Etätyö

Etätyö

Toimivat käytännöt etätyöskentelyyn ovat tärkeämpiä kuin koskaan ennen. Ratkaisumme helpottavat ja tehostavat sekä omaa että henkilöstösi työskentelyä kotitoimistolla.

Työelämässä etätyö on entistä tärkeämpää. Siksi sen tueksi tarvitaan myös etätyötä tukevaa tekniikkaa ja ratkaisuja. Ilman oikeita työkaluja asiakirjojen käsittely mobiililaitteilla on hidasta ja virheille altista, ja siihen liittyy myös erilaisia tietoturvariskejä.

Lataa opas tehokkaaseen hybridityöskentelyyn

Etätyöskentelyn hyödyt

Benefits Benefits

Säästä aikaa

Auta työntekijöitä työskentelemään nopeammin ja sujuvammin missä tahansa

Benefits Benefits

Paranna asiakaspalvelua

Poista asiakirjojen etäkäsittelystä viiveet ja virheet

Benefits Benefits

Paranna tietoturvaa

Pidä tietosi suojattuina missä tahansa

Benefits Benefits

Löydä paras ratkaisu

Valitse itsellesi sopivin ratkaisu räätälöityjen mobiilipalvelujen valikoimasta


Etätyöskentelyn helppous
 
HALLITSE SOPIMUKSIA SÄHKÖISESTI

Tarjoamme erilaisia sähköisen allekirjoituksen ratkaisuja mahdollistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden myös etätyöolosuhteissa.


Tutustu sopimushallintaan

 
SKANNAA ASIAKIRJAT KOTONA
Markkinoiden nopeimmilla mobiiliskannereilla hoidat asiakirjojen skannauksen kätevästi toimistolla, tien päällä tai kotona.
SKANNAA ASIAKIRJAT KOTONA
DIGITOI PAPERIT DATAKSI
 
DIGITOI PAPERIT DATAKSI
Vasta digitaalisessa muodossa tiedon käytettävyys on huipussaan. Canon tarjoaa avaimet käteen -palvelun paperiarkistojen tehokkaaseen digitointiin.
Canon’s state-of-the-art solution helped a mobile workforce
Canonin huipputason ratkaisuilla olemme pystyneet nostamaan profiiliamme huomattavasti tällä sektorilla.

Ulrich Kühn

Tekninen myynnin tuki, Provinzial Rheinland

Haaste

Saksalaisessa Provinzial Rheinland -vakuutusyhtiössä huomattiin, että etätyöntekijöiltä kului aivan liikaa aikaa vanhojen asiakassopimusten kopiointiin käsin. Siksi yhtiö halusi löytää digitaalisen ratkaisun, joka vapauttaisi työntekijöiden aikaa varsinaiseen asiakastyöhön.

ImageFORMULA mobile scanners copy contracts in minutes
ImageFORMULA mobile scanners copy contracts in minutes

Ratkaisu

Kokeiltuaan useita erilaisia ratkaisuja Provinzial päätti antaa etätyöntekijöiden käyttöön imageFORMULA-mobiiliskannerit. Erittäin pienikokoisten skannerien nopeilla eräskannaustoiminnoilla voi kopioida muutamassa minuutissa sopimuksia, joiden kopiointiin olisi ennen mennyt useita tunteja.

Hyödyt

Provinzialin etätyöntekijöiden tuottavuus on parantunut entisestään, ja he voivat nyt keskittyä myyntityöhön paperitöiden sijasta. Vanhojen sopimusten digitointi pienensi asiakirjojen käsittelykuluja ja poisti käsin kopioinnista aiheutuneet virheet, mikä puolestaan paransi yhtiön asiakaspalvelun laatua.

Canon’s Mobile Office Enablement made the workforce more productive

Kiinnostuitko etätyön hyödyistä?


OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

Näin se toimiiAvainratkaisut

The Canon i-Sensys range can print, copy and scan
i-SENSYS
i-SENSYS-sarjan laitteissa on tulostus-, skannaus- ja faksitoiminnot, ja sarjan verkkovalmiit mallit on suunniteltu asiakirjojen helppoon jakamiseen tietokoneesta tai mobiililaitteista.
imageFORMULA
Erittäin pienikokoiset kannettavat imageFORMULA-skannerit ovat nopeita ja helppokäyttöisiä. Ne sopivat erityisesti pieniin toimistoihin ja kotitoimistoihin tai työskentelyyn tien päällä.
Canon imageFORMULA scanners are ultra-compact and portable
Canon imageRUNNER ADVANCE boost productivity
imageRUNNER ADVANCE
Älykkäiden ja helppokäyttöisten monitoimitulostinten nopea ja tarkka asiakirjojen kopiointi ja sujuvat asiakirjatyönkulut parantavat tuottavuutta.
uniFLOW
Integroitu verkkotulostukseen ja skannauksen hallintaan tarkoitettu uniFLOW-järjestelmä nopeuttaa ja tehostaa työskentelyä, pienentää tulostuskustannuksia, vähentää toiminnan ympäristövaikutuksia ja parantaa asiakirjojen tietoturvaa.
UniFLOW helps you work faster and more efficiently
Anna työntekijöille työkalut entistä nopeampaan ja tehokkaampaan etätyöskentelyyn.