YRITYSRATKAISUT

Taloushallinnon arkisto

Automatisoitu talouden ja HR-dokumenttien arkistointi keskitettyyn ja helppokäyttöiseen arkistoon lisää mielenrauhaa ja vaatimuksen mukaista toimintaa. Varmistut myös että tiedot ovat turvallisesti tallessa ja saatavilla vain määritellyille tahoille.
Pyydä lisätietoja
Taloushallinnon arkisto

Yleiskatsaus

TALOUDEN ARKISTOT HALTUUN

Organisaatioiden operatiivisten järjestelmien moninaisuus edellyttää tarkkaa dokumentaation arkistointia. Ratkaisumme takaa automaattisen arkistoinnin ja varmistaa, että vain auktorisoidut käyttäjät voivat käyttää tietoja mistä tahansa ja milloin tahansa.

Kun arkistoratkaisu integroidaan operatiivisiin järjestelmiin, arkistointi tapahtuu automaattisesti, ja tiedot ovat helposti löydettävissä yhdestä skaalautuvasta järjestelmästä. Tämä parantaa työntekijäkokemusta, ja vaatimustenmukainen arkistointi tarjoaa mielenrauhaa ja helppoutta esimerkiksi auditointitilanteissa. Tiedot säilyvät yhdessä järjestelmässä, arkistointiajat ovat vaatimustenmukaisia, tietoturva on korkealla tasolla, ja tiedot ovat helposti löydettävissä. Käyttäjäoikeushallinnan avulla varmistetaan, etteivät ulkopuoliset pääse käsiksi tietoihin. Lisäksi poistokäytännöt varmistavat tietojen asianmukaisen hävittämisen.

Varmistu vaatimuksenmukaisesta arkistoinnista

Varmistu vaatimuksenmukaisesta arkistoinnista

Taloushallinnon dokumentaation arkistointia määrittelee lait, asetukset ja organisaatioiden omat käytännöt. Ratkaisumme arkistoi kaikki keskeiset dokumentit yhteen keskitettyyn tietoturvalliseen järjestelmään, johon vain auktorisoiduilla henkilöillä on pääsy. Auditointitilanteissa järjestelmäpääsy voidaan antaa määräajaksi. Järjestelmään voidaan asettaa myös automaattiset poistokäytännöt, jolloin varmistutaan esimerkiksi tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesta toiminnasta. Ratkaisu on laajennettavissa myös HR- ja laatudokumentaation arkistointiin.

Nosta taloushallinnon automaation astetta

Operatiivisien järjestelmien integrointi Taloushallinnon arkisto -ratkaisuun takaa automaattisen dokumenttien arkistoinnin ilman käyttäjien toimenpiteitä. Ratkaisuun voidaan tuoda dokumentteja järjestelmäintegraatioiden lisäksi myös skannaamalla ja suoraan käyttöliittymästä. Taloushallinnon toiminnan automaatioaste nousee.

Nosta taloushallinnon automaation astetta
Paranna työntekijätyytyväisyyttä

Paranna työntekijätyytyväisyyttä

Kun tieto on keskitetyssä järjestelmässä, henkilöstön ei tarvitse etsiä dokumentaatiota monesta eri järjestelmästä tai jopa paperiarkistosta. Järjestelmän monipuoliset hakuominaisuudet takaavat että dokumentit ovat löydettävissä sekä tuontivaiheessa määritellyillä kuvailutiedoilla kuin sisältöhaun perusteella.

Löydä kaikki dokumentit helposti

Kun dokumentit ovat arkistoituna keskitetyssä järjestelmässä, kaikki dokumentit löytyvät helposti ja organisaation riippuvuus operatiivisten järjestelmien erilaisista arkistointimahdollisuuksista laskee. Järjestelmä on laajennettavissa myös organisaation muihin dokumenttityyppeihin jolloin tehokkaan dokumentinhallinnan hyödyt saadaan käyttöön koko organisaatioon.

Laske riippuvuutta operatiivisista järjestelmistä

Olemme tyytyväisiä ratkaisuun ja sen tuomiin hyötyihin. Arkistoitava materiaalimme on turvassa vaatimuksenmukaisesti ja digitaalisena, toimintamme on myös tehokkaampaa ja tietoturvallista ratkaisun avulla

ASIAKASTARINA

Alko Oy:n arkistointihanke oli olennainen osa tiedonhallinnan digitalisaatiota

Dokumentinhallintaratkaisu auttoi sisäisiä asiakkaita viestinnästä taloushallintoon ja myymälöiden henkilöstöön vähentäen paperiprosesseja. Työkalu tukee Alkon vastuullista toimintaa ja henkilöstö on tyytyväinen saamiinsa hyötyihin. Katso videolta miten projekti sujui.

Alko Oy

Aiheeseen liittyvät ratkaisut

Lue lisää Canon tiedonhallinnan palveluista

 • ARTIKKELI

  Vastuullinen tiedonhallinta on iso potentiaali

  Tiedonhallinnan vastuullisuus on hyödyntämättä ja osana vastuullisuutta on esimerkiksi tiedon käsitteleminen lakien ja asetusten mukaisesti. Lue lisää artikkelista miten tehokkaan tiedonhallinnan organisoiminen on vastuullista.

 • TOIMIALA

  Talous ja HR

  Canon ratkaisut talouden ja HR osastojen tarpeisiin parantavat tiedon kulkua järjestelmissä ja niiden välillä.

 • OHJELMISTO

  Therefore™ Online -ohjelmisto

  Therefore Online on tehokas ja skaalautuva dokumentinhallinnan ohjelmisto joka nostaa organisaatiosi toiminnan tehokkuutta ja sen avulla prosessien sujuvoittaminen on helppoa.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kuulla miten voimme auttaa yritystäsi?