Sopimushallinta

Sopimushallinta ja sähköinen allekirjoitus

Dokumentinhallinnan valmisratkaisu sähköiseen sopimustenhallintaan.

OTA YHTEYTTÄ

Sopimushallinta täysin sähköisesti

Helpota dokumentinhallintaa ja ota käyttöön sähköiset sopimukset. Canonin Sopimuksenhallinta -ratkaisun avulla voit hallinnoida yrityksesi sopimuskantaa täysin sähköisesti sopimusten valmistelusta arkistointiin asti.

  • hyväksytä sopimusluonnokset (sähköinen sopimus)
  • allekirjoita sähköisesti (sähköinen allekirjoitus)
  • vastaanota muistutuksia ja hyödynnä monipuolista käyttöoikeuksien hallintaa. (automaattiset muistutukset)
  • Sopimusten haku onnistuu nopeasti hyödyntäen sekä metatieto- että sisältöhakua sopimusten etsimisessä. (dokumentinhallinta)


Canon Sopimuksenhallinta on Therefore -dokumentinhallintajärjestelmän päälle suunniteltu valmisratkaisu. Järjestelmätoimituksen lisäksi autamme nykyisen sähköisen sopimuskantasi indeksoinnissa ja viemisessä uuteen sopimushallinnan järjestelmään ja tarjoamme palveluna paperisten asiakirjojen digitointia.

Etätyöskentelyn helppous – hallitse sopimukset sähköisesti ajasta tai paikasta riippumatta.

Canon tarjoaa erilaisia asiakkaan liiketoimintaan sopivia sähköisen allekirjoituksen ratkaisuja mahdollistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden myös etätyöolosuhteissa. Canon Therefore™ -tiedonhallintajärjestelmän sähköiset työnkulut mahdollistavat dokumenttikeskeisten prosessien nopean etenemisen myös etätyössä. Portal-toiminnallisuuden ansioista varmastat turvallisen pääsyn tietoon myös oman organisaatiosi ulkopuolelle. ThereforeGO™ -mobiiliapplikaation avulla pääset käsiksi tärkeään tietoon missä ja milloin tahansa. Sen sijaan, että dokumentteja lähetetään sähköpostilla työntekijöiden välillä, Canon Therefore -dokumentinhallintajärjestelmä mahdollistaa aika- ja paikkariippumattoman pääsyn yrityksesi ajantasaiseen tietopääomaan.

Sopimushallinta-ratkaisun hyödyt

TUKI TUKI

Läpinäkyvyys

Kerää tietoa sopimusten hallinnasta ja analysoi toimintaasi raporttien avulla.

HUOLETON HUOLETON

Tiedon jakaminen

Kerää kaikki tieto samaan paikkaan ja hyödynnä monipuolista käyttöoikeuksien hallintaa.

Helppo ja nopea Helppo ja nopea

Sähköinen toimintamalli

Nopeuta prosessia ja löydä oikeat sopimukset nopeasti.

kiinteähintainen kiinteähintainen

Vaatimustenmukaisuus

Turvaa toimintasi hyödyntämällä tietoturvallista GDPR sertifioitua teknologiaa.

Näin se toimii

Sähköinen allekirjoitusSähköinen allekirjoittaminen on nopea, vaivaton ja tehokas tapa nykyaikaistaa yrityksen sopimus- ja dokumentinhallinta, asiakirjojen allekirjoittaminen, tallennus ja arkistointi. Palvelun avulla voidaan hallita koko organisaation asiakirjoja sähköisesti sekä arkistoida ne automaattisesti sähköiseen arkistoon. Sähköinen allekirjoitus on juridisesti sitova tapa digitalisoida sopimusten ja asiakirjojen allekirjoittaminen. Sähköisen allekirjoituksen vaihtoehdot ovat:

Ratkaisuun liittyvät teknologiat ja palvelut

Haluatko kuulla lisää sopimushallinnan ratkaisuistamme?

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

KATSO MYÖS