.

Työelämässä etätyö on entistä tärkeämpää. Siksi sen tueksi tarvitaan myös etätyötä tukevaa tekniikkaa ja ratkaisuja. Ilman oikeita työkaluja asiakirjojen käsittely mobiililaitteilla on hidasta ja virheille altista, ja siihen liittyy myös erilaisia tietoturvariskejä.

Lataa opas tehokkaaseen hybridityöskentelyyn

Etätyöskentelyn hyödyt

Benefits Benefits

Säästä aikaa

Auta työntekijöitä työskentelemään nopeammin ja sujuvammin missä tahansa

Benefits Benefits

Paranna asiakaspalvelua

Poista asiakirjojen etäkäsittelystä viiveet ja virheet

Benefits Benefits

Paranna tietoturvaa

Pidä tietosi suojattuina missä tahansa

Benefits Benefits

Löydä paras ratkaisu

Valitse itsellesi sopivin ratkaisu räätälöityjen mobiilipalvelujen valikoimasta 
LAADUKAS TULOSTUS , TUOTTAVA SKANNAUS JA TEHOKAS YHTEISTYÖ MYÖS ETÄTYÖSSÄ

Skannauksen, tulostuksen ja yrityksen työnkulkujen hyödyntäminen yhtä tehokkaasti niin kotona, toimistolla tai liikkeellä on erittäin tärkeää liiketoiminnan sujuvuuden ja yhteistoiminnan kannalta. Ratkaisumme tukevat työskentelyä ns. hybridiympäristössä ja etätyöpisteen laite voidaan helposti yhdistää yrityksen työnkulkuihin ja keskitettyyn hallintaan. Kotitoimistolla voidaan hyödyntää mm. tiedostoavustajatoimintoa varmistamaan tuottavuus skannattujen asiakirjojen tallennuksessa esimerkiksi OneDrive ™ tai Sharepoint Online ™ -pilviarkistoihin.

Tutustu pilvipohjaiseen tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisuumme sekä monipuoliseen toimisto- ja etätyölaitevalikoimaamme:


uniFLOW Online


Tulostimet


Monitoimilaitteet


Etätyöskentelyn helppous
 
HALLITSE SOPIMUKSIA SÄHKÖISESTI

Tarjoamme erilaisia sähköisen allekirjoituksen ratkaisuja mahdollistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden myös etätyöolosuhteissa.


Tutustu sopimushallintaan

 
SKANNAA ASIAKIRJAT KOTONA
Markkinoiden nopeimmilla mobiiliskannereilla hoidat asiakirjojen skannauksen kätevästi toimistolla, tien päällä tai kotona.
SKANNAA ASIAKIRJAT KOTONA
DIGITOI PAPERIT DATAKSI
 
DIGITOI PAPERIT DATAKSI
Vasta digitaalisessa muodossa tiedon käytettävyys on huipussaan. Canon tarjoaa avaimet käteen -palvelun paperiarkistojen tehokkaaseen digitointiin.
 
Canon PRINT Business App –mobiilisovellus tulostukseen ja skannaukseen
Työskentele älykkäämmin, tulosta ja skannaa toimiston ulkopuolella. Canon PRINT Business on maksuton sovellus iOS- ja Android –mobiililaitteille. Sen avulla voit tulostaa asiakirjoja ja valokuvia, lukea skannattuja tietoja ja ladata tiedostoja pilviarkistoihin käyttäen siihen liitettyä Canonin lasermonitoimilaitetta tai –tulostinta. Sovellusta käyttämällä ei ole tarvetta koskea laitteen käyttöpaneeliin, vaan hallitset työnkulkusi suoraan mobiililaitteeltasi. Tutustu lisää ja katso tuetut laitemallit.

Canon PRINT Business App

TULOSTA LAATUA KOTONA
Home-Printers-2x-f4faa750-0f56-11ea-a8dc-a41f724df7f0
 
MONIPUOLISET JA LAADUKKAAT MUSTESUIHKUTULOSTIMET KAIKENLAISEEN KOTIKÄYTTÖÖN
Tutustu myös laadukkaisiin kodin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin, joista löytyy sopiva erilaisiin tarpeisiin, kuten valokuvatulostukseen tai muuhun harrastus- tai kotikäyttöön. Tutustu valikoimaamme

Mustesuihkutulostimet

Canon’s state-of-the-art solution helped a mobile workforce
Canonin huipputason ratkaisuilla olemme pystyneet nostamaan profiiliamme huomattavasti tällä sektorilla.

Ulrich Kühn

Tekninen myynnin tuki, Provinzial Rheinland

Haaste

Saksalaisessa Provinzial Rheinland -vakuutusyhtiössä huomattiin, että etätyöntekijöiltä kului aivan liikaa aikaa vanhojen asiakassopimusten kopiointiin käsin. Siksi yhtiö halusi löytää digitaalisen ratkaisun, joka vapauttaisi työntekijöiden aikaa varsinaiseen asiakastyöhön.

ImageFORMULA mobile scanners copy contracts in minutes
ImageFORMULA mobile scanners copy contracts in minutes

Ratkaisu

Kokeiltuaan useita erilaisia ratkaisuja Provinzial päätti antaa etätyöntekijöiden käyttöön imageFORMULA-mobiiliskannerit. Erittäin pienikokoisten skannerien nopeilla eräskannaustoiminnoilla voi kopioida muutamassa minuutissa sopimuksia, joiden kopiointiin olisi ennen mennyt useita tunteja.

Hyödyt

Provinzialin etätyöntekijöiden tuottavuus on parantunut entisestään, ja he voivat nyt keskittyä myyntityöhön paperitöiden sijasta. Vanhojen sopimusten digitointi pienensi asiakirjojen käsittelykuluja ja poisti käsin kopioinnista aiheutuneet virheet, mikä puolestaan paransi yhtiön asiakaspalvelun laatua.

Canon’s Mobile Office Enablement made the workforce more productive

Kiinnostuitko etätyön hyödyistä?


OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

Näin se toimiiAvainratkaisut

The Canon i-Sensys range can print, copy and scan
i-SENSYS
i-SENSYS-sarjan laitteissa on tulostus-, skannaus- ja faksitoiminnot, ja sarjan verkkovalmiit mallit on suunniteltu asiakirjojen helppoon jakamiseen tietokoneesta tai mobiililaitteista.
imageFORMULA
Erittäin pienikokoiset kannettavat imageFORMULA-skannerit ovat nopeita ja helppokäyttöisiä. Ne sopivat erityisesti pieniin toimistoihin ja kotitoimistoihin tai työskentelyyn tien päällä.
Canon imageFORMULA scanners are ultra-compact and portable
Canon imageRUNNER ADVANCE boost productivity
imageRUNNER ADVANCE
Älykkäiden ja helppokäyttöisten monitoimitulostinten nopea ja tarkka asiakirjojen kopiointi ja sujuvat asiakirjatyönkulut parantavat tuottavuutta.
uniFLOW
Integroitu verkkotulostukseen ja skannauksen hallintaan tarkoitettu uniFLOW-järjestelmä nopeuttaa ja tehostaa työskentelyä, pienentää tulostuskustannuksia, vähentää toiminnan ympäristövaikutuksia ja parantaa asiakirjojen tietoturvaa.
UniFLOW helps you work faster and more efficiently
Anna työntekijöille työkalut entistä nopeampaan ja tehokkaampaan etätyöskentelyyn.

Aiheeseen liittyvät sisällöt

Tulostuksenhallinta ja skannaus pilvipohjaisilla asiakirjaratkaisuilla

Paperiasiakirjojen digitointi, nopea tiedon jakaminen ja pääsy tarvittavaan tietoon ajasta ja paikasta riippumatta on tämän päivän toimistotyössä kriittistä, tehtiinpä työtä sitten kotona etätyössä tai toimistossa. Pilvialusta yhdistää nämä tarpeet.

Töissä kotona tai toimistolla – pilvipalvelut mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn

Töissä kotona tai toimistolla – pilvipalvelut mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn

Pilvipalveluista on tullut olennainen osa arkeamme, ja ne ovat jo luonteva osa sujuvaa ja saavutettavaa arkea. Aiemmin pääsy tietoon aika- ja paikkariippumattomasti oli yrityksille suuri mahdollistaja, mutta lisääntynyt etätyön määrä on muuttanut tämän pakolliseksi vaatimukseksi, joka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

Kuinka-huolehtia-kotitoimiston-tietoturvasta

Kuinka huolehtia kotitoimiston tietoturvasta?

Canonin tietoturva-asiantuntija kertoo viisi vinkkiä, kuinka huolehtia tietoturvasta myös kotoa käsin työskennellessä.