YRITYSRATKAISUT

Sopimushallinta ja sähköinen allekirjoitus

Sopimukset ovat olennainen osa organisaatioiden toimintaa. Sähköinen sopimustenhallintajärjestelmä tehostaa sopimusten käsittelyä ja varmistaa, etteivät tärkeät määräajat unohdu. Käyttäjät voivat luottaa järjestelmän tarjoamaan tietoturvalliseen toimintaan, joka täyttää lakien ja asetusten vaatimukset. Hyvä sopimushallinnan ratkaisu automatisoi aikaa vievät ja virhealttiit manuaaliset työvaiheet aina sopimuksen luonnista arkistointiin saakka. Lisäksi sähköisen allekirjoittamisen integrointi sopimushallintajärjestelmään täydentää prosessin.
Pyydä lisätietoja
Work professionals in the ofifce usng uniFLOW for their print and scan managment.

Hyödyt

Sopimukset haltuun alusta loppuun

Canonin skaalautuva ratkaisu sopimustenhallintaan varmistaa, että hallitset koko sopimuksen elinkaarta läpinäkyvästi. Sähköisen allekirjoituksen myötä luot hyvän asiakaskokemuksen sopimuksen allekirjoitusvaiheessa ja huolehdit, että viimeisimmät versiot ovat oikeiden henkilöiden saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Ratkaisu mahdollistaa myös monipuolisten raportointinäkymien luomisen ja integroitavuus muihin järjestelmiin on vertaansa vailla.
mies työskentelee tietokoneella

Sopimusten hallinnan tehokkuus kasvaa

Sopimusten elinkaaren varrelle kuuluu valmistelun lisäksi sopimuskauden aikaisia toimenpiteitä. Kun sopimuksia hallitaan tehokkaan sähköisen järjestelmän kautta, myös niiden hävittäminen saadaan automatisoitua. Sopimushallinnan järjestelmän avulla sopimuksia voi etsiä ja löytää niin kuvailutiedoilla kuin sisällönkin perusteella. Mobiilikäyttö mahdollistaa sopimusten käytön ja työnkulkuihin osallistumisen mistä päin maailmaa tai mihin tahansa vuorokauden aikaan.

Toimintamallin läpinäkyvyys paranee

Organisaation sopimukset ovat usein hajautettuna eri toimintoihin. Yhdessä sovittu toimintamalli ja sitä tukeva sähköinen järjestelmä on läpinäkyvyyden ja mielenrauhan kannalta tärkeää. Sopimushallinnan ratkaisumme avulla voit hallinnoida kaikkia sopimushallinnan prosesseja ja toimintamalleja, jolloin keskitetyn toimintamallin mukainen toimiminen toteutuu. Järjestelmä myös varmistaa, että tärkeät päivämäärät eivät unohdu.

Contract Management
Canon Camera

Riskienhallinta vahvistuu

Organisaation keskeiset sopimukset tuovat mukanaan velvoitteita ja riskejä, joihin liittyy usein myös sanktioita. Yleinen tietosuoja-asetus asettaa selkeitä vaatimuksia henkilötietoja sisältävien dokumenttien käsittelylle, ja lisäksi organisaatioilla on omia sisäisiä ja toimialakohtaisia velvoitteita sopimuksiin liittyen. Määrämuotoinen sopimustenhallintatyökalu varmistaa, että kaikki vaatimukset otetaan huomioon ja että toiminta pysyy täysin vaatimustenmukaisena.

Järjestelmä mahdollistaa automaattiset poistokäytännöt, mikä takaa myös tietosuoja-asetuksen noudattamisen.

Sopimushallinnan tietoturva ja liiketoimintariskit haltuun

Tietoturvan taso nousee merkittävästi, kun sähköisen järjestelmän avulla käyttöoikeuksia ja kirjausketjuja voidaan hallinnoida tehokkaasti. Lisäksi voit asettaa sopimusten toimenpiteille automaattisia muistutuksia. Tällöin myös liiketoimintariskit pysyvät hallinnassa ja varmistat, että tärkeät tehtävät eivät unohdu.

Man at laptop
Africa’s Print Landscape: Prioritizing Cybersecurity

Asiakaskokemus paranee

Sopimusosapuolet edustavat usein eri organisaatioita, ja siksi saumaton asiointikokemus on ensiarvoisen tärkeää. Moderni sopimushallinnan ratkaisu takaa käyttäjilleen miellyttävän käyttökokemuksen ja tarjoaa selkeän raportoinnin. Sähköisen järjestelmän avulla voit varmistua siitä, että käsittelet aina sopimuksen viimeisintä versiota, ja allekirjoitetut sopimukset tallentuvat helposti käytettävään arkistoon.

Sopimushallinnan ratkaisu osaksi työn tekemistä

Ratkaisu tarjoaa mahdollisuuden MS Teams integraatioon, jolloin esimerkiksi sopimuksen hyväksyvä henkilö saa herätteen omaan viestivirtaansa.

Image representing moving mountains together
Sopimushallinta-ja-sahkoinen-allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus tehostaa ratkaisua

Moderniin sopimushalllintaan sähköinen allekirjoitus kuuluu olennaisena osana. Ratkaisumme osaksi integroituu mutkattomasti useita eri allekirjoitusratkaisuita. Asiakaskokemus pysyy korkealla tasolla, kun voit huolehtia sopimuksen allekirjoittamisesta modernilla ja nykyaikaisella tavalla.

Halusimme ”old school” -tyylin sopimushallinnasta eroon ja toimintamalliin, jossa käyttökokemus on miellyttävä, prosessi on automaattinen sekä paikkariippumaton. Tietoturva paranee ja homma toimii vaatimustenmukaisesti. Canonin kanssa tekeminen oli rivakkaa ja olemme todella tyytyväisiä.

Katso videolta mitkä kaikki vaiheet sopimushallinnassa ovat tärkeitä

Canon-sopimushallinta

Aiheeseen liittyvät ratkaisut

Tutustu alla Canon dokumentinhallinnan ratkaisuihin

 • Team working together through real time data using Canon D2D Exchange

  RATKAISU

  Tutustu Canonin tapaan hallinnoida koko dokumentin elinkaarta
 • HR pikkukuva

  RATKAISU

  Ratkaisumme taloushallinnan dokumenttien arkistointiin mahdollistaa tiedon automaattisen arkistoitumisen ja mielenrauhan.
 • Canon Business Process Management

  RATKAISU

  Canonin tiedonhallinnan ratkaisukokonaisuus koostuu tiedon ja dokumenttien elinkaaren hallinnan varrella tarvittavista tuotteista ja palveluista. Tutustu täältä

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme sopimushallinnan haasteiden kanssa.