Etätyö

Etätyö

Monipaikkaiseen työskentelyyn soveltuvat käytännöt ja työkalut ovat tärkeämpiä kuin koskaan ennen. Hybridiratkaisumme helpottavat ja tehostavat työskentelyä kaikkialla - etänä kotitoimistolla, liikkeellä ollessasi, yhteistyötiloissa ja toimistossa. Tutustu vinkkeihimme tuottavampaan etätyöhön!

Digitalisaatio muuttaa jokaisen yrityksen toimintaa. Monet organisaatiot elävät hybridimaailmassa sekä työn tekemisen että liiketoimintaprosessien osalta. Käytössä on sekä paperikeskeisiä että digitaalisia prosesseja. Tiedon haltuunotto, jakaminen ja jalostaminen ovat keskeisessä roolissa paikasta riippumatta.Tietoturva hybridityössä

Tärkeä osa tietoa on sen luottamuksellisuudesta ja vaatimustenmukaisesta käsittelystä huolehtiminen. Luomme tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat suunniteltu tietoturva, luottamuksellisuus, vaatimustenmukaisuuden lainsäädäntö sekä liiketoiminnan jatkuvuus huomioiden. Tieto on yrityksen tärkein omaisuus, joten sen suojaaminen on kriittistä.

Lue lisää aiheesta Tietoturva hybridityössä - oppaastamme

Tietoturva hybridityössä

Pilvipalvelut sujuvaan yhteistyöhön

Pilvipalvelut ovat vakiintuneet yritysmaailmaan. Nyt niistä on tullut tärkeämpiä kuin koskaan ennen ja yritysten on pitänyt mukautua nykytilanteeseen nopeasti esimerkiksi antamalla työntekijöilleen mahdollisuuden etätöihin. Yritysten normaali liiketoiminta on entistä riippuvaisempi pilvipalveluista, jotta tiimit voivat toimia yhdessä helposti ja turvallisesti missä tahansa. Pilviratkaisut yhdistävät eri sijainnit tehokkaasti ja mahdollistavat sujuvan yhteistyön sekä tiedon jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää pilviratkaisuistamme oppaasta

Pilvipalvelut sujuvaan yhteistyöhön


Tulevaisuuden työympäristö

Tuemme työskentelyä hybridiympäristössä ja autamme yhdistämään paperikeskeiset ja digitaaliset liiketoimintaprosessit. Tarvittavat tulostimet, monitoimilaitteet ja skannerit voidaan pilviratkaisujemme avulla helposti yhdistää yrityksen työnkulkuihin ja ylläpidon keskitettyyn hallintaan. Mobiiliratkaisut tuovat älylaitteeseesi tarvittavat toiminnallisuudet ja työnkulut.

Lataa opas tehokkaaseen hybridityöskentelyyn

Tulevaisuuden työympäristö

Paikkariippumattoman työn haasteet

Jos tehokkaat ja liiketoiminnan prosesseja tukevat työkalut ja työnkulut ovat saatavilla vain toimistossa, tulee etätyöstä tehotonta. Pääsy tietoon, tiedon jakaminen ja sen nopea löydettävyys saattaa olla haasteellista. Vaikutukset yhteistyöhön ja kilpailukykyyn ovat suuret.

Paperisen ja digitaalisen sisällön, tulostamisen ja asiakirjojen skannauksen tietoturvasta huolehtiminen ja käyttäjätuki voivat olla vaikeita ja resursseja kuluttavia toimintoja.

Ota yhteyttä – me autamme!

Paikkariippumattoman työn haasteet


Etätyöratkaisujen hyödyt

Liian moni digitalisaatioprojekti epäonnistuu, koska siirrytään liian nopeasti täysin digitaaliseksi. Useimmiten on tehokkaampaa omaksua hybridi todellisuus ja keskittyä digitalisoimaan prosessi prosessilta huomioiden tiedonhallinnan vaatimukset sekä tulostamisen että digitalisaation kannalta. Autamme sinua siinä.

Benefits Benefits

Tehokkaat prosessit

Vaikka sisältöä ja tietoa tulee eri muodoissa ja eri lähteistä, hybridi tapa tehdä töitä ei lisää tehottomuutta eikä kustannuksia.

Benefits Benefits

Parempi tuottavuus

Manuaalisia prosesseja voidaan automatisoida myös etätyöhön, jolloin tasapainottelu manuaalisen ja digitaalisen välillä poistuu ja prosessit toimivat tehokkaasti.

Benefits Benefits

Yhteistyö ja tiedon saatavuus

Pääsy tietoon ja sen jakaminen on helppoa pilviratkaisujen avulla. Liiketoimintaprosessit ja yhteistyö on tehokasta mistä tahansa.

Benefits Benefits

Ylläpito ja tietoturva

Laiteympäristön hallinta on mahdollista myös hybridiympäristössä, jolloin laitteita ja käyttäjiä voidaan tukea ja hallinnoida keskitetysti tietoturva huomioiden.

VALMISRATKAISU HELPOTTAA SIIRTYMÄÄN TUOTTAVAMPAAN ETÄTYÖHÖN

Skannauksen, tulostuksen ja yrityksen työnkulkujen hyödyntäminen yhtä tehokkaasti niin kotona, toimistolla tai liikkeellä on erittäin tärkeää liiketoiminnan sujuvuuden ja yhteistoiminnan kannalta. Tutustu pilvipohjaiseen tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisuumme.

Ratkaisumme tukevat työskentelyä ns. hybridiympäristössä ja etätyöpisteen laite voidaan helposti yhdistää yrityksen työnkulkuihin ja keskitettyyn hallintaan. Kotitoimistolla voidaan hyödyntää mm. tiedostoavustajatoimintoa varmistamaan tuottavuus skannattujen asiakirjojen tallennuksessa esimerkiksi OneDrive ™ tai Sharepoint Online ™ -pilviarkistoihin.

Lataa opas

VALMISRATKAISU HELPOTTAA SIIRTYMÄÄN TUOTTAVAMPAAN ETÄTYÖHÖN


Aiheeseen liittyvät tuotteet ja ratkaisut

Tutustu pilvipohjaiseen tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisuumme sekä monipuoliseen toimisto- ja etätyölaitevalikoimaamme.
Etätyöskentelyn helppous

 
HALLITSE SOPIMUKSIA SÄHKÖISESTI

Tarjoamme erilaisia sähköisen allekirjoituksen ratkaisuja mahdollistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden myös etätyöolosuhteissa.


Tutustu sopimushallintaan

Cloud_workspace

 
TIEDONHALLINNAN RATKAISUJEN JA LAITTEIDEN MOBIILISOVELLUKSET

Canonilla on mobiilisovelluksia eri käyttötarkoituksiin. Tulostuksen ja skannauksenhallinnan ratkaisujen mobiilisovellukset tekevät mobiililaitteista tulostamisen helpoksi ja mahdollistavat myös kosketuksettoman käytön. Mikäli käytössäsi ei ole muuta ohjelmistoratkaisua, Canon PRINT Business –mobiilisovellus on erinomainen työkalu mobiilitulostamiseen ja –skannaukseen Canon-laitteista. Therefore -dokumentinhallinnan ohjelmiston mobiilisovellus mahdollistaa dokumenttien tehokkaan käytön ja työnkulkujen toteuttamisen mistä ja milloin vain.

Canon PRINT Business –mobiilisovellus


Therefore GO -mobiilisovellus


uniFLOW Online ja uniFLOW –käyttäjille mobiilisovellukset tulostukeen ja skannaukseen

Anna työntekijöille työkalut entistä nopeampaan ja tehokkaampaan etätyöskentelyyn.

Aiheeseen liittyvät sisällöt

Tulostuksenhallinta ja skannaus pilvipohjaisilla asiakirjaratkaisuilla

Paperiasiakirjojen digitointi, nopea tiedon jakaminen ja pääsy tarvittavaan tietoon ajasta ja paikasta riippumatta on tämän päivän toimistotyössä kriittistä, tehtiinpä työtä sitten kotona etätyössä tai toimistossa. Pilvialusta yhdistää nämä tarpeet.

Töissä kotona tai toimistolla – pilvipalvelut mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn

Töissä kotona tai toimistolla – pilvipalvelut mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn

Pilvipalveluista on tullut olennainen osa arkeamme, ja ne ovat jo luonteva osa sujuvaa ja saavutettavaa arkea. Aiemmin pääsy tietoon aika- ja paikkariippumattomasti oli yrityksille suuri mahdollistaja, mutta lisääntynyt etätyön määrä on muuttanut tämän pakolliseksi vaatimukseksi, joka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

Kuinka-huolehtia-kotitoimiston-tietoturvasta

Kuinka huolehtia kotitoimiston tietoturvasta?

Canonin tietoturva-asiantuntija kertoo viisi vinkkiä, kuinka huolehtia tietoturvasta myös kotoa käsin työskennellessä.

-->